[REPLY]
Jeg købte min 3 år gamle bil hos Thomsen Biler og aftalte at afhente den, den efterfølgende fredag.
Da jeg kom for at afhente bilen, havde sælgeren glemt at indregistrere bilen og jeg måtte tage hjem uden min nye bil. Første dårlige oplevelse, desværre ikke den sidste.
Bilen blev levereret og mistede efter et spoilergitter som efter 2 rykkermails blev sendt til mig.
Efter 2 måneder lyder et smæld fra motoren, som derefter larmer og vibrerer. Aftaler med Thomsen Biler, at de vil se på det 2 dage senere. De beholder bilen i 14 dage og vender tilbage med en forklaring om at jeg skulle have kørt bilen igennem så store mængder vand, at der er trængt vand ind gennem luftfilteret. Dette har beskadiget motoren. På den baggrund afvises det at reperationen foretages under reklamation. Til gengæld afkræves jeg ca. kr. 8.000,- for Thomsen Bilers fejlsøgning før jeg overhovedet kan få bilen udleveret.Jeg får kørt bilen direkte til FDM-testcenter i Århus, hvor man efter ca. 1 times undersøgelse afviser forklaringen om indtrængende vand og istedet finder at svinghjulet er gået i stykker. Efter talrige mails, ventetid overskredne svarfrister og breve fra FDMs advokat, lykkedes det efter samlet 2 1/2 måned at få bilen tilbage, da Thomsen Biler endelig accepterede at reparere bilen under reklamation.
Vi har handlet med Thomsenbiler 2 gange på 14 dage,
og vi har fået en kanon betjening begge gange.
Først købte jeg en dejlig åben sommervogn, og da vi
skulle afhente den, fik lillemor øje på en ny "børnecontainer."
Så måtte jeg op med dankortet IGEN ))
Vi er mega glade for vores nye/brugte biler og kommer vi til at mangle en ny/brugt bil igen,så får Kim fra Thomsenbiler et kald.
Det lægger helt fast.
Jeg købte bil for 2 år siden. Dækkene var ulovlige og livsfarlige. Navigationen virkede ikke efter første rep. v. Thomsen. Hvid røg v. koldstart. De trækker tiden ud og truer med injurie - sag. Se hele min historie på www.bedoemmelse.dk. Jeg vil gerne høre fra alle andre, som har haft dårlige oplevelser med Thomsen. Pt. har jeg kendskab til ca. 12 "sager". Send gerne en mail på svensson_2ke@hotmail.com
Kenneth Bendixen og Brian fandt anmeldelsen nyttig