We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Tjornely Autoservice anmeldelser

Tjornely Autoservice Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Tjornely Autoservice før du handler og giv selv din bedømmelse af Tjornely Autoservice 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Tjornely Autoservice

Meget dårlig oplevelse, skjuler fejl på brugt biler istedet for rep

Min kone købte en brugt Ford Escort af det pågældende værksted. Der blev givet 1 måneds garanti på bilen; de første fejl dukkede dog hurtigt op og de blev kontaktet, men der gik dog flere uger før vi overhovedet kunne komme i ordentlig kontakt med dem.
Da de endelig tog bilen ind til service, lykkedes det dem at lave de fleste fejl, og eftersigende justere sig ud af et problem med koblingen (der ifølge dem ikke var slidt, men bare skulle spændes op), dog ødelagde de låsen i den ene side af bilen men lovede at bestille en ny hjem, vi har dog endnu ikke hørt fra dem her flere måneder senere.
Inden for kort tid gik alt de havde lavet dog i stykker igen, bl.a. lås i bagklappen, holder til sele, og i går døde koblingen ret så voldsomt midt på motorvejen.

Alt i alt føler vi os så snydt som man overhovedet kan, da vi tydeligvis har købt et sminket lig, og det arbejde de har udført på bilen var under alt kritik.

Hold jer fra denne forhandler/værksted.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk