[REPLY]
uden at få svar -- kan ikke forstå, den ikke bliver sendt?
I har bekræftet d. 18maj ??????
En god side at handle til sin baby på. Der var tilbud på de ting jeg skulle bruge, og de havde dem hjemme. Der var hurtig levering. Bestilte om eftermiddagen og havde allerede min pakke 1½ døgn efter.
Grunden til at de ikke får fem stjerner er fordi, jeg synes der ind imellem er andre steder hvor de samme ting kan findes billigere og fordi der også lidt ofte er ting der ikke er på lager. De er dog gode til at gøre opmærksomme på, når en ting ikke er på lager, og man er i det tilfælde ikke i tvivl, og spilder ikke tid på at klikke ind på varen for så at blive skuffet over at den ikke er hjemme.
Men alt i alt en god oplevelse at handle ved tøjbamsen.dk. De kan klart anbefales, og det er nok ikke sidste gang jeg har handlet der.
Vi bestiller varene den 11. maj og først i dag d.25. maj kan vi hente vores varer. Har selv måtte kontakte firmaet for at få Info om min bestilling og ud over det trak de betalinger iden vi overhovedet hørte eller modtog en besked om at varene var sendt
udover en lidt høj fragt, men det er jo småting.
den vare jeg havde bestilt kom ganske hurtigt frem, uden skader.
så helt tip top
Havde ikke varerne hjemme,men kontaktede mig og fandt en løsning.
Handler der gerne igen.
9 dage efter ordren efter sigende var afsendt, havde jeg endnu ikke modtaget mine være for knab 2000,-kr.
GLS kende intet til det pakkenr som tøjbamsen skrev de havde sendt det på.
Jeg sendte email til dem, som de heller ikke svare på.
Jeg har tjekket på min ordrebekræftelse om jeg skulle have udfyldt den forkert, men alle mine oplysninger var rigtige nok.
10 dage efter varerne var afsendt modtog jeg dem endelig.
Jeg fik samme dag, en uforbeholden undskyldning fra tøjbamsen. De var kommet til at sætte en forkert pakkelabel på min pakke. Derfor kunne den ikke spores via pakkenummeret. Den meget længe ventetid på modtagelsen, kunne de kun beklage - men ikke forklarer.
De havde også modtaget min mail, men igen kunne de kun undskylde for manglende svar på min forespørgelse. Min mail var nemlig fanget i deres spamfilter.
Varerne er der intet at udsætte på, prisen heller ikke, hvad det angår er handlen helt i top.
Min lave karakter skyldes den længe ventetid og manglende svar på forespørgelen.
Jeg kan derfor kun anbefale, at skulle man komme i en lignende situation, og ikke for svar på sin mail indenfor næste dag, så ring til dem.
Der vil jo uundgåeligt ske fejl i ny og næ. Jeg har nok blot været uheldig i denne sag, men jeg er ikke afskrækker for at handle med dem en anden gang, hvis de har et godt tilbud.
Mvh Martin.
Jeg bestilte et bord/bænkesæt og en potte hos tøjbamsen d.21 april.
Jeg modtaog varererne 30.april men de var pakket så håbløst at de havde rutsjet rundt så bordpladen havde fået en tydelig ridse og potten var smadret.
Jeg kontaktede tøjbamsen med det samme pr. tlf og sendte efter aftale billeder af de beskadigede varer.
Jeg modtog først nye varer (borplade og potte) 13. maj efter at have kontaktet dem både 8. og 11.maj.
OG nu modtog jeg endnu engang en potte der var ødelagt pga håbløs indpakning. Jeg skrev med det samme en mail og veeeeenter stadig på svar..... Håbløst håbløst håbløst!!!
Heldigvis kan man ringe til dem..
Men det er skidt at varer der er står til at være på lager først sendes 5 dage efter bestilling og endnu værre at de ikke svarer tilbage på mails, så man skal bruge tid i en telefonkø, for at få et t&t der ikke findes nogen pakke på.
Bestilte 3 varer, som i følge hjemmesiden var på lager, varer som jeg skulle bruge en uge efter. Men måtte vente 23 dage inden pakken blev leveret!
Desuden er leveringsomkostningerne meget høje.
Handler aldrig på tøjbamsen igen!
Overskuelig hjemmeside, hurtig mulighed for afhentning, god og hurtig betjening i Tilst
Som altid hurtig og profesionel betjening
Jeg modtog hurtigt min pakke, og var tilfreds med indholdet. Der manglede dog 3 varer, hvoraf kun den ene stod på fakturaen som værende i restordre... Hvor er de sidste to så? Godt spørgsmål! Ringer nu til kundeservice!
du kan rolig handle ved tøjbamsen vi har lige købt autostole til vores 2 tvillinge børnebørn du kan selv bestemme om du vil have varen leveret eller selv afhente den i nærmeste butik.vi fik en mail hvornår og til den butik vi havde valgt.
Nemt at bestille på deres hjemmeside, virker fint. Fik ordrebekræftelse og dagen efter fik jeg en mail på at varerne var sendt... men da varerne ikke var kommet 2 dage efter jeg fik mail på at de var sendt. Prøvede jeg at kontakte deres kundeservice... jeg ringede 10-15 gange 3 dage i træk, uden at de tog telefonen. Og selv om jeg lagde navn og nummer på svarer, så ringede de ikke tilbage.
Lad være med at reklamere med telefon kundeservice når I ikke har en!!!
Varerne kom så endelig, desværre manglede der en del af bestillingen :( Efter 2 mail rykkere kom der endelig svar og det som manglede blev eftersendt.
Fik bestilt en del ting prisen var fin på varene. Der gik så 1,5 uge før der er en medarbejder fra tøjbamsen som ringer og siger at det regnslag vi har bestilt har de ikke hjemme lige nu. Jeg siger det er vigtigt vi får det indenfor den næste uge da vi skal bruge det på en ferie. De andre varer kommer fint og regnslaget kommer ikke som aftalt inden vi tager afsted på ferie. Nu har vi været hjemme i 2 uger og det er stadigvæk ikke kommet. Jeg har skrevet til tøjbamsen og de svarer ikke. Derudover har de trukket beløbet for regnslaget på min konto for over 5 uger siden. Vi var ellers meget tilfredse men er nu blevet en ret så utilfreds kunde. Derfor kun 2 stjerner.
Bestilte for 3 uger siden vare, der angiveligt var på lager. Skulle bruge det indkøbte til gave 10 dage senere. Fik senere at vide, at den alligevel ikke var på lager og varen er nu, 3 uger efter bestllingen, endnu ikke leveret.
Forsøgte telefonisk at kontakte Tøjbamsen fredag, kom igennem et par gange og blev kastet af med lovning om at blive ringet op, hvilket ikke skete. Har også sendt mail mail for en 10 dage siden og har idag modtaget mail om at varen vil blive leveret om en uge.
Jeg fik ikke varen leveret indenfor den lovede leveringstid og fik den først sendt efter at have rykket telefonisk såvel som på mail.
Jeg syntes de sidste gange jeg har bestilt noget
At det har været langtid om at komme.
To gange har jeg bestilt hos Tøjbamsen, og begge gange har jeg fået noget andet. Anden gang jeg bestilte måtte jeg endda rykke for levering, da jeg intet havde modtaget efter en uge. Jeg finder det endvidere urimeligt at jeg selv skal betale porto for ny levering, når jeg har fået tilsendt noget forkert. Så jeg er en lidt skuffet kunde, der nok ikke bestiller hos Tøjbamsen igen.
Syntes at de er ret så længe om at levere varen :-(
Indtrykket er købet var egentlig fint, men har nu sendt flere mails med spørgsmål til firmaet og ikke én har jeg fået svar på, måsked det var pænere at skrive det ved vi ikke frem for ignorere de henvendelser man får.
god service og rådgivning over telefonen. hurtig levering dog lidt forvirrende mails
Denne første forsendelse forløb rigtig fint og hurtigt - dejligt
Lidt over en ugen inden jeg skulle bruge gaven prøvede jeg at bestille den via nettet, men efter flere gange af have prøvet ringede jeg dem op.. Men da ingen svarede lagde jeg en besked på deres telefon sv. om at de skulle ringe tilbage, da jeg ikke hørte noget ringede jeg selv dagen efter (15.50) de har kun telefontid ind til kl. 16. Endelig fik jeg fat i en sød pige men jeg var desværre nød til at løbe igen da en anden havde brug for mig ( barsels relateret ) men hun var så sød at live hun ville ringe tilbage til mig omkring kl 17 så havde jeg lige en time til at putte og fodre den lille. Men hun ringere ikke igen. Dagen efter ringede jeg så tilbage ( omkring kl 14 ) og talte med en anden sød pige, nu er det blevet tirsdag og jeg skulle bruge gaven søndag til en dåb, hun lovede mig at det saltene kunne lade sig gøre hvis jeg bare lavede en bankoverførsel, det gjore jeg så.. Men da jeg ikke havde hørt noget fredag ringede jeg for at være sikker, og fik denne gang fat i ejeren som ikke havde fået den ud af døren endnu, men hun lovede mig at sende den med posten straks og jeg havde den da også dagen efter.
Kort sagt: hvis du ikke er på nakken af dem hele tiden kan der gå lang tid inden du ser dine vare.. Varens stand var dog super.
Fint da pakken nåede frem, men måtte rykke dem pr mail 5 dage efter bestilling, da de ikke havde sendt den mail til mig om, at pakken var afsendt fra deres lager...
Jeg fik intet svar på min "klage", men dagen efter fik jeg dog en mail om, at pakken nu var afsendt.
Jeg bestilte mine varer og fik hurtig en bekræftelse. Dagen efter fik jeg et pakkenummer til GLS, men efter et par dage kom der stadig intet frem ved en søgning på deres hjemmeside på pakkenummeret.
Jeg forsøgte både at skrive en mail til dem og indtale en besked på telefonsvaren, hvilket er det man åbenbart gør, og hvor de lover at ringe tilbage, men ikke har gjort. Efter 10 dage fik jeg så en sms fra GLS, om at min pakke var ankommet til afhentning, der hvor jeg havde ønsket. Så alt gik godt heldigvis, men det kunne også været endt skidt.
Hvis man bor i Aarhus er det super nemt at afhente sine varer i butikken. De var klar dagen efter bestilling :) ellers fine priser, gode tilbud og et bredt udvalg. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos Tøjbamsen igen :)
Så fantastisk at modtage sine varer så hurtigt efter bestilling. En ren fornøjelse...
Vi har handlet mange gange hos tøjbamsen.dk. Altid med et godt resultat. Denne gang fik vi en forkert vare, en simpel pakkefejl, men et telefonopkald til tøjbamsen og en ny varer sendes, og ovenikøbet med en returkuvert. God service. Vi anbefaler til hver en tid tøjbamsen.dk
Fik hvad jeg bestilte, uden at der var leveringsproblemer. Fik en mail, da det var afsendt. super forløb uden forbehold. handler der gerne igen.
Bestilte babyalarmer, de kom meget hurtig og uden bøvl, rigtig dejligt
Bedre service er svært at finde!
Jeg købte et stort puslebord her til en lav pris og det blev leveret hurtigt med GLS.
GLS havde dårlig service og min højgravide kone måtte bære den 11 kilo tunge kasse ind, da fragtmanden ikke ville hjælpe, men det er jo ikke tøjbamsens fejl.
Venligt familieforetagende med god vejledning i butikken. Du får, hvad du betaler for. De kan dog være svære at træffe på telefonen.
tøJbamsen er super god. Er klart et sted jeg vil anbefale. Både pga de gode priser og super gode service.
Bestilte 2 ekstra-batterier til babyalarm, hvor lagerstatus stod som 'på lager'.
Efter ca. 1 uge uden noget svar, udover den initielle ordrebekræftelse, ringer jeg til kundeservice, der kan fortælle mig at varen er i restordre, og først er hjemme om ca. 1 måned.
Kvinden i kundeservice var meget hjælpsom og serviceminded, og hjalp mig med at annullere ordren, men der er 2 store problemer i forløbet:
1 - Det er dødssynd #1 at skrive i en webshop at varen er på lager når det ikke er tilfældet.
2 - Når nu varen ikke er på lager, havde jeg forventet at blive kontaktet dagen efter med besked om dette. Det havde gjort min oplevelse af service LANGT bedre. I stedet måtte jeg selv kontakte kundeservice for en status.
Kombinationen af de 2 punkter gør, at jeg ikke kan anbefale at handle på denne hjemmeside.
Jeg kan bestemt ikke klage over Tøjbamsen. Mine varer kom lynhurtigt. Ydermere ringede Line fra Tøjbamsen til mig forinden, da den ene af mine varer var udsolgt. Hun ville høre, om jeg kunne bruge varen i en anden farve, hvilket jeg sagtens kunne. Det kalder jeg en virkelig god service. De fleste andre firmaer ville blot skive, at varen var udsolgt, men det gjorde Tøjbamsen ikke. Skønt.
Rigtig fin service og hurtig levering. Fuldtilfredshed med varen.
Både en god og dårlig oplevelse. Bestilte mine varer en torsdag aften og fredag morgen modtog jeg en mail om fragtfri levering weekenden over... det blev jeg lidt irriteret over da jeg havde bestilt for rigtig mange penge.... Dette blev dog ændret med det samme da jeg kontaktede tøjbamsen. Dog har jeg endnu ikke modtaget mine varer trods det er over en uge siden jeg bestilte og at jeg i mandags modtog en mail om at de var afsendt. Nu har jeg så gentagne gange ringet til firmaet samt lagt en masse beskeder på deres svarer for at finde ud af hvor i verden mine ting er-dog uden held da de hverken har taget tlf eller ringet tilbage... Rigtig ringe service :-( er da et held at det ikke haster så meget. Håber det er en engangs "fornøjelse" da jeg ellers syntes at deres udvalg er super godt...