We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Tisoytattoo

Kun gode oplevelser..

Jeg har nu været nede ved TisoyTattoo 3 gange, og har netop bestilt min 4 tid.. Siden første aftale har de været utrolig professionelle, og venlige unge mennesker.. jeg har altid følt mig velkommen, det samlet med utrolig flot "krops kunst" og flotte omgivelser gør kun at jeg kan anbefale tisoy til andre også..

Jeg er dog ikke blevet glemt i stakken endnu, og det kan jeg også forstå er træls. Men vi er jo alle kun mennesker ;)

Herfra betemt 5 Stjerner!!!

Tak til jer, og vi ses snart igen Tisoy :D

Tisoytattoo

Laaaaaaang ventetid

Da jeg og flere har oplevet at det trækker ud når man skal have en tatovering, føler jeg for at skrive denne anmeldelse.

Da min ven kontaktede Martin Sand omkring et forslag til en tatovering, fik han at vide at der maks. ville gå en uge, som lød fornuftigt nok. Nu er der gået 4 måneder - og stadig intet svar.

Jeg har selv oplevet det samme. For 2 måneder siden, var jeg nede og kigge på tatoveringer. Jeg var meget i tvivl om hvad det skulle være, men Martin Rothe foreslog at han ville lave en skitse på hvordan tatoveringen ville komme til at se ud, og så derefter vende tilbage til mig - men 2 måneders ventetid?! Og stadig intet svar.

Vi valgte netop Tisoy Tattoo fordi vi har hørt at de laver fantastisk kunst på kroppen.. Men det kan være lige meget når de er så uansvarlige som de er.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk