[REPLY]
Bestilte om formiddagen og modtog pakken efterfølgende dag. Intet manglede og alt var i den forventede kvalitet.
Jeg bestilte noget tøj til julegave til min far. Det kom i en fin æske, der var byttemærker på og der var vedlagt gavebånd og til- og frakort.
Desuden lå der et lille kort ved med "hej, jeg hedder ..., og jeg har pakket din ordre osv". Det er jo ikke noget, der rigtigt betyder noget, men det giver lige det der ekstra personlige touch. Rigtigt god ide!
Og så var forsendelsen fragtfrit, hvilket er et hit. Nu ville jeg bare ønske, at Tøjeksperten havde et lidt større udvalg i skjorter i str. 47/48 :-)
Mine varer var hurtigt fremme, og eftersom en vare, jeg havde bestilt ikke længere var på lager, fik jeg en tilbagemelding herom og tilbud om at modtage en anden vare til samme pris - hvilket var effektivt for mig, som havde brug for at varerne ankom hurtigt.
bestilte mit tøj onsdag aften og fredag morgen var pakkerne der. super lækkert med så hurtig service. det er ikke sidste gang jeg handler på Tøjekspertens hjemmeside. Thomas
super god handle, hurtig levering, rigtig god service, alt i alt en rigtig
positiv oplevelse, mange tak, også tak for den lille hilsen.
Simpel bestilling, lynhurtig levering, fornuftige priser (pæne skjorter til 300 kr stykket, i mit tilfælde)
Super hjemmeside, hurtigt overblik over størrelser og mærker. Hurtig levering - fedest af alt...Bytteservice i den lokale butik!
Hilsen
Morten
Er rigtig tilfreds med den hurtige levering og den service der er i forbindelse med køb online.
Desværre kunne min kæreste ikke passe det tøj jeg havde købt, men så kunne vi bare gå i en af de normale butikker og få det byttet!
Overskuelig hj.side. hurtig levering, fantastisk ombytningservice
Gode fund ved udsalg på nettet, leveret som lovet uden problemer.
Fandt et godt tilbud og et par dage efter ankom varen. Blev yderligere fristet af indlagt rabatkupon og igen samme hurtige levering. Det er ikke sidste gang jeg handler her. Nemt at finde rundt på hjemmesiden.
Super service. Hurtig fragtfri levering. havde fået en forkert vare pakket. kontaktede kundeservice som sørgede for at varen blev sendt og afhentet dagen efter. Kun ros herfra-.
Det var første gang, hurtig levering og det var ikke sidste gang jeg handler der.
God handel. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos dem. Fik mine varer billigt og sendt fragtfrit.
Man mærker at det er en butik med erfaring, som er videreført i net-udgaven. God service, nemt at bestille og hurtig levering.
Jeg synes også godt om, at der bliver fulgt op efter varen er modtaget, så man få vejledning i hvad man skal gøre, hvis det ikke lige var hvad man avde forventet.
Super!
Jeg synes det er en rigtig fin ordning I har - nemt at bestille og det kom hurtigt og indpakket som bestilt.
Fremover vil jeg halt klart have jeres webshop i tankerne når der skal handles.
Dejligt at det er fragtfrit!
Kan kun sige god for Tøjeksperten.dk.
Varerne blev leveret dagen efter bestilling - og alt var i skønneste orden. Intet skulle byttes.
God idé at der sættes person med navn på - hvem har der pakket varerne til dig. Så bliver det personlig - (selvom man vel aldrig helt ved om det nu også var Rikke, der pakkede forsendelsen ;-)
Det har været en fornøjelse at handle hos tøjeksperten. DK
Trøjewn kom i en æske med med bånd og kort, samt diverse informationer om hvem der havde pakket samt en returseddel med vejledning.
Trøjen var for lille - og der gik i 3 dage inden pengene vra retur på min konto.
Megt fin og overbevisende service. Jeg handler her gerne igen uden bekymring for bøvl af nogen art.
Kan kun anbefale at handle på tøjeksperten.dk fik mine vare kort tid efter bestilling og alt var bare i orden.
hver gang jeg har bestilt tøj, er det kommet til tiden, størrelsen Passer og det er flotte gaveæsker med til og fra kort :-)
Det gør jeg gerne brug af igen og det kan varmt anbefales.
Fungerede perfekt. Hurtig levering. Ingen porto ved køb over 500,-. Perfekt for en mand der hader at gå i tøjbutikker! Anbefales.
Jeg fandt en billig flot jakke, og der er gratis forsendelse for over 300 kroner :-) Og god service med hurtig levering :)
Handler her helt sikkert igen..
Jeg bestilte en skjorte som gave, altså både at den skulle pakkes ind samt at der skulle bytte mærke på. Ingen af delene var tilfældet og da gaven blev sendt direkte til ham der skulle have den, blev jeg noget ked af det, da skjorten ikke var pakket ind, og der så heller ikke var noget byttemærke på, men heldigvis passede skjorten.
Hej Michael,
tak for din anmeldelse!
Jeg har undersøgt sagen og kan se at der er sket en menneskelig fejl i ekspeditionen af din bestilling.
Jeg beklager fejlen - Vi har allerede lavet tiltag i vores ordrebehandling der forhindrer det samme i at ske igen.
Vi har sendt en lille hilsen til den mail der er brugt på bestillingen.
Kristian Dybdahl
Toejeksperten.dk
Rigtig god oplevelse - hurtig levering og med personlig hilsen fra hende der havde pakket ordren. Gaveæske og bånd vedlagt, så jeg selv kunne tjekke varen inden at jeg skulle give den som gave. Jeg sparede en tur i bilen på 80 kilometer og ikke mindst masser af tid:)
Hurtig levering, skulle have noget byttet til et nr. større ;-) men det gik hurtigt, så alt i alt super service !
Rigtig godt tilfreds med at handle hos Tøjekspertens netbutik.
Hurtig levering, og god service. fri fragt og indpakning - hvad kan man
ønske mere. Tak til Rikke!!
TAK, til Toejeksperten.dk, det var en helt igennem positiv oplevelse! Bestilte en blazer og et par jeans af to omgange - varerne ankom få dage efter i fine gaveæsker med gavebånd og gavemærker vedlagt...lå lige til højrefoden at gøre de sidste småting færdige, inden gaverne blev lagt under juletræet! Det udslagsgørende for, at jeg valgte at handle her var, at det ikke kunne gå helt galt: HVIS størrelsen ikke passer, kan det byttes i fysisk butik af modtageren!!! TAK for en enestående oplevelse - det bliver helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos Toejeksperten.dk!!!
Super tilfreds med handlen. Hurtig levering.
Leveret i gaveæsker medfølgende bånd og kort.
Super lækker webshop.
Kan også få tøjet pakket ind til gaver :D
Dejlig og hurtig service.
Jeanette
Første gang jeg handler hos tøj-eksperten på internettet. Hurtig levering, flot indpakning og alletideres service at man kan bytte i fysisk butik. Har allerede anbefalet til andre :-)
Pakken kom to hverdage efter bestilling, som lovet. Det bestilte var pakket fint ind med en "personlig" hilsen og gavebånd, så man selv kunne dekorere.
Alt i alt en rigtig god juleservice :)
Jeg tror ikke at jeg nogen sinde vil bestillet noget over nettet fra Tøjeksperten igen. Af de varer jeg bestilte den 8. december ( i dag 22.12) har jeg stadig kun modtaget halvdelen. Dette pga. af GSL (eller GLS). For det første anede jeg ikke, at de havde været her, da de ikke lagde nogen seddel om forgæves besøg og for det andet skal man skal sidde hjemme en hel dag og vente på at de kommer mellem kl. 8.00 - 16.00 - det er simpelthen for dårligt!!!! Det bliver nu 2 hele dage.
Susanne Fray
Hej Susanne,
tak for din anmeldelse!
Jeg beklager de problemer du har haft med GLS.
Vi tager din anmeldelse med i vores samlede vurdering af vores leverandører.
Der er alternativer til den leveringsform du har valgt.
Du kan eks. få leveret din pakke til en af flere hundrede pakkeshops, hvor du kan hente pakken når det passer dig.
Du har også mulighed for at udfylde en fuldmagt, så pakken kan stilles i eks. en carport, hos naboen osv.
Din oplevelse med fragtleverandøren har ikke været tilfredsstillende, og lever ikke op til vores forventninger til dem.
Jeg håber at du, på et senere tidspunkt, vil give os chancen for at rette op på din dårlige oplevelse.
Glædelig jul!
Kristian Dybdahl
Toejeksperten.dk
Servicen er fin når du handler online. Eneste minus er nulstillingen af point/bonus ved årsskifte. Det synes jeg kan være lidt underlig hvis du begynder at handle i oktober. Men mon ikke de nemt kan undlade nulstillingen når først de bliver opmærksomme på dette? :-)
Supergod hjemmeside og hurtig levering. Helt perfekt.
Jan Nielsen
Dalby, DK
Herlig hjemmeside. Nem at finde rundt i. Nemt at bestille og varen ankom efter 2 dage. Bedre kan det ikke gøres:-)