We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Trademax.dk anmeldelser

Trademax.dk Logo
Kunderne om Trademax.dk : »Ekstrem lang leveringstid og umulige at kontakte« »Lækre møbler og super service!« »Top service og meget behagelig sælger« 11
Middel
6.3 af 10

11 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (11)
Trademax.dk

Ekstrem lang leveringstid og umulige at kontakte

Jeg har efter en lang kamp fået det, jeg bestilte. Men stadig mangler der dog noget ...

De startede ellers med at trække pengene længe inden de sendte varerne.
Da varerne kom var bordpladen smadret i transporten. Det kontaktede vi dem straks om, men måtte kontakte igen og igen gennem 4 uger inden vi fik dem til at tage det alvorligt.

Uanset om vi skrev eller ringede var det umuligt at komme igennem.

Jeg har stadig ikke fået en faktura fra dem, og har nu skrevet mange gange over 2 uger, men man får ikke så meget en lyd tilbage fra dem.

De har absolut ingen kundeservice og den ene gang jeg fik fat i dem, fortalte en mand mig fra sin bil, at de var meget travle og derfor ikke kunne yde service for tiden.

Jeg afventer stadig at høre fra dem - og rykker stadig.

Men jeg kommer aldrig til at handle der igen - og jeg må på det kraftigste fraråde alle at handle dér - for hvis der går noget galt, så bliver du totalt ignoreret. Og pengene? Dem har de trukket for længst...

Udvalgt anmeldelse om Trademax.dk

Trademax.dk

Jeg oplevede rigtig god og hjælpsom service hos Trademax.dk. Varen levede 100% op til forventningerne og var klar til afhentning helt som aftalt. Jeg ville til hver en tid handle hos trademax igen! Den manglende stjerne skyldes at levering ikke er gratis selvom det er relativt dyre varer man køber.

Kvalitet til lavpriser

Priserne i virkelig i bund og så stopper det os der..
Jeg har nu ventet snart 4 uger på min sofa og resten af min seng (sokkel)
Mails blir ikke besvaret og hvis man endelig kommer igennem til Kim, beder han dig om at sende sms eller mail.. Man får dog intet svar tilbage..
På deres "trace" system står der der samme hele tiden
- "Din ordren afventer nu pakning og afhentning."

Trademax.dk

Lækre møbler og super service!

Super lækre møbler til rigtig gode priser..
Venlig og serviceminded sælger...
Levering til tiden!

Vi er meget glade for vores nye sofa, og er meget tilfredse med den godeservice, som fulgte med i købet!

Vi vil varmt anbefale andre at handle hos Trademax.dk*****!!

Trademax.dk

Top service og meget behagelig sælger

Vi købte bla. en rigtig lækker hjørnesofa plus et flot spisebord med stole hos Trademax.dk. til billige priser. Servicen var i top og de havde en meget behagelig sælger, som vi snakkede rigtig godt med. Varerne kom til tiden uden problemer. Når vi skal have nye ting til vores hjem, tager vi gerne turen fra Jylland over til Trademax.dk igen.

Glædeligt overrasket

Til trods for lidt kølige anmeldelser på leveringssiden købt vi en sofa hos trademax - sofaen var flot og prisen var god så vi blev enige om at prøve lykken.
Ordren blev bekræftet efter 2 dage og leveret af Anders Sørensens Møbeltransport efter 6 hverdage! Og sofaen er bare helt perfekt! :-)

Skuffet

Vi var på udkig efter en ny sofa ofg fandt trademax via nettet. Vi bestemte os for at tage en tur forbi Brøndby og blev glædeligt overrasket. Sofaen levede op til vores forventninger og vi købte den. Sælgeren virkede også super flink og serviceminded. Vi blev oplyst om en leveringstid på en uge. Den pågældende fredag tog jeg fri for at kunne tage imod sofaen men den kom ikke. Ifølge trademax var der sket en fejl og den var ikke kommet med fra deres lager. Fint nok. Den nye leveringstid var sat til næste fredag og igen har jeg taget fri men sofaen er stadig ikke kommet frem til Brøndby. En rigtig forklaring fik vi aldrig, andet end det var en fejl. Vi bliver så lovet at den kommer på onsdag og det venter vi nu på. Det er virkelg dårlig service når de på deres hjemmesie skiltrer med en leveringstid på 5-8 dage. Det er første og bestemt også sidste gang vi handler hos trademax. De to stjerne giver jeg kun pga. at sofaen virkede til at være i god kvalitet på trods den lave pris.

Besvarelse fra Trademax.dk

Det er naturligvis meget beklageligt at den sofa I har valgt har været i restordre og det har taget lidt længere tid end forventet. Der kan som bekendt forekomme leveringstider på varerne når de går i restordre (derfor skriver vi også ca. 5-10 dage) og at vi er vi for dårlige til at informerer vores kunder. Vi skal ikke komme med en masse dårlige undskyldninger men helt sikkert gøre alt hvad vi kan for at gøre det bedre ;-) MEN det vigtigste af alt er at man kan have fuld tillid til at vi ALTID leverer varerne og at man får en rigtigt god kvalitet for pengene når man handler hos os.

Trademax.dk

Overholder ikke deres garanti på levering.

Vi har bestilt en sofa, samt en væg dekoration. Trademax.dk lover og reklamere på deres hjemmeside at de kan levere på blot 5-10 hverdage. Hvilket for os betød senest tirsdag d 6 marts. Vi har stadig ingen sofa fået. Men derimod en mail på svensk, i mandags om at de forresten havde vægdekorationen i restordre. Når man endelig får fat i trademax får man oftest afvide man selv skal undersøge deres fragt partners ruter om hvornår de er inærheden af os. Eller får af vide vi skal ringe senere. Nu står vi og skal på ferie i weekenden i 3 uger og kan ikke tage imod vores sofa. Skulle sofaen dukke op imorgen ville jeg måske overveje 3 stjerner, pga den gode pris. Jeg syntes at de mails man får skulle være på dansk, og jeg syntes bestemt der skal overholdes leveringstid!!

Trademax.dk

Et rigtig godt sted at handle....

Vi bestemte os for at købe et Zara mediemøbel og et Line sofabord.

Kundeservicen var virkelig god, selvom vi ringede et par gange med et par spørgsmål. Kim var meget tålmodig med os, og var virkelig serviceminded.

Da vi fik møblerne var vi meget overraskede over kvaliteten. Vi havde begge regnet med noget kvalitet ala IKEA, men der overskred kvaliteten vores forventninger.

Der er mange små detaljer der tæller op, f.eks. greb i ALU (ikke plastik), Skinner til skufferne var meget kraftige, soft luk funktion, support midt under skuffer så bunden ikke falder ud og selve træ kvaliteten.

Vi har allerede set på flere møbler som vi vil købe her :-)

Alt i alt en virkelig god oplevelse!

Steffen & Katarina

Trademax.dk

Vi gerne vil handle her igen

Vi bestilte vores sofa mandag eftermiddag og hentede den i Butikken onsdag (for at spare fragten)
Vi havde vores egen trailer med og "manden" i butikken hjalp os med at læsse sofaen på traileren og gav os et par gode råd til at samle sofaen med på vejen. Vi har nu samlet vores nye sofa og er meget glade for den og vil til hver en tid handle hos Trademax.dk igen

aldrig mere

der er nu gået 3 uger jeg har stadig ikke fået den seng min kæreste og jeg købte hos trademax jeg har nok ringet omkring 20-25 gange for at få en leverings dag og han siger hver gang på fredag eller onsdag, jeg har opgivet at komme i kontakt med dem og gået via banken for at få mine penge tilbage

Hej Paw,
vi skylder vist lige at fortælle at du har modtaget dine penge retur (der mangler kun beløbet for opbæringstillægget som er opkrævet separat) og at det naturligvis altid er beklageligt når der sker fejl som i dette tilfælde hvor sengen gik i restordre og vi ikke fik givet dig besked herom.
Søndre Ringvej 49C
2605 Brøndby
Telf. 61307926

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk