We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Toerrestativet anmeldelser

Toerrestativet Logo
Kunderne om Toerrestativet : »Super butik og god service« »Hurtig levering og smarte produkter« »Forkert levering og manglende kundehåndteringsevner« 3
Godt
7.6 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Toerrestativet

Hurtig levering og smarte produkter

Fandt her en loftmonteret tørrestativ, som kom hurtigt efter jeg havde bestilt den. Den blev leveret med GLS og det fungerede perfekt. God tracking mulighed, godt med opfølgende mails.

Udvalgt anmeldelse om Toerrestativet

Toerrestativet

Super butik og god service

Har kigget efter et bestemt tørrestativ længe men har ikke fundet det før jeg fandt denne butik. Var i tvivl om størrelsen og montering (det var et loftmonteret) og snakkede med dem både over mail og telefon og fik super vejledning :-)

Toerrestativet

Forkert levering og manglende kundehåndteringsevner

Jeg bestilte nogle varer på toerrestativet.dk. Da det var fødselsdagsgaver valgte jeg GLS pakkeshop som levering. Både pga. diskretion og pga. beliggenhed og åbningstider i forhold til postDK.

Pakken blev leveret med postDK, med pakkeanmeldelse i postkassen som fødselaren så.

Jeg skriver en mail til toerrestativet.dk hvor jeg beskriver fejlen og foreslår at jeg bliver kompenseret med leveringsomkostninger.

Efter en uge har de endnu ikke besvaret min mail og jeg ringer derfor til dem. De er meget afvisende og mener det er mit problem at jeg ikke har skrevet som kommentar til dem at den skulle sendes med GLS (på trods af at jeg har valgt det på deres hjemmeside), men at de ikke undre sig over den anden leveringsadresse jeg havde indskrevet før jeg valgte GLS har de ikke noget svar på.

De beskylder også fødselaren for at være dum fordi denne har kigget på postDK anmeldelsen. Det bliver også mit problem at de taber på ordren hvis de skal betale mig tilbage for leveringsomkostninger. De forsøger at undskylde sig med at de havde problemer med GLS ugen før jeg ringer, men min pakke var leveret to uger før og der stod intet på deres hjemmeside om at man kunne risikere at det blev postDk der leverede pakken.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk