We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Tingogtangel

Tingogtangel

Du bliver så glad når du handler hos Ting og Tangel.

Jeg har købt hos TingogTagel mere end en gang og det er ikke sidste gang at jeg kikker forbi. Da det jo er meget tæt op mod jul forventede jeg ikke at jeg ville modtage min pakke med det samme hvilket jeg også skrev var helt OK fra min side. (Service går jo begge veje). Men allerede næste dag modtog jeg min pakke. Og som om det ikke var nok så var den så smukt pakket ind og der var lagt nogle postkort med som gave og som noget ekstra ekstra var der et meget smukt gammelt engelsk postkort fra 1918 med, og jeg som er så glad for England - man skulle tro at de var synsk hos Ting og Tangel (^;^) Man bliver hver gang så glad når man modtager sine vare fra Ting og Tangel. Den får min bedste anbefaling. Du bliver så glad når du handler der.

God vare og top service

Bestilte et sæt sengetøj hos Tingogtangel og fik det leveret blot 2 dage efter jeg havde afgivet min bestilling. Sengetøjet var smukt, frisk vasket, og flot pakket ind. Intet andet end ros til denne netbutik :-)!

Helt i top

Har købt flere fine ting og sager hos www.tingogtangel.dk som er en lækker proffesionel netbutik med en meget høj service og hurtig levering. Tingene kommer i fine indpakninger så man føler at man modtager uventede gaver. Siden er også attraktiv at vende tilbage til igen og igen, da der ofte er nyheder, og så er det om at slå til når man falder for noget, for der er jo kun een ting af hver og det bliver hurtigt udsolgt. Skøn butik

Super

Købte fin vintagering. Super servide og hurtig levering. Ringen var endda pakket ind i en lille sød æske og fint silkepapir. Var som at modtage en gave :-)

Mere end 5 stk ting og tangel

Rigtig flot og overskuelig hjemmeside, med gode varer. Ærlige og præcise beskrivelser. God service og hurtig ekspedition. dk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk