We are hiring!

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Under normal service

Aftaler holdes ikke "Kenneth Madsen" fra Total-Tjekbryder sine aftaler med total tavshed ved kontakt
Jeg har flere gange skrevet til "(Total)-Tjek" men "Kenneth Madsen" læser ikke sine mail og han svarer ikke på disse.
Tør du bruge ham, jeg skal igen have en tilstandsrapport, men vælger et rigtigt firma.

Total Tjek

Vær sikker på at aftalerne (ikke altid) holder

Jeg havde en klar aftale, via mine mail med "Kenneth Madsen"
Total-Tjek Havgyden, Haderslev om, at jeg skulle have en Tilstandsrapport + energimærkning.
Hertil aftalte vi, at der i prisen kunne laves en opfølgning af tilstands-rapporten når denne var udløbet.
Jeg har nu flere gange skrevet til "Total-Tjek" for at få aftalen fulbyrdet,
men "Kenneth Madsen" læser givet vis ikke sine mail, han svarer.ikke på disse.
Det er ikke mig muligt, at finde firmaet seriøst.

• Sine
  • Silkeborg, DK
  • 1 Anmeldelse

Vi kan varmt anbefalde total-tjek til alle

Hej jeg hedder Signe P. vi fik lavet tilstandsrapport og energirapport på vores hus i forbindelse med vores hushandel, det skulle gå hurtigt da vi havde en køber, og helt forgåm uden for almendelig arbejdstid. Det var ikke noget problem for Kenneth M. fra total-tjek, vi blev sat godt ind i tingene vedrørende rapporterne og er 100% tilfreds.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk