Execution time: 858ms

PERFEKT

8.5 / 10
88 kunder har anmeldt Toolworld
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 88 brugeranmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 8.5 / 10 = GODT. Med 88 anmeldelser er den statistiske signifikans acceptabel.

Toolworld - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 1 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (28. juni 2004)

Johan Høgh Sørensen, 38 år og civiløkonom, er eneejer af netbutikken Toolworld.dk, der sælger værktøj og en række andre produkter primært til danske husejere med gør-det-selv lyster.

88 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Sig boremaskine til din netbutik

www.business.dk

Indsendt af   (28. juni 2004) (Rapportér misbrug)

Udvalgt anmeldelse om Toolworld

mnielsen

Herning

26. februar 2010

God butik, dog ikke altid info om lager

Bestilte en værktøjskasse, det viste sig dog denne ikke var på lager men toolworld kontaktede mig hurtigt (dagen efter) og spurgte om jeg ville vente på produktet da det var udsolgt. Det kan kun blive til 4 stjerner da shoppen selvfølgelig burde have information omkring den længere leveringstid.

Per M.

Herlev

19. februar 2010

Kun gode oplevelser

...har handlet hos Toolworld 4-5 gange og har kun haft gode oplevelser.
De gange jeg har ringet og spurgt om detaljer har jeg fået de oplysninger jeg bad om.

mvh Per

Poul Nielsen

5. februar 2010

God telefonservice og superhurtig levering.

Har købt en snekaster. Ringede før jeg bestilte for at høre om evt. leveringstid. Den var på lager. Jeg bestilte og 24 timer efter stod den her. Det er jo nu det sner.
Det er ikke sidste gang jeg køber ved Toolworld.

Keld Olesen

24. januar 2010

Serøs og ærlig butik, hurtig levering

Købte en klingesliber til rundsavsklinger, ringede først til butikken og spurgte om de havde nogen erfaring med sådan en, og fik at vide at det var et nyt produkt og at de ikke havde solgt en eneste endnu. sssså jeg våvede pelsen og købte en, jeg blev meget positiv overrasket, den er rigtig god og så er den billig.
Keld Olesen

Anne-Louise

22. januar 2010

God og seriøs butik.

Fin service, hurtig levering altid varen på lager, flinkt og serviceminded personale - Hvis jeg skal give 5 stjerner, skal fragten ned.

Ole Kreutzfeldt

19. januar 2010

Det var en rigtig god vare og til en god pris sendt direkte fra fabrikken meget hurtigt.

Jeg købte en Einhell portåbner fra Toolworld og den blev sendt direkte fra fabrikken i Tyskland,jeg bestilte den d.01-01-10 og jeg modtog den d. 14-01-10, det var helt iorden på dette tidspunkt og en rigtig god vare til en god pris.

Hans

18. januar 2010

en helt igennem ok handel

en girafsliber + sandpapir, som alt var iorden og til den lovede tid. Fint handelsfirma.

Kasper Kristensen

23. december 2009

Rigtig god service og hurtig levering.

Den får ikke 5 stjerner fordi jeg ikke synes det var til at se om en vare var på lager eller ej. Udover det var det en herlig oplevelse, fik en email om at pakken muligvis ikke kunne nå mig inden d. 24 da jeg havde noteret det som julegave, fik jeg muligheden for at annulere ordren. Jeg valgte at lade dem sende, og fik pakken d. 22. A+

Henning Nielsen

17. december 2009

Leveringstiden var lidt for lang

Ved godt at man nu til dags forventer en leveringstid på 2-4 dage, men når leveringstiden bliver over en uge, håber men nok en på mail med lidt information. Derfor 4 stjerner

Henrik

Allerød

11. december 2009

Mangel på kundeservice

Har købt en vare hos toolworld, efter en samtale med en medarbejder...troede jeg. Viste sig senere at det var indehaveren af virksomheden. Dette er i sig selv ganske problematisk for hans interesse i, at yde en tilfredsstillende kundeservice er langt mindre end hans interesse for, at maksimere hans virksomheds indtjening.
Havde et konkret behov for et bestemt stykke værktøj, som jeg inden købet udspecificerede nøje, de konkrete forhold og ud fra dette blev jeg anbefalet et bestemt stykke værktøj.
Da jeg så fik afprøvet dette stykke værktøj og det viste sig ikke at svare til de forventninger jeg havde, som følge af indehaverens anbefalinger, så kontaktede jeg naturligvis toolworld igen for at få løst dette. Det kunne dog ikke lade sige gøre, i og med jeg havde taget værktøjet i brug - hvilket jeg jo er nødt til at gøre for at finde ud af om det virker - så var min garanti og returret ophævet ifølge ham. Så i bund og grund var han ligeglad med min utilfredshed med varen, han mente i bund og grund at det var mig der ikke har fysikken til at bruge dette stykke værktøj. Jeg vil dog mene at man køber større værktøj for, at gøre det lettere for sig selv, ikke fordi man er stærkere og derfor kan bruge et større stykke værktøj... Kan under ingen omstændigheder anbefale toolworld til andre.

11. december 2009

Kære Henrik Grønlund Andersen,

Det omtalte køb er fortaget af virksomheden Twinco A/S der har købt en boltsaks (pris 439,96+moms). Du har som ansat i Twinco A/S købt varen. Derfor er der ikke tale om et forbrugerkøb der automatisk giver forbrugerens rettigheder til fortrydelse, men et erhvervskøb der er underlagt vores salgs og leveringsbetingelser for erhvervskøb

Du har oplyst til os at Twinco A/S modtager containere fra østen hvor du skal klippe en containerplombe på containeren for at åbne den. Til det formål har du tidligere bruget en mindre boltsaks på 45cm i en billig kvalitet. Du ønskede en større boltsaks der ikke gik i stykker så hurtigt. På baggrund af disse oplysninger anbefaler vi dig vores største boltsaks på 60cm fra Record som laver værktøj i god kvalitet. Netop denne model boltsaks anvendes af vores leverandør til at åbne 4-5 containere dagligt – hvorfor vi naturligvis kan anbefale den til opgaven.

Containerplombe findes i mange størrelser og kvaliteter. Enkelte er meget tykke og kræver at der virkeligt lægges kræfter i - andre er tynde og lette at klippe. Sådan opleves det også hos vores leverandør, hvor man typisk lægger det ene håndtag på brystet og trækker det andet ind mod sig for at klippe plomben. Skal det være fysisk uden brug af kræfter skal der anvendes hydraulisk klipper eller andet specialværktøj.

Du har efter modtagelsen taget boltsaksen i brug og konstateret af der stadig skal bruges kræfter for at klippe de største containerplomber – og på baggrund af det vil du gerne returnere varen og have pengene tilbage.

Som nævnt tidligere er fortrydelsesret en mulighed som forbrugere har. Derfor kan vi ikke automatisk give dig pengene tilbage. Generelt gælder det for fortrydelsesret at varen skal være i væsentligt samme stand og ikke bærer tydeligt spor efter at være brugt. Da du har taget boltsaksen i brug er den ikke længere ny og vi kan ikke sælge den som ny længere.

Skulle vi have givet dig garanti for at boltsaksen har specielle egenskaber som det efterfølgende viser sig den ikke har – ja så er det naturligvis vores fejl som vi gerne gør godt igen ved at tage varen retur – uanset stand.
Men da vi kender opgave med containerplombe og ved at denne præcis denne model bruges til opgaven, ja så føler vi at vores vejledning om modelvalg er korrekt.
På den baggrund kan vi desværre ikke imødekomme dit ønske om fortrydelse af købet.

Bjarne Hansen

26. november 2009

Hurtig og problemfri leverance til god pris

Meget hurtig leverance. Og ingen problemer. Samt god pris

Johnny Kinch Sørensen

17. november 2009

Varer sendt dagen efter jeg bestilte, prisen den bedst jeg kunne finde

jeg købte en dekupørsav

Lars Jensen

9. november 2009

Bedre/hurtigere end forventet

Jeg bestilte et toiletsæde Fredag og modtog det Tirsdag, kun een arbejdsdag, det er sku hurtigere end hurtigt.

Lars Jensen. Dragør.

bent olsen

9. november 2009

flot service og god orientering

følte jeg var noget særligt som kunde, fa.levede op til mine forventninger med virkelig flot tlf. service hvor intet blev overladt til tilfældigheder- 100% mail kontakt, det sted blandt de jeg som kritisk netkunde anbefaler til andre, og det sted jeg først vælger ved næste køb dersom de har varen.

Annette K.Hansen

5. november 2009

hurtig levering og god service

har købt et vaterpas .fint stort udvalg af værktøj til rimelig priser.
hurtig levering og god service

Claus Christophersen

23. oktober 2009

Køb af Maglite lommelygte

Købte Maglite lommelygte. Hurtig og korrekt levering. Fra bestilling til modtagelse af vare 2 dage.

Knud B. Jespersen

1. oktober 2009

Mc-lift

Bestilte en mc-lift d. 28. og modtog den d.30. med fragtmand. Perfekt i forhold til beskrivelsen. Lynhurtig levering. Mine varmeste anbefalinger.

Jesper V

15. september 2009

Levering tirsdag efter jeg afgav bestillingen lørdag. Hurtig email og track and trace.

zarko

København

13. september 2009

Helt Fint

bestilte en masse værktøj, hurtig besvarelse fra kundeservice, dog blev jeg lovet de ville sende torsdag så jeg kunne have værktøj fredag, men de sendte først fredag, derfor ikke 5 stjerner.

Christoffer

Århus

11. september 2009

Nemt og bekvemt

Onsdag ringede jeg til butikken og spurgte om de kunne nå at lever inde weekenden dvs. fredag. Det kunne de godt.
Jeg bestildte og fredag kom min vare som aftalt.
Nemt og bekvemt.

Eneste minus må være at de ikke kan levere fra dag til dag selv om man bestilder før kl. 12. Men hvis man bare ved det så kan man jo tage højde for det og de skriver jo også 2-5 dage.

Søren Chr. Moonlee

9. september 2009

God og hurtig levering

Super service hurtig levering

Sanne Baggersgaard

24. juli 2009

Bedste nethandel

Jeg har givet toolworld.dk 5 stjerner fordi det var den hurtigste, nemmeste og tilpas informationsrige nethandel jeg nogensinde har foretaget.
Jeg modtog pakken allerede dagen efter jeg bestilte den.
Pengene blev først trukket på kontoen, da jeg havde modtaget pakken.
Emballagen var yderst forsvarlig
- og jeg har derfor kun godt at sige om toolworld.dk

Henriette

23. juli 2009

God oplevelse!

Det er nemt at finde varen, den var billigere end ALLE andre steder, og det viste sig at være høj kvalitet... leveringstiden var kort og præcis.. Jeg fik hele tiden opdateringsmails på det der skete i forløbet.. En god oplevelse :)

Kenneth Lissau

16. juli 2009

levering til tiden

Bestilte 2 værktøjskasser og havde dem 2 dage senere, absolut perfekt service og kommunikation.

Kaj Stoltze

9. juli 2009

Sådan - !

Tak for forklaringen om "Vejle" - se venligst "Vejle - Hvor?". Jeg ville meget gerne afhente bestilte værktøj fredag, hvor ordrebekræftigelsen var modtaget, fordi jeg alligevel skulle til Odense. Op til en weekend var det ikke urimeligt, at Toolworld angav mandag som afhentningsdag. Men i telefonen sagde man:"Kom du bare i dag, vi skal nok have det klar" - Det er dejligt at møde venlig og service-minded personale.
mvh Kaj S
Sjælland

10. juli 2009

Kære Kaj Stoltze
Vi er desværre nødsaget til at undlade den fysiske adresse på hjemmesiden. Årsagen er at vi tidligere har oplevet kunder der er mødt op med forventning om at man kan betale kontant på lageret. Havde man kørt langt var det en meget skuffende oplevelse ikke at kunne få sine varer. Derfor sender vi en afhentningsinstruktion sammen med ordrebekræftelsen når kunden HAR afgivet sin ordre.
For os er det naturligvis indlysende at tingene er sådan, men pga. af dit input vil vi nu lave en beskrivelse af proceduren der vil være tilgængelig på hjemmesiden. Er der noget vi ikke ønsker er det netop at gøre vores kunder utrygge.
Vi håber du finder det trygt at handle hos toolworld.dk

Christian

24. juni 2009

Fik varen før forventet, og de havde ikke engang hævet pengene da jeg fik varen. Jeg kan kun anbefale toolworld som et seriøst sted at handle.
Christian

Ellen Hansen

Flot

Vi oplevede en nem, hurtig og perfekt handel. Selv emballeringen var i top.
Hilsen Ellen

Helle

16. juni 2009

Rigtig god kundeservice - både mailbesvarelse og pr. tlf.
Savner lidt mere brugervenlig web mht. navigation - den kan godt optimeres, men jeg vil helt sikkert handle hosd Toolworld igen

Kristian

Kan anbefales

Jeg havde varen hurtigt, og den var som forventet. Eneste bemærkning: Det så på Track & Trace ud som om ordren stadig var under ekspedition, selv om varen de facto var ude af huset.

Povl Kloster

11. juni 2009

De har en GOD Hjemmeside

Varen kom hurtigt med post danmark og den var nemt at følge på track (direkte link i email :-) ) så jeg handler gerne hos Toolworld igen.

Allan Straarup

4. juni 2009

Ikke styr på leveringen

Bestilte nogle forskellige vare hos Toolworld d. 140509, modtog få dage efter en pakke derfra, ved udpakning manglede 2 af de bestilte vare. Før jeg når at tage kontakt til Toolworld, kontakter deres kundeservice mig for at informere om at de manglende vare, den ene er udsolgt og den anden vare er blevet spærret hvad det så end betyder. Jeg aftaler med kundeservice at de kan fremsende en erstatningsvare der svare til den ene af de manglende vare. De meddeler at de vil sende den pågældende vare d. 220509, men varen dukker ikke op. Nu modtager jeg en ny mail hvor den pågældende erstatningsvare er blevet slette igen uden nogen begrundelse. Når man ikke holder det man lover er det ikke acceptabelt, livet er for kort til Toolworld.

10. juli 2009

Kære Allan Straarup
Desværre er din aftale med os ikke nået frem til vores medarbejder der arbejder med fakturering. Vores kollega har derfor ikke kendt til aftalen - en menneskelig fejl, og det beklager vi naturligvis meget.
Det er mit indtryk at sagen er bragt i orden efterfølgende og du har fået din vare efterleveret som aftalt.

MH

3. maj 2009

super service og hurtig levering

alt var i top

Brian Sørensen

23. april 2009

alt for ringe kvalitet

købte 3 slangeoprul den første sprang 2 timer efter luft tilslutning de sidste 2 indenfor 30 timer( sprunget om natten min kompressor var rødglødende) der er ikke så meget ved at købe noget billigt, når det intet er bevendt. toolworld giver ikke pengene retur hvis vi har paseret d 14 dag efter fakt dato. så jeg fortryder at jeg ikke monterede skramlet den dag jeg modtog det. jeg tør ikke montere de "Nye" eller reparerede tromler da jeg er sikker på at det koster mig en kompressor. synes det var rimeligt at ophæve handlen og på den måde beholde mig som kunde.men sådan skulle det ikke være...........

Mette

17. april 2009

Det gør jeg ikke igen.

Det startede så godt. Fik bestilt og varen kom 2 dage senere. De havde ikke skrevet mit navn på og da varen skulle leveres til mit firma endte det i en helt forkert afdeling. Et irritations moment men ok, det kan jo ske. Så opdager jeg at der mangler noget. Ringer til ToolWorld. De vil straks send det manglende. Efter påske er intet kommet. Jeg følger selv op hos dem og Ups, der var sket en kommunikations fejl. De sender det straks...igen. Denne gang med navn på ! Får den manglende dims 2 dage senere. Kun for at opdage der er en revne i den. Har nu besluttet jeg selv limer det efter bedste evne. Magter ikke ToolWorld mere !

henrik

25. marts 2009

fint

bedste pris, superhurtig levering. fin opfølgning på mail.

Steen Holdt

10. marts 2009

Rigtig god kvalitet til en rimelig pris

Stort og bredt udvalg i kvalitetsprodukter i kendte og anerkendte fabrikater.
Absolut billige priser og præcis og frem for alt hurtig levering.

Annette Lundby

10. marts 2009

Superkvalitet til superpris

Vi købte en Maxxum Mooncar med enorm besparelse. Kvaliteten er langt over forventet - virkelig stærk og holdbar.
Vi afhentede varen i Vejle, hvilket foregik uden problemer overhovedet. Udleveringen var hurtig og venlig.
Vi handler gerne hos Toolworld igen, og medgiver vores bedste anbefalinger :-)

Jimmy

7. marts 2009

jeg er meget tilfres med toolworld

Jeg fik vare for toolorld fik deres penge fra mine konto, jeg bestilt fredag aften ca kl 21.00 og jeg fik min varer Mandag kl 15.30

Lene Jensen

6. marts 2009

Nem og overskuelig hjemmeside. Bestilte og betalte mandag, malingen ankom onsdag, så hurtigere kan det ikke gøres.

Clauss Paaske

18. februar 2009

hurtig levering, god info om ordre under vejs

bestilte et svejsværk, modtog løbende mail om hvor ordren var, og modtog varen 2 dage efter bestiling, god service og god handel, bestemt at anbefale.

Morten Folkersen

12. februar 2009

Nem og hurtig levering

Overskuelig hjemmeside med mange billeder.
Dag til dag levering.

Ove Larsen

3. februar 2009

Professionel, billig og hurtig

Jeg fik de oplysninger jeg havde brug for på hjemmesiden. Prisen var favorabel og leveringen skete dagen efter betalingen.

John Appelquist

29. januar 2009

Altid sikkert at handle hos Toolworld

Vil du være sikker på en god service og hurtig levering, så vælg blot Toolworld

Thomas N.

13. januar 2009

Har købt nogle powertools hos dem

De modtagede varer har altid været 100% OK, og leveringstiden er god.
Jeg kunne måske ønske at de var lidt hurtigere til at svare på henvendelser om varer de ikke har i webshoppen.

Kim Jensen

6. januar 2009

God og hurtig behandling af ordren

Jeg bestilte varer mellem jul og nytår, og på trods af at jeg havde forventet længere leveringstid i denne periode, levede handlen fuldt ud op til min forventning.

Niels Andersen

5. januar 2009

Professionelt, seriøst, troværdigt, fuldstændig uproblematisk.

Her var alt bare i orden. Så kort kan det siges.

Karsten Krogh Corydon

23. december 2008

God service. God pris.

Leveringen var forsinket da varen ikke var på lager, men dette blev oplyst på mail. Varen nåede frem inden jul, som lovet.

Jesper

16. december 2008

Leveret som aftalt. God service

Super service. Hurtig levering.

Per

Aalborg

2. december 2008

Super

Leveringen er igen super, har ikke noget at klage over :-)

Kan kun anbefales

Merete Thomsen

27. november 2008

Hurtig levering.

Hurtig levering og god kontakt. Varen i orden.
Men jeg vil måske afholde mig fra at handle igen p.g.a. det høje ekspeditionsgebyr.

michael nielsen

13. november 2008

De gør det super fint

Jeg har fået den bedste behandling som man kunne ønske sig, NÅR man ikke er til stæde selv, super flot, hurtigt svar, lige fra 0700 til kl 20. jeg kan ikke finde på noget, som ikke er iorden. 5 fra mig.

jonnie

23. oktober 2008

supereffektivt

god hjemmeside, kunne dog være mere detaljeret. fint informationsniveau, levering til tiden

Susanne Borrild

16. oktober 2008

Anbefales !!!!

I forbindelse med vores køb af en Mooncar til vores søn, har vi kun masser af "roser".
Der ydes en høj service, hurtig tilbagemelding ved tvivlspørgsmål, produktet var nemt at samle, god kvalitet samt ikke mindst super hurtig levering. Vi sparede oveni købet en masse penge.
Vi kan klart anbefale jer til fremtidige internetbrugere/købere.
De bedste anbefalinger :o)

Torben

3. oktober 2008

Kanon Service

Har handlet flere gange med dem og kun en enkelt gang har jeg oplevet at min vare var forsinket, men efter et par hurtige mails fik jeg varen allerede dagen efter. Super forretning kan anbefales

Jesper

1. oktober 2008

Varen fundet bestilt og modtaget...sådan

Ikke det store wauw i handlen som gik stille og roligt efter planen :-)

lcdk

Kastrup

26. september 2008

GOD SERVICE, HURTIG LEVERING

Det virkede, og jeg er glad for produkterne. Eneste punkt er at ordren kom i to forsendelser. Det var jeg ikke forberedt på, så i første omgang troede jeg at de havde glemt at sende nogle af varerne. Iøvrigt ros for god, solid og helt neutral indpakning der ikke kalder på tyveknægtene. Det er en god ide.

Simon Mark Pedersen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Frits Jensen

25. september 2008

Faglig indsigt

I forbindelse med funktionsfejl på et produkt købt hos Toolword oplevede jeg usædvanlig god service og hjælpsomhed. Tilmed faglig ekspertise, som man ellers ikke kan forvente af en onlinebutik.

peder

18. september 2008

professionel handelsside

god hjemmeside, nem at navigere rundt i med indhold af relevante oplysninger

Curt Rosenaa

17. september 2008

Flot behandling

Hurtig leverance og yderst informativ omkring alle spørgsmål, har handlet der flere gange og er fuldt ud tilfreds.

Morten S

16. juli 2008

Vores gamle festtelt blæste omkuld 2 dage før festen. Toolworld kunne få et nyt afsted til os samme dag - vi havde det dagen efter med fragtmanden. Og så var prisen endda rigtig god. Der handler vi gerne igen.

JanB

Svendborg

14. februar 2008

Varene levede op til forventningen og leveret inden for den lovede frist.
Handler gerne ved Toolworld igen

JB

Pysen

Helsingør

26. oktober 2007

Købte et gevindskæresæt varenr.59981.
Indholdet i æsken svarer ikke til billedet på omslaget og hjemmesiden.
meget ringe kvalitet på tapholder og klubholder!
Jeg er meget skuffet!

Philip Kuhlmann fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)

Jes Madsen

2. februar 2009

Jeg har handlet hos Toolworld.dk flere gange og aldrig oplevet...

Kelkoo.dk bruger

18. januar 2009

Prisen på Kelkoo er misvisende. Når man er færdig...

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Annonce fra Google

www.shopitonline.dk
Den bedste rådgivning/service
3. Unotel
www.unotel.dk
Bedste kundeservice jeg endnu har oplevet, men
cykler
Hurtig og venlig betjening
3. Cykelgear
www.cykelgear.dk
TOOLWORLD APS
Værktøj fra Makita, Bosch, Bahco, Black & Decker, Maglite og Leatherman til faste lave priser. Find det på toolworld.dk!
Virksomhed:
Antal omtaler:
1 omtale
Ret virksomhedsinfo

Download TrustGuard

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Download TrustGuard

Forholdsregler mod falske anmeldelser

• Vi foretager stikprøver af brugernes troværdighed
  • Vi tager forbehold overfor anonyme anmeldelser
  • Vores brugere rapporterer utroværdige anmeldelser
Som forbruger bør du altid forholde dig kritisk til indholdet på hjemmesider.
Læs mere i vores retningslinjer

For virksomheder

Tag kontrol med dit omdømme og skab et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed.
Se Trustpilots sektion for Virksomheder
Trustbox
Annonce fra Google
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?