[REPLY]
Nu kan jeg kun tale om mine egne oplevelser med TLK Ejendomsadministration, men de er også ganske forfærdelige og minder til STOR forveksling om alle de nedenstående eksempler.
Aftaler indgået med TLK blev i mit tilfælde ikke overholdt, selvom jeg havde det på skrift, og ved kontakt til TLK var disse dokumenter naturligvis (og på magisk vis) forsvundet fra deres eget system. Derudover blev jeg talt ned til i en arrogant tone, når jeg henvendte mig og måtte ofte gå igen med forurettet sag. Desuden kom der bla. trusler om store fraflytteregninger og en besked om at de sagtens kunne blive stride, hvis LLO (Lejernes Landsorganisation) blev kontaktet.
Ved fraflytning af mit lejemål blev ALT minutiøst gennemgået, og der var absolut ingen fleksibilitet fra firmaets side mht. istandsættelse af lejemålet. ALT skulle istandsættes ned til mindste detalje, og i mit tilfælde endte jeg med at lejligheden blev afleveret i en bedre stand end ved overtagelsen. Det skal her nævnes at det eneste der skulle gøres ved lejligheden var maling af vægge og loft samt afhøvling af gulve, og gulvmanden havde målt trægulvet til at være 36 m2. Det var både en yderst dyr og ubehagelig oplevelse, da TLK efterfølgende tromlede hen over mig med deres betalingskrav.
Da jeg nægtede at betale en fraflytteregning på knap 40.000 for istandsættelse af et lejemål på 70 m2, blev jeg blot stævnet så sagen ikke kunne tages op i huslejenævnet, hvor den reelt set hørte hjemme (og i øvrigt er omkostningsfri for lejeren). Så derudover skulle der bruges penge på advokatbistand. Her stod det mig ret klart, at TLK kun var ude på at høste mine penge OG skade mig økonomisk så meget som overhovedet muligt.
Jeg kan blive ved med mine helt igennem forfærdelige oplevelser med TLK, og jeg har kun oplevet TLK som en umenneskelig virksomhed der gjorde hvad de kunne for at fravriste mig så mange af mine hårdtoptjente penge som overhovedet muligt. Jeg er glad for at jeg er sluppet ud af TLK's grådige klør, og er kommet videre. Jeg har fuldstændig mistet troen på at der findes hæderlige udlejere!
Har boet 2 steder administreret af TLK, og begge gange har været en forfærdelig oplevelse. Udover de afsindige priser (et værelse for 3800 på 16kvm og en lejlighed på 65kvm til 8400), så er deres bevisførelse for opkrævninger bevidst uigennemskuelige. I vores lejlighed var aconto beløbet vurderet til 300kr pr. m., hvilket viste sig at være latterligt lavt i forhold til det reelle forbrug man har i en gennemsnits-lejlighed. Dette resulterede i en kæmpe efterregning på 7000kr. Vi havde haft problemer med radiatorene som vi gjorde opmærksomme på, da de ikke varmede op trods de var skuet op på maksimum. Vi forventede derfor penge tilbage i varme da vi næsten ingen havde modtaget, men dette var ikke tilfældet. Da vi henviste til vores problemer med varmen fik vi ingen forståelse, og nægtede derfor at betale. Det resulterede til sidst i en mundtlig aftale og at få undersøgt problemet, da det havde lykkes os at presse dem til at få en vvs'er på. Vi flyttede ud før denne uoverensstemmelse var løst og blev efterfølgende bon'et hæftigt på vores depositum, da den person som vi havde kontakt med, ikke længere arbejde hos TLK, og dokumentationen for vores aftale tilsyneladende ikke længere eksisterede.
Jeg vil ikke påstå at vi har været de mest opmærksom lejere, da vi stadig er unge og kun har boet 4-5år selv, men hele oplevelsen af at bo hos denne ejendomsadministation har været hæslig, og har både kostede os mange penge og en hel del tillid overfor udlejere generelt.
Lad vær at benytte jer af dem med mindre I er parate til bruge jeres penge og overskud på at blive revet rundt i manegen af dem!
Har boet til leje ved TLK i et års tid, vi har valgt at flytte fordi deres priser stiger for meget hvert år. De skriver det selvfølgelig i kontrakten, så der er ikke noget galt med det, men stigninger på 3-400 kroner om året bare i husleje er ikke holdbart når man i forvejen giver knap 8000 kroner for 69 kvm.
Ved fraflytning skulle lejligheden synes og vi havde en aftale med deres eneste synsmand. Vi ankom 4 minutter for sent til lejligheden, og på de 4 minutter havde han allerede synet hele lejligheden i gennem.
Synsmanden var både uinformeret, påståelig og direkte aggressiv.
Han påstod vi selv skulle vaske vinduerne udenpå, men var ikke klar over vi for det første ikke kunne komme til det på grund af designet og for det andet skulle der være en aftale om et firma kom og vaskede bygningen.
Kogepladen var en anden ting. Det var blevet rengjort af en professionel rengøringsperson, men stadig påstod han at det jo skulle være som nyt når vi flyttede. Jeg spurgte om ikke han mente nyrengjort, da vi ikke havde tænkt os at købe ny kogeplade bare fordi den var brugt et år.
Han mente i hvert fald ikke den var ren nok, og desuden havde han allerede skrevet det på synsrapporten.
TLK har brugt denne usandsynligt irriterende mand i over 20 år! Skal man klage over ham, skal det være til TLK og sådan som de lyder når man ringer til dem, er jeg fast overbevist om min klage bliver arkiveret lige ned i papirspanden.
Når man taler med TLK skal man desuden have rigeligt med tålmod, daman konstant bliver afbrudt, modsagt og generelt behandlet som om man er den dummeste i verden.
HOLD JER LANGT VÆK FRA TLK!
Lee fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har boet til leje flere steder og har derfor oplevet flere forskellige måder at håndtere ejendomsadministration på, men til fælles havde alle disse at der var styr på tingene, kunderne kom i første række, en rimelig prissætning på ydelser og var der et problem var det ikke en bureaukratisk maskine der skulle startes op. Det er det fuldstændige modsatte jeg har oplevet ved disse.
Jeg har aldrig fået så dårlig behandling og utryghed som ved disse. Virksomheden sætter deres kunder bagerst i bussen og hæmningsløs prissætning, attitude og papirnusseri i førersædet.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne virksomhed. Jeg vil anbefale at kigge efter alternativer.
Kenneth Bondo og Lee fandt anmeldelsen nyttig
Boede til leje i et lejemål som TLK administrerede i tre år. Har kun virkelige forfærdelige oplevelser med dem.
Personalet var ikke bleg for, at bruge trusler omkring udflytningsregninger osv.
Ved, at nogle i samme ejendom har måtte betale langt over 40.000 kr i udflytningsomkostninger, og har måtte gå rettens vej.
Hold dig væk!
peter mühlmann og Lee fandt anmeldelsen nyttig
den ledeste bolighaj jeg hidtil har været ude for...
når jeg engang bliver millionær skal de administrere alle mine boliger og presse penge ud af de dovne studerende... men indtil da vil jeg gå en stor bue udenom...
peter mühlmann fandt anmeldelsen nyttig