[REPLY]
Hurtig levering. Intakt pakke. MEN chaufføren havde ikke fulgt anvisningen om levering - skulle være i garagen eller kælderskakt (da vi vidste at der ikke var nogen hjemme på leveringstidspunktet), men min pakke stod foran hovedtrappen, hvor der er frit udsyn fra vejen (den signalerede både "kom og tag mig" og "her er ingen hjemme")! Heldigvis blev den ikke stjålet og det regnede ikke inden jeg kom hjem. Jeg var ikke helt tilfreds.
Hurtig levering. Dog er det en god ide at læse hvis kunden beder om at den sættes i skur eller legehus. Det er ikke så smart at sætte den ude i det fri. Jeg tror selvfølgelig på at dette følges ved næste levering.
hurtig lev dag til dag
det var stillet i garagen da jeg ikke var hjemme
det havde jeg fået skrevet på fragtbrevet
alt var ok mange tak
Kunne ikke være mere enig med Simon_Schou. Nok er de hurtige til at levere. Ikke noget der. Men når man ikke er hjemme. Er det altså ikke så fedt, at man ikke bare kan hente pakken om eftermiddagen i nærheden, som man kan med mange andre transportselskaber. Så kan man først få den næste dag eller køre langt efter den. Det er ikke fordi næste dag er lang tid at vente. Men det er alligevel dobbelt så lang leveringstid som ellers.
Meget hurtig levering - fra Horsens til Roskilde på godt et døgn - samme gode service ved efterlevering. Meget venlig levering.
nem bestilling og meget hurtig levering
Perfekt, perfekt og atter perfekt.
Både pakke og indhold fuldstændig intakt! Budet flink og høflig.
Jeg synes at det er et problem, og bøvlet at man ikke aflevere et stykke papir der siger at man har prøvet at levere pakken, og hvad man kan gøre dernæst".
Næste problem er at man kun kan afhente pakken i deres "pakkeshops" som ikke ligger i nærheden. Alternativet er genlevering , som hvis mislykket betyder at pakken bliver låst på et lager i langbortistand
- Leverede eftm.-til-morgen
- Bragte pakken helt ind
- Pakken og indhold i perfekt stand (i modsætn. til hvad andre har præsteret).
Måske ikke den sværeste opgave, men blev også løst, så det ikke kan gøres bedre.
Leveringen var hurtig og effektiv, eneste problem var at kassen var våd i bunden, som om den havde stået i en vandpytte. Heldigvis kunne indholdet tåle vand, men hvad med næste gang?
Der er ikke styr på noget som helst, har i løbet af 4 måneder fået sendt 4 paller med Transportgruppen.
1. Palle bliver meldt forsvundet efter at have ventet i næsten en uge på Pallen fra Transportgruppen (Dukkede heldigvis op efter weekenden)
2. Palle kom frem kort tid efter bestilling dog på min private adresse og ikke firma adressen som der var noteret fra leverandøren. det er så hvad det er men pallen blev stillet uden modtager kvittering.
3. Palle kom 1 dag senere frem. (Heldigvis havde jeg ikke kunder der rykkede efter de varer.)
4. Palle blev modtaget hos transportgruppen i Ikast og dagen efter hvor den skulle være leveret hos mig, melder de den forsvundet da de ikke kan finde den.
Så har absolut ikke gode erfaringer med Transportgruppen
Bestilt og leveret dagen efter. Ingen problemer med noget som helst,sådan.
Overskriften siger det hele. Til tiden! Helt i orden.
Jeg har købt en helt speciel blyantspidser til min far og den blevet leveret tørt og sikkert på hans adresse og på det lovede tidspunkt imens han var på arbejde.