We are hiring!

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Topcatering

Det kan ikke gøres bedre..!

Livrets buffet. En lille glitch i leveringstiden påvirker ikke bedømmelsen: 5 stjerner - det var bare rigtig lækkert, og til en rigtig fornuftig pris

Udvalgt anmeldelse om Topcatering

Fremragende lækker mad!

Vi fik leveret utrolig lækker mad. Maden kom til tiden.
Eneste problem var at chaufføren forventede betaling kontant ved levering. Dette var ikke blevet oplyst i bekræftelsen, så vi måtte afsted og hæve. Meget lille problem, som jo blev løst, og fuldstændig glemt igen, da vi smagte på den lækre mad. Skønt og i god mængde!

Super lækker mad

Jeg har valgt at give top catering 4 stjerner fordi maden var super lækker til en rimelig pris. Giver dog ikke 5 stjerner, da jeg har haft mange problemer med at komme i kontakt med catering firmaet i forbindelse med bestilling. Fik ingen respons på mine mails (ventede i en uge) og da jeg pr telefon blev lovet en ordrebekræftelse samme dag, kom den aldrig. Men har intet dårligt at sige om maden eller leveringen så derfor de 4 stjerner

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk