[REPLY]
købte brugt corolla nov. 2010 men opdagede hurtigt oliefyret var defekt og ringede derfor til toyota-randers som var yderst imødekommende og fik hurtigt en tid til rep. Ankom som aftalt fra sjælland og fik stillet bil til rådighed så jeg kunne køre en tur mens fyret blev lavet, desuden fik jeg betalt færgebillet den ene vej. Uheldigvis har jeg lige haft en defekt på foreste støddæmper, men også dette blev klaret på garantien en dag familien var i Jylland, og igen lånte vi en bil så vi kunne køre ind til Randers centret. Nu har jeg altid været toyota mand og dette må vel også siges at være 112% iorden. Hermed en stor tak til bilbutikken (toyota-randers) som virkelig bidrager til at toyota vinder på kundetilfredshed år efter år, et sted jeg helt sikkert anbefaler andre og handler bil igen selvom jeg kommer helt fra sjælland. Mvh Frank Johansen
På anbefaling fra vores nabo valgte jeg at få udført et lille service eftersyn af vores Avensis St.Car hos Bilbutikken (Toyota Randers). Det var nemt og hurtigt at få en morgentid over telefonen, og på trods af at jeg kom 5-10 min. for sent pga. uforudset trafik og vejarbejde, blev service udført som aftalt mens jeg slappede af med kaffe, avis og morgen TV. Efterfølgende blev servicerapporten gennemgået i grove træk (et par pærer og et viskerblad m.m. udskiftet). Regningen for service og div. småting lød på under 3.000 kr. Alt i alt en meget behagelig oplevelse.