[REPLY]
Jeg har lige købt en vare hos Tinyzone - og jeg modtog varen allerede dagen efter som de lovede mig på mail (skulle bruge varen til en "navngivningsfest").
Hurtig ekspedition, pengene blev først trukket efter levering...
Fuld tilfredshed her fra...
Jeg lavede en stor bestilling på Tinyzone, men mange af de ting jeg puttede i indkøbskurven viste sig at være udsolgt. Jeg kan nu efter 14 dage jeg bestilte mine varer stadig finde noget af det jeg ikke kunne få på hjemmesiden (i de ønskede modeller og størrelser).
Jeg har kun positivt at sige om Tinyzone - det er lækre varer og de bliver sendt nærmest omgående efter bestillingen.
Nettbutikken er meget enkel og varene ble raskt levert.
Blev anbefalet et tilbud fra en kollega, handlede og fik en god og hurtig ekspedition.
Måtte bytte den ene vare, hvorefter jeg kørte ud til Tinyzones adresse og fik også her en rigtig god betjening.
Man får hvad man betaler for og med rimelig hurtig levering!
Det er dejligt, at Lizette tager personlig kontakt, hvis der er uklarheder omkring det bestilte, og at hun finder meget gode alternativer, såfremt det bestilte er udsolgt.
Jeg har flere gange handlet ved Tinyzone og oplever en fin og problemløs service hver gang. Varerne er altid i orden og leveringen er hurtig.
Den udsolgte vare blev blot fjernet min ordre, og resten sendt. Så sad jeg og manglede den vare - øv. Havde været lækkert at blive kontaktet og spurgt om anden størrelse/farve. Ellers skønt med hurtig levering og også hurtig svar, da jeg selv konstaterede at der manglede en vare på min ordre.
Fine varer, hurtig levering - lever helt op til forventningerne. Stort udvalg.
Jeg har købt babytøj til mit barnebarn og meget snart kommende barnebarn. Tøjet er sødt og lækkert og god kvalitet og kom få dage efter bestillingen.
Det er ikke sidste gang jeg køber tøj hos Tinyzone til mine børnebørn.
Det eneste minus er, at der går tid, før du får svar om de har varen som du har bestilt.
Har købt her mange gange og har ingen klager!
Ens varer bliver sendt hurtigt og har aldrig haft problemer med forkerte varer/ størrelser.
Rigtig god service ved kontakt!
Lækker vare og hurtig forsendelse
Fuld tilfreds med min handel hos Tinyzone. Handler der helt sikkert igen en anden gang
jeg har handlet hos tinyzone Nogen gange.
har aldrig oplevet problemer, mine vare blev leveret hurtigt og det har altid været de rigtig vare og størrelser. ingen promblemer med betalingen, har først trukket når de sender varen.
har helt sikkert et sted jeg kunne finde på at handle igen
Jeg kan kun anbefale Tinyzone. Jeg oplever hurtig og effektiv betjening hver gang. Gode priser og stort udvalg.
- Man betaler ikke for varen, hvis ikke, den er på lager. Downside er, at man ikke på forhånd kan vide, om varen er på lager eller ej.
Hurtig levering og personlig mail, hvis der er problemer.
Supergode tilbud til mailliste - TAK for det :-)
Har handlet mange ganger hos Tinyzone. God service, rask levering og ingen problem med å bytte varer. Har heller aldri opplevd at varene er av dårlig kvalitet. Anbefaler absolutt Tinyzone!
Jeg handler her tid, der er altid mange gode tilbud på kendte mærker hvor jeg kender kvaliten
En dejlig oplevelse at handle hos Tinyzone. De kom med et super godt tilbud på mailen, jeg havde lige et spørgsmål om varen som jeg fik svar på via mail indenfor 5 minutter, jeg bestilte og modtog varen dagen efter. God service og gode tilbud:-) Kan varmt anbefales!
Varerne svarede til billedet og forklaringerne og det var hurtig betjening. Jeg er glad og tilfreds og vil anbefalle tinyzone til mine veninder.
Ana
Har kun positive ting at sige om Tinyzone.dk
Kan trygt handle der. Og ok priser.
Rigtig fin vare sat ned til en super pris.. Hurtig levering, kan sagtens anbefale tinyzone til andre:-)
Kjempegod service. Besvarer mail raskt. Får alltid varene i posten etter få dager!!:)
Alt fungerede som det skulle og varen var som forventet.
Jeg er meget tilfreds med produkterne og de lever op til forventningerne. Hurtig afsendelse og modtagelse af produkterne og god service/kommunikation pr. mail. Meget tilfreds kunde :-)
Godt nok kom jeg 2 minutter før lukketid for at hente min pakke, men ekspedienten virkede ret ligeglad med mig som kunde. Derudover manglede der prisskilte på mange varer....hvis der ikke havde gjort det, kunne de have solgt mere til mig, i ren og skær impuls køb, fordi jeg hentede min vare på deres lager. Ærgerligt, men vil dog handle på tinyzone.dk igen, hvis der kommer et godt tilbud!
Hej Britta, vi er ikke en fysisk butik, men et lager, derfor er priserne ikke synlige på varerne. Vi har utrolig travlt med at skrive de sidste pakkelabels til dagens pakker kl 16 inden posten kommer, derfor oplevede du måske at medarbejderen ikke havde så meget tid til dig, da du netop var på lageret for at hente dine varer kl lidt i fire, det beklager jeg.
Super god service, stort udvalg og hurtig levering
Bliver lovet gavekort til is sammen med leveringen - men modtager intet! Heller ikke en besked med leveringen om at der vist var lovet for meget! Det er dårlig stil...
Hej, vi har indsat 50 kr på din konto istedet for det manglende gavekort.
Der er mange produkter at vælge imellem - god tilbud og hurtig forsendelse
Nemt og smertefrit, og varende kom et par dage efter, så det var bare fint.
- det kunne være dejligt hvis at man kunne læse lidt om de givende mærker(alså store eller små i størrelsen osv), sko størrelse mangler en guide, så man kan købe den rigtige størrelse fra start, hvis at man ikke har prøvet at købe det givende mærke før :) Ellers fungere alt rigtig fint...
det er første gang vi har handlet med tinyzone, men det er bestemt ikke den sidste gang vi har handlet her.
vi købte termotøj til vores barn og jeg må sige at jeg er meget imponeret over kvalliteten af tøjet.
og jeg syntes at vi har fået en helt fantastisk service...