[REPLY]
Min oplevelse med at få kørekort hos Tip Top Trafik har været lige som det skal være! Har ikke haft ét eneste problem med køreskolen, og min kørelærer har hele forløbet igennem været meget forstående og hjælpende således at kørelektionerne og prøven passede til de behov jeg havde. Vil ikke have valgt en anden køreskole en Tip Top, her ved man hvad man får for pengene og der er ikke noget med snyderi eller usikkerhed omkring kørelæreren. Det var rigtigt fedt!
Jeg har netop fået mit kørekort, efter at have gået hos Tip Top Trafik på Frederiksberg. Jeg har været meget tilfreds med forløbet, det hele foregår i dit tempo og efter dine behov. Jeg har hele tiden følt mig meget tryg og sikker, og kan klart anbefale Tip Top. Jeg oplevede stor fleksibilitet i forhold til mit skema og behov, og man bliver ikke presset til at gøre noget, før man er klar.
Det er betryggende, at man kan se firmaet gør tingene ordentlig og at der er styr på tingene.
Jeg har kun ros til lærerne i Tip Top Trafik. Teoriundervisningen blev komplementeret af lærernes gode råd, og køretimerne foregik i min tempo, med en underviser som fik det hele til at virke som en spændende læringsproces.
Der er også styr på tingene, med tilmeldinger, relevante datoer osv. Det er dejligt at føle. at man er i gode hænder.
Jeg vil gerne anbefale min lærer Anne, det mest tålmodige menneske på planeten, med masser af overskud og positiv energi.
Tip Top Trafik på Frederiksberg er en fantastisk køreskole. De formår at formidle teorien på en måde så alle kan være med. Selve kørsels undervisningen er også fænomenal.
Jeg tog et lynkursus hos dem og havde kørekort efter 3 uger! Dette ville jeg ikke kunne have opnået uden den fantastiske service og hjælp fra mine lærer. Specielt ikke uden Sten Grønkjær, som var min lære.
Det er en køreskole som jeg har anbefalet til mange og heltsikkert vil anbefale til alle.
Jeg kan kun sige gode ting om tip top, mit forløb gik rigtig godt.
Min kørelære Anne, var virkeligt god til at forklare tingene på en god måde, både som teorilære og kørelære.
Hun forstod at gøre teoridelen lidt sjovere.( nu skal det siges at jeg har prøvet to andre køreskoler og det var på ingen måde sjovt.)Og som kørelære er hun fantastisk og meget professionel, hun er meget dedikeret, og så formår hun også bare at gøre undervisningen sjovere.Jeg bestod teori og køreprøve første gang.Tak til Anne Rugaard.
God køreskole, og en superlære.
Tip top på frederiksberg er et sikkert valg af køreskole, har prøvet andet, men hos tip top, var det der, hvor kørekortet landet.
Jeg er meget tilfreds med tiptoptrafik. Jeg tog mit kørekort på omk. 4 måneder. Super god teoriundervisning hvor man kunne tage lektionerne så mange gange man havde lyst indtil man følte sig sikker i det. Teoriprøven gik så nemt og fint, da teorilærerne var gode til at give fif og hjælp til hvordan man skulle gøre og hvad man skulle holde øje med. Sten var en rigtig god kørelærer der tog det hele i mit tempo og skabte en god stemning i bilen. Alle lærerne var meget engagerede og man kunne mærke at de elskede deres arbejde!
God køreskole helt nede på jorden :-)
Har haft verden bedste kørelærer, Steen Grønkjær.
Fantastisk kørelærer Steen Grønkjær, som jeg kun kan give topkarakter!!! Bestod første gang!!!!!!
Efter at have overvejet at tage kørekort i mange år, havde jeg opbrugt de aller sidste mulige undskyldninger. Jeg valgte tip top køreskole ud fra, at jeg regnede med at jeg skulle have urimelig mange køretimer. Mit forløb gik godt. Vel er jeg gammel, og uøvet som trafikant (andet end som cyklist), men ros til Tip Top og Sten Grønkjær for hans evne til at få mig til at turde tro på mig selv, at glemme at jeg er højre venstre blind og iøvrigt har svært ved koordination og motorik.
Super forløb, super lærer og meget lærerigt.
Kom så igang...
Jeg har da aldrig forestillet mig at det skulle blive den sjoveste oplevelse at få teoriundervisning i A klasse og med Anne som teorilærer på Frederiksberg! Hold da fast. Anne er en fantastisk person som underviser - både sjov, seriøs og med et godt glimt i øjet formidler hun de mange timer på en skråsikker, tryg og samtidigt underholdende måde. Jeg bestod ved 1. gang til teoriprøve. Takket være Anne.
Så kommer alt det praktiske oveni - og med Sten som kørelærer sad det lige i øjet. Sten er med sin store menneskeforståelse og sikre måde at forklare og vejlede på en helt eminent kørelærer. Jeg var i de bedste hænder. Tusind tak til Sten for en fed og rolig måde at forklare problemstillinger og udfordringer på i trafikken. Sikkert lærte han mig at køre bil igennem Københavns og Frederiksbergs gader. Han fik mig til at forsøge mit bedste hver gang. Jeg bestod ved 1. køreprøve - takket være Sten.
De par måneder var generelt en meget fed oplevelse og jeg kom helt til at savne køreskolen efter mine beståede prøver!
Generelt fungerer tingene godt hos Tip Top Trafik. Kontorpersonalet er venlige og hjælpsomme. Teoriundervisningen er af svingende kvalitet, men overordnet ok.
Informationen man får når man starter er ikke god nok, man BØR få at vide at man skal i 'kravlegård' én dag i en af de første 2 weekender efter man er startet teori. Det er vigtigt at vide.
Min kørelærer var Anne og hun var virkelig dygtig - pædagogisk på den rare måde og meget dedikeret til at støtte mig i lige netop det jeg havde svært ved.
Jeg kan kun anbefale tip top køreskole. Da jeg er 40år troede jeg at det ville tage mig lang tid at får kørekort. Men jeg fik mit kort inden 2,5 md og bestod første gang. Prisen blev ca 11.500kr med det hele. Billigere end alle andre jeg kender der har taget deres kørekort andre steder
Jeg tog mit kørekort hos tiptoptrafik i sommers, og bestod både teori og køreprøve i første forsøg.
Min teorilærer Anne var helt fantastisk! Jeg havde aldrig troet at jeg skulle glæde mig til at komme til teori, men det gjorde jeg. Anne formidlede stoffet på en let forståelig måde, og med et humør som ingen kan slå.
Min kørelærer Jacoob skal først og fremmest have ros for sine stærke nerver. Jaccob er enormt dygtig og kompetent, og rigtig god til at lære fra sig - Jeg følte mig i absolut trygge hænder med Jacoob som kørelærer.
Jeg var så heldig også at have Jacoob som instruktør på glatbanen. Selvom jeg var meget nervøs for glatbanen, gik det rigtig godt, og Jacoob var virkelig dygtig til at instruere og guide os alle sammen.
Alt i alt en kæmpe ros til TipTop. Udover de dygtige undervisere, var der generelt en fantastisk hyggelig stemning på køresole, som gjorde det til et rigtig rart sted at være.
Jeg var rigtig nervøs da jeg startede med at køre bil, men med en super forstående og professionel lære blev det hurtigt sjovt i stedet for skræmmende. Jeg tog lynkurset og havde kørekort på en måned, og levede hundrede procent op til mine forventninger. Jeg vil anbefale det til alle. Min kørelære Steen var altid til rådighed hvis jeg havde brug for hjelp, og jeg kunne stort set få tider til at køre når som helst på hele døgnet. Da jeg blev nervøs for prøven fik jeg hjælp fra Anne til at styre alt nervøsitet og følelser. Det hjalp helt vildt. Så alt i alt en kæmpe oplevelse som jeg husker tilbage på med meget glæde. En kæmpe tak til Anne og Steen, uden jer havde jeg aldrig fået kørekort.
Jeg tog mit kørekort hos Tip Top i Ørestaden. Kørelæreren Jens var fleksibel mht køretimerne og man følte sig tryg i køretimerne. Jeg bestod både teori og praktisk første gang (på 3 måneder). Kan varmt anbefale Tip Top Trafik.
Jeg giver topkarakter til tiptop og i særdeleshed min kørelærer Anne, som jeg har haft et super forløb med. Jeg har hele tiden følt at et kørekort til mig har været førsteprioritet, og samtidig hygget mig rigtig meget. uden tvivl topkarakter herfra!
Underviserne er meget dygtige og går meget op i at man lærer mest muligt. De tager vel imod feedback og stemningen er god. Formel 1-holdet er en god måde at lære at køre bil på.
Jeg har taget B-kørekort hos Tip Top Trafik i Frederiksberg, og vil anbefale dem til enhver, der skal have kørekort! Jeg har haft Anne Rugaard som kørelærer, og Alex og Sten Grønkjær til teori. Det er tydeligt at mærke på dem allesammen, at de går fuldt ud op i deres arbejde, og det smitter af på dig som elev. De er sindssygt sjove alle tre, og det skaber automatisk energi og engagement, og får én til at slappe af og føle sig hjemme i undervisningen. Jeg ville virkelig ønske vi havde flere undervisere som dem, på tværs af alle undervisningsområder. Tak for at I fik mig frem i stolen, godt gået, og bliv ved med at elske jeres arbejde! Jeg kommer ikke til at glemme jer :-)
har netop fået b-kørekort fra Tip Top Gentofte på lige under to måneder, og bestod både teori og praksis i første forsøg.
Det skyldes i høj grad min primære kørelærer, Jørgen Heslou, der med erfaring og dygtighed trak mig igennem fra aldrig at have siddet bag et rat til nu at være blevet bilist.
Tip Top er super velorganiseret. Tog et turbo-forløb, og kom på manøvrebane inden for få dage, og derefter gik det bare slag i slag. Et hurtigt kørekort kræver at alle er fleksible, men det har i høj grad også været tilfældet med Tip Top. Vil derfor klart anbefale køreskolen til alle.
Fleksible teoritimer og dygtig, dedikeret kørelærer Anne Rugaard gjorde det til en ren fornøjelse at erhverve kørekort hos Tiptop Trafik på Frederiksberg.
Mads V.
Jeg tog TipTop-trafiks formel 1-kursus og stod med et kørekort i hånden efter 23 dage. Teorilærer Sten og kørelærer Anne supplerede hinanden perfekt, og jeg følte gennem hele forløbet, at fokus var rettet mod mig og, at jeg skulle få mit kørekort. Jeg kan anbefale TipTop til alle, der ønsker god teoriundervisning, behagelige kørerlærere og et hurtigt kørekort uden at gå på kompomis med kvalitete´n.
Ja det sgu stærkt med at få MC kortet i lommem. Det tog mig 4 uger fra srart til jeg kørte på min Kawa 650 lovligt. Jeg tro årsagen til det gik så hurtigt var at alt fungerer på den køreskole. Tip Top trafik er en samling glade menesker der går op i deres job. Tusinde tak for i havde plads til mig. Bjarne
Jeg har dd. modtaget min køreprøve, efter et meget tilfredstillende forløb med Anne Rugaard som kørelærer. Kan varmt anbefale Anne, hvis pædagogiske egenskaber jeg har nydt godt af. Hvis du føler dig lidt usikker i bilen, skal Anne nok hjælpe dig igennem uden unødig stress!
Jeg har været meget tilfreds med Tip Top Trafik; Er blevet taget godt imod, guidet godt i gennem forløbet og har ikke været stresset over de mange ting man skal huske undervejs (1. hjælp, lægeattest, manøvrebane osv.) Jeg har været tilfreds med de forskellige kørerlærer jeg har mødt (teori, manøvrebane & køretekniske anlæg) og i særdeleshed har min primær kørerlærer - Anne - været helt fantastisk, tålmodig og givet mig det bedste afsæt i forhold til fremtidens kørsel. Jeg erhvervede i øvrigt kørekortet på 3½ måned og bestod både teori og køreprøve første gang hvilket jeg er sikker på bl.a. skyldes gode kørelærere og en god køreskole.
Jeg tog mit b-kort hos Tip Top Frederiksberg.
Jeg bestod på kun 20 dage, da afdelingen udbyder et unikt 2-ugers kursus (Formel 1). Det er et intenst og dybdegående forløb, der varmt kan anbefales!
Afdelingen på Frederiksberg er helt i gennem professionel, og der er gennemsigtighed i priser og omkostninger, så man undgår ubehagelige overraskelser.
...Måske ikke det billigste kort i byen, men med god sandsynlighed det bedste. Jeg må især rose kørelærerne, der tager deres fag alvorligt - det er der desværre mange, som ikke gør i KBH! De er også glade for deres arbejde, hvilket smitter af, og giver godt humør og en god tone.
Tip top karakter!
Netop bestået min køreprøve, og kan kun varmt anbefale Teorien hos TipTopTrafik Frederiksberg. Dog var jeg uheldig med kørelærer, da vi ikke rigtig klikkede, og følte mere han arbejdede på at få bedre personlig statistisk for flest beståede, end at han ville følge en igennem et sikkert og trygt forløb, helt op til køreprøven. Han formåede dog alligevel at få hevet mig igennem køreprøven og bestå den.
Har dog kun hørt gode ting om de andre kørelærer på Frederiksberg :)
Det tog ca. 22 dage (start 1. juni, slut 23 juni) på deres Formel 1 hold - det kan varmt anbefales.
Tog mit kørekort i to omgange. Blev nød til at gentage teori og køretimer anden gange da jeg havde for lang pause imellem jeg faldt fra og genoptog (ifølge loven). Men TipTop Trafik sagde jeg ikke skulle betale for ny omgang teori, selvom det vist nok stod i deres betingelser. (Var dog også kun overskredet med en uge eller to). Men viser at det er et fornuftigt firma som tænker mere på kunder end penge.
De to kørelære jeg havde var alle tiders. De var virkelig engageret i deres arbejde.
Bestod første gang. Var også klædt godt på til prøven!
Tog mit kørekort på Frederiksberg og havde Sten til teori og Anne til kørelærer. Begge helt enormt dygtige! Var tilmeldt deres Formel 1 hold som klart kan anbefales (tager ca 3 uger - 24 dage for mig).
Ved ikke rigtigt hvordan jeg skal forklare forløbet, men de gjorde det bare så "let" og sjovt at lære at køre bil. De fik én til at føle sig tryg ved at køre bil!! Ville ikke tøve et øjeblik med at anbefale Anne!!- ikke kun fordi hun er en dygtig kørelærer, som nok skal få lært dig tingene, men også fordi man har det skidesjovt, imens man lærer!
Fed og virkelig positiv oplevelse at tage kørekort hos Tip Top Trafik, Frederiksberg!
Jeg tog kørekort til bil hos Michael ved Tip Top Trafik i Århus, hvilket jeg helt klart kan anbefale både teori- og kørelektioner var helt i top!
Han er utrolig god til at give dig de helt rigtige (og tilpas svære) udfordringer, og hans ro og tålmodighed gør, at han er mindst lige så god til at give dig tid til at lære af dine fejl. Og uanset situationen føler man sig 100% tryg bag rattet, da man virkelig kan mærke, at Michael er en utrolig dygtig kørelærer, der forudser og forstår både din og bilens reaktion i alle situationer. Bedre kørelærer finder man ikke!
Jeg tog til MC kort hos Tip Top Trafik på Frederiksberg, og det hele var i " tip top" Jacob vores lærer var super god og morsom til både teori og kørsel. Han går utrolig meget op i sikkerheden hvilken jeg syntes var fedt. Bestod begge prøver første gang, wehe :)
De skal helt klart have 5 stjerner, god service, gode kørelærere og hele holdet bestod første gang, både teori og kørsel det må da være tegn på noget godt