We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

TransMedia Aps anmeldelser

TransMedia Aps Logo
Kunderne om TransMedia Aps : »Har levet fuldt op til forventningerne« »Nem og enkel hjemmeside - let tilgængelig for alle« »Overhovedet ingen problemer« 49
Godt
8.1 af 10

49 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (49)
TransMedia Aps

Dejligt med sms om at pakken er til afhentning nu

Fik en fin sms om at pakken var på vej til afhentnings postbutik og omkring 2 min. senere endnu en om at nu kunne jeg afhente pakken. Pokkers for troede den kom til døren med posten. Og ikke nok med det så måtte jeg oveni købet ringe til oplysningen for at få tlf. nr til postdanmark for pakken var landet i en postbutik et godt stykke fra min bopæl og når jeg nu ikke har bil var det noget skidt.Og stort øv for så måtte jeg vente endnu en dag inden jeg kunne få min pakke fra min nærmeste postbutik :(

Udvalgt anmeldelse om TransMedia Aps

• Stig
  • København, DK
  • 3 Anmeldelser

Hurtig ekspedition

Hurtig levering og overskueligt site. Skulle jeg sætte fingeren på noget som helst kunne lidt flere ekspeditions-/afsendelsesoplysninger ønskes. Men jeg overlever også uden næste gang. ;-)

TransMedia Aps

Har levet fuldt op til forventningerne

Min bedømmelse vedrører forsendelsen som var rettidig. Produktet har efter 1 døgn sv til forventningerne

TransMedia Aps

Nem og enkel hjemmeside - let tilgængelig for alle

Bestilte, betalte og modtog min vare uden nogen former for problemer. Fik både kvittering og faktura hurtigt og varen kom lige efter.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale denne internetvirksomhed til nogen.

Overhovedet ingen problemer

Enkel bestilling og hurtig ekspedition

Rigtigt godt

jeg er meget tilfreds med mit køb. Ingen problemer. Varen kom 2 dage efter med posten

Ingen styr på tingene

Havde bestilt en Quicktionary II - oversætter pen, modtog da også pennen.
Jeg valgt dog at sende den tilbage, da jeg ikke synes den levede op til mine forventninger.
To dage efter jeg kunne se via Postdanmark at pakken var leveret til TransMedia Aps ved flexlevering, men jeg havde intet hørt fra dem.
Af den grund valgt jeg at ringe til dem, han tog telefonen og kunne konkludere at den pakke havde han ikke lige set. Han gav som begrundelse at pakken sikkert var anmeldt og at de ikke lige havde fået den hentet på posthuset endnu - jeg kunne så fortælle ham at den var flexleveret (hvilket vil sige at den er på deres adresse, det sted de ønsker pakkerene leveret). Efter nogen tøven måtte han fortælle mig, at der havde de ikke lige kigget de sidste par dage.
Synes det er foruroligende at de ikke kigger efter deres pakker når man sender retur til dem
Han sluttede af med at sige, at jeg nok skulle få pengene engang når de havde kigget efter pakken - han havde tydeligvis ikke travlt.
Rigtigt dårlig oplevelse. Siden kan ikke anbefales hvis man ikke er 100 procent sikker på varen, da det ikke er sikkert de finder din pakke hvis du sender den retur - eftersom de ikke gider lede efter den.
Venter nu blot på at få mine pengene tilbage, men må da indrømme at jeg er spændt på hvornår det sker.....

Superb

Jeg vil til enhver tid anbefale TransMedia Aps. Jeg er desværre en årgang "43" , så det er lidt sent, jeg er kommet igang. Men selvfølgelig bedre sent end aldrig!

• Vestas
  • Verificeret køber

Fantastisk hurtig og korrekt ekspedition

Der ser ikke ud til at være grund til forbedring. Varen blev modtaget dagen efter bestilling, og fakturaen fulgte umiddelbart efter.

• Inge
  • Verificeret køber

God service - effektiv og reel betjening

Har altid været skeptisk med handel via nettet. Vovede dog forsøget med Transmedia og blev ikke skuffet. Modtog det bestilte 2 dage efter ordreafgivelsen. Desværre fik jeg ikke brug for det købte, men returnering og refundering af det betalte forløb aldeles problemfrit. Så mon ikke jeg en anden gang vil benytte mig af netkøb.

• Tine
  • Verificeret køber

Har ikke fået svar på email-spørgsmål ang. dato for modtagelse

Jeg forstår ikke at jeg ikke får svar på mit spørgsmål ang. modtagelsen af min ordre. Såvidt jeg kan se i ordrebekræftelsen, vil der gå over 1 måned før jeg kan forvente at modtage pakken. Hvis det er rigtigt, ønsker jeg ikke at modtage min pakke.

Rigtig god behandling

Super butik. Hurtig levering. Og hurtig respons på forespørsel via telefon og mail.

TransMedia Aps

rigtig fin og fair behandling

det er en god oplevelse.

• Lasse

Skjult avance?

TransMedia's ekspedition af min ordre - et sprogkursus på DVD - var hurtig og meget tilfredsstillende.

Dog er jeg IKKE tilfreds med at have betalt 48 kr. i forsendelse, når den faktiske omkostning for TransMedia kun var på 14,50 kr.

Hvis denne forskel på 33,50 kr. er en skjult avance, ville jeg have foretrukket at betale den via en forhøjelse af varens pris.

Hvis det er en regulær fejl, fordrer dens korrektion en tilbagebetaling af de 33,50 kr. - samt tiltag, der hindrer at dette sker igen i fremtiden.

Mvh. Lasse

TransMedia Aps

Hurtig levering, - men levering som brev

Jeg har fået min vare leveret inden for få dage, men varen til en pris på 2000kr blev leveret som almindeligt brev og ikke pakkepost. Pakken var blot blevet placeret oven på min postkasse, i vores opgang, af Post Danmark. Jeg er glad for, at jeg har ærlige naboer, ellers havde jeg aldrig set den pakke. Ærgerligt, at TransMedia ikke vælger at levere så dyre indkøb med pakkepost. Det virker ikke særligt betrykkende som kunde.

hurtig og effektiv

bestilte onsdag, modtog pakke torsdag,
og det var ugen op til juleaften,
jeg er imponeret.

ingen bemærkning

alt er fint.. :)

TransMedia Aps

Enkel, hurtig og effektiv handel.

Gennemskuelig hjemmeside, enkel bestilling og betaling samt hurtig levering.

• Torben

hurtigt, nemt og præcist

jeg har ikke kunne bedømme produktet, da det er til en julegave, men umiddelbart ser det ok ud. nemt at bestille, nemt at betale og præcis aflevering. Alt er gået som aftalt. Her handler jeg gerne igen.

100 % i ordenDet

Det er dejligt, når tingene bare klapper, og det gjorde de endnu engang....

• Anette

det virker bare.

hurtigt og effegtivt

TransMedia Aps

OK, men så heller ikke me'r...

Fin bestilling og levering, men kontakt pr mail om problemer med at etablere forbindelse mellem Pen og PC blev besvaret meget langsommeligt.

TransMedia Aps

Global translator er bare super

Global translator er en god sprog hjælpemiddle. Den har hjulpet mig til at lave mine skriftlig opgave i kort tid. Det anbefale jeg til dem, der har brug for en kvik translation.

god service

super butik med stort udvalg.

Hurtig og perfekt levering

Man får det man forventer. En rigtig god beskrivelse af varen inden man køber

• kunde
  • Verificeret køber

Hurtig levering af det købte

Jeg købte et spanskkursus til selvstudium. Jeg kunne have tænkt mig et brevkursus; men dette var det nærmeste, jeg kunne komme.

Jeg savner dog, at det spanske alfabet står i lærebogen; når kurset gennemgår alfabetet. Det ville gøre det meget lettere at følge med, især da der er færre bogstaver i det spanske alfabet end i det danske

Jeg savner også, at man ikke får tallene skrevet med bogstaver, så man kan få en fornemmelse af, hvordan tallene skal udtales, inden man får det læst op på spansk

• Karl

Hurtigt og nemt

Jeg bestilte en undervisningsdvd på nettet, og få dage efter har jeg den her i Sisimiut,Grønland

• Steen

dårlig handel

varen var alt for dyrt -- 499 kr (talk now )
man kan købe varen hos sprogbutiken for 289 kr,og de end da reklamere for denne butik på deres bagside.
CD -rom står slet ikke i mål til prisen et meget dårlig produkt

Sprogkursus

hurtig levering

Ferietid gav forlænget leveringstid

Bortset fra få dages forlænget leveringstid i ferieperioden har alt været ok

• Ulla

Nemt, hurtigt og sikkert. 5 *

Der er ikke andet at sige, at hvis du vil handle sikkert, nemt og hurtigt, kan denne måde varmt anbefales

Alt var ok

Hurtig levering. Varen var forsvarligt pakket ind

Muy bien!

Nydelig måde at lære sig nye sprog.

Bare mere end okay !

Kan ikke sætte en finger på noget - super oplevelse

hurtig levering

bestilte og varen ankom to dage senere

Brian Lorenzen fandt anmeldelsen nyttig

TransMedia Aps

jeg er meget godt tilfreds

det er en supergod cd jeg får rigtigt meget ud af den
Kenan Agic

Way to go!

Leveringstiden var lidt for lang, men super tilfreds med produktet!

Leveret inden for tidsrammen ! Flot

God og hurtig levering.
God hjemmeside
Ligner også et godt produkt.

vedr, anmeldelse af sprogkursus

Så vidt jeg ved er min svigerdatter meget tilfreds med sit

sprogkursus. Beklager , men det var en gave til hende, så

mere ved jeg ikke.

NEMT, HURTIGT OG SIKKERT

Det var let at finde, det jeg ledte efter og også at få bestillingen igennem.
Varen kom med posten hurtig efter bestillingen

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk