[REPLY]
Jeg søgte efter en rejse-parfume dispenser, som jeg engang kunne købe hos Matas men som de ikke forhandler mere. Jeg fandt en side i England og fandt ud af at produktet hedder Travalo. Jeg fandt ud af at jeg kunne købe samme produkt hos Ting og Tang til stort set samme pris og tilmed uden forsendelses eller ekspeditionsomkostninger, hvilket jeg skulle betale fra England.
Jeg fik en mail allerede samme dag (lørdag) om at min bestiling var modtaget og at den var afsendt med B-post. Jeg modtog min bestilling tirsdag, præcist som lovet. Jeg giver mine bedste anbefalinger både her og til mine venner.
Jeg googlede en slangeskinds itui til min nye Iphone 4 og fandt denne fantastiske og overskuelige side, med rimelige priser.
-Ja så fik jeg jo så også shoppet lidt (hvilket ikke lige var meningen). Vil dog sige at jeg har fået nogle gode og praktiske produkter, som jeg 100% vil bruge med glæde fremover. Det er en side jeg varmt kan anbefale alle og tror da også at jeg selv kigger forbi igen ;)
Ellers super hurtig levering og nem handel.
Tak for denne gang TingogTang.
Nem og overskuelig hjemmeside! Det er ikke en stor butik, til gengæld mange sjove og praktiske småting, såsom fx Travelo
Nemt at bestille og det bestilte leveres meget hurtigt! Jeg bestilte varerne lørdag næsten midnat og fik dem med B-post allerede mandag!
Fin og nem hjemmeside. Havde det jeg søgte. Varen blev leveret omgående. Undrer mig dog over at man tilbyder mors dags rabat, når mors dag er overstået, og man får ikke rabatten.
Har to gange købt en travalo hos dem.
Godt brugt, billig pris og hurtig levering.
Generalt en god side.
Det er virkelig en god hjemmeside med rigtig gode priser. Jeg har købt tøj, I-phone cover og Travelo, og hver gang med hurtig levering. Absolut et sted man kan gøre et sjovt fund til super pris.
Nem og overskuelig.... gode småting til gode priser:-))
ALT til dametasken