[REPLY]
Super, men tror de har lavet fejl da de skrev priserne på.... alt for høje
Forstå mig ret, jeg elsker Tivoli. Men det er også det er gør det så meget mere ondt at se på. De sidste menge år har jeg og mine haft årskort til Tivoli og år for år kommer der mere frem at det er en forretning og der dermed også skal tjenes penge, det skal alle jo, men hvorfor alt det der "Disney land" over det hele ? Selv "smøgen" er ved at blive et Koncept af trolde kugler og lækre dyre købmands vare... det hele startede med dæmonen som bragte det kolde og penge fikseret Maskineri igang, kunne man ikke havde beholdt men hyggelige charme som netop i mine øjne stod for Tivoli kvaliteten uden at opkøbe alle boder og indsætte ens priser på alle de "billige" familie spise steder? Er det bare mig der er gammeldags og romantisere det hele igennem min barndoms minder?
For mig er der kun de sjove og gode årstider temaer, der er godt med halloween uhygge og hyggelige varm jule steming.
Se det kan jeg godt lide og tak for det ; )
det er godt og være der inde sidste år var vi der inde minimum 9 gange og de var lige sjovt hver gang
To ting er sjovt... resten er dyrt og kedeligt. Det er sgu mere en kultur institution for voksne og en børnehave for mindreårige end det er livsoplevelse for livet...
300 kr for turpas og entre for en voksen - og så har man ikke engang fået en is... En arbejderfamilie på 4 har knapt nok råd. Er det det I vil, Tivoli - kun for de rige???
Tivoli er bare TIVOLI - SUPER FANTASTISK - ENEREN PÅ EN HELT SPECIEL OPLEVELSE, SOM KUN ER AT FINDE I DANMARK/KONGENS KØBENHAVN.
det et mega fedt sted og sådan noget men et sted hvor der er ro hvor man bare kan sidde og nyde man lever.. det mangler !
Tivoli er et varemærke for Danmark og er super godt! MEN! Det er sku' for dyrt, og forlystelserne mangler lidt produktudvikling!!!
Tivoli var der hvor vi gik hen før vi fik børn.
Det er alt for dyrt (selv efter de har sat priserne lidt ned).
Og næsten intet for de små, kun Rasmus Klump legepladsen var et godt indslag.
Nej, i år bliver det Legoland
Tivoli er smuk både sommer og atter ved juletid
Sikke en smagsoplevelse. Bestilte skagen skinke til kr. 99,00 der var en lille skive skinke samt et lille meget tørt ristet brød samt champignonsovs til.
Hovedret. Wienerschnitsel var saltet med meget havsalt lidt brankede kartofler med vintergrøntsager sam var vendt i eddike. Alt maden smagte af eddike. selv her flere timer senere kan vi smage eddiken.
Adrig nogensinde Færgekroen igen.
chris andersen fandt anmeldelsen nyttig
Der findes de forlystelsessteder der er lige så gode.
Kan virkelig anbefale at tage en tur i smukke tivoli i juletiden, vi tog på week-end i KBH. og tilbragte fredag eftermiddag og aften derinde, sikke en oplevelse, der var så smukt, det bliver en fast tradition i vores familie, og hvis i tager derind, SKAL i prøve de fantastisk flæskestegs sandwich, uhm!
Eneste minus som er et KÆMPE minus, vi måtte ikke have vores 3 Cotonèr med, selvom de sad i deres hundevogn, det var rigtig trist de skulle ligge i bilen, og vi skulle ud og gå med dem flere gange. Bare de havde gjort opmærksom på ingen hunde på deres hjemmeside, den havde jeg nemlig tjekket, men kunne intet finde om det, ÆV!
alt andet end folie ballonerne I dont care about.
men normalt køber jeg mine balloner på ebay da butikerne ikke sælger dem.
Vi er nogen stykker der gerne ville ind i Tivoli og tage FOTO ,men havde
Hørt at man kunne få problemer med FOTO og brug af stativ.
Får svar fra en i Tivoli hvor man gerne vil hører om det er fra steder der kan tjene penge på de billeder !
Fortæller det er ren hoby og der IKKE er penge i det, men sagen skal åbenbart gå sin lange gang til deres presseafds. Gabbbbbb.
Nu er tiden gået og vi finder andet sted i københavn at bruge vores penge på.
Men Tivoli har sikkert så mange penge de kan undvære, det vil jeg så fortælle andre der vil betale 95 kr. For indgang + diverse.
Tivoli er et af de steder der bare skal besøges hvert eneste år op til jul, og i år var ingen undtagelse, og igen skal personalet i tivoli have ros, for deres store arbejde med at gøre tivoli til et meget meget hyggeligt sted at tilbringe en dag med familien.
Kan se at mange mener at tivoli er alt for dyrt, og dette kan der måske nok være noget om, men da de fleste mennesker kun besøger stedet 1 eller måske max 2 gange om året så går det nok.
Og en hyggelig dag med famillien kan vel ikke altid gøres op i penge.
Modsat mange af de andre så mener jeg ikke, at prisen er urimelig. Dels er du i København, og dels er du altså lige i centrum, hvilket giver en husleje, som mange tror er det rene lyv; vi taler sikkert flere millioner pr. md. Der ud over er der personale udgifter, vedligeholdelsesudgifter m.m.
Jeg er fra Nordjylland, og der koster det hele ingenting, men det er altså bare anderledes i centrum af vor Hovedstad.
Jeg kan godt se, at Tivoli er meget dyr for en familie fra Jylland med to børn, men jeg er så alene, bruger et billigt årskort med ubrænset adgang i hele sæsonnen, bruger ikke forlystelser da jeg har en slem højdeskræk, og så er det faktisk gratis at nyde haven og stemningen, når blot årskortet er betalt. Tivoli har i hvert fald ét billigt sted at spise og især drikke, men måske man skal være lidt kender for at finde det?
Skulle man finde et minus, så er det de mange turister og den manglende plads til fredagskoncerter. Men jeg vil altså give fuldt hus.
Lisa fandt anmeldelsen nyttig
God oplevelse, men desværre alt for dyrt. Med mindre børn får man mere for mindre ved at tage i sommerland
Sommer 2011, højsæson. To voksne, et barn. Hvis det er muligt skal tivoli undgåes i højsæsonen, for mange mennesker på for lidt plads, laaaange køer. Familier med børn i barnevogne/klapvogne har meget svært ved at komme rundt. Forlystelser ok, mad/drikke/slik osv. Meget dyrt. Et sted med så mange mennesker bliver der hurtigt meget bedskidt ved borde/stole og på toiletter.
Tivoli er et hyggeligt sted at komme, hvor man kan bruge mange hyggelige timer med venner og familie.
Som andre også har været inde på, så er priserne dog skruet voldsomt i vejret, hvilket er noget af en skam og som kan tage noget af glæden.
verdens måske nok hyggeligste have, men hold da op for en pengemaskine, hvad sker der lige.
En familie med to børn kommer af med en formue og så er Tivoli altså heller ikke mere spændende.
hyggen består i belysning og stemningen i mørke,
for os er det totalt udelukket med børn, dertil er der for mange andre mere atraktive steder til bedre priser og udvalg.
jeg skal derind i dag, og forventer som altid at det bare ER KANON hele vejen igennem
Jeg var i Tivoli i sommeren 2010. Tivoli er rigtig hyggeligt sted at være. Der er mange forlystelser man kan prøve, og gode spise steder, så Tivoli er stedet, hvor man kan hygge sig et par timer. Men det er lidt dyrt derinde. Men ud over det så morede mig ganske godt der inde, de par timer jeg var der.
Alt fungerer som man forventer - tip top perfekt oplevelse!
Tivoli er en fantastisk oplevelse. Kommer der fast med hele familien.