We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Travelmarket A/S anmeldelser

Travelmarket A/S Logo
Kunderne om Travelmarket A/S : »Fremragende oversigt og nem måde at finde billige rejser på« »Godt udvalg« »Godt!« 8
Godt
7.3 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Overskueligt og nemt.

Det var rigtig nemt at finde den billigste flybillet, og rart at man tjekke gebyr på flybilletten.

Udvalgt anmeldelse om Travelmarket A/S

Travelmarket A/S

Fremragende oversigt og nem måde at finde billige rejser på

Brugte deres prisagent og spareder godt 1000kr. på rejsen uden at røre en finger. En dag dumpede der en mail ind med en billigere pris end den jeg først havde fundet og jeg bestilte med det samme. Fandt også hotel til rejsen på travelmarket. Jeg ville bo i centrum og kunne nemt indskrænke mit søgeresultat med en maksimumpris og derefter overskue hvilke hoteller der var tættest på centrum via kortvisningen. Det kunne dog være smart hvis man også kunne sortere resultatet på bedste Tripadvisor anmeldelse.

Priser stemmer ikke

Hjemmesiden bliver ikke opdateret i tide og priser stemmer derfor ikke overens, når man ringer til rejsebureauerne for at høre nærmere om rejsen.

Godt udvalg

Ved søgning på flybilletter får du en masse forskellige kombinationer af flytider og ruter. Søgningen er let og overskuelig. Mulighed for at søge efter flybilletter med flere flyvninger og dermed ikke kun ud og hjem fra samme lufthavn.

• Mia
  • Mia
  • Vejen, DK
  • 39 Anmeldelser

Godt!

Her kan man finde en masse forskellige slags rejser. Der er både skiferie, sommerferie osv. Der er masser af muligheder og siden er meget overskuelig, så der er ingen problemer med at finde rundt inde på siden.

Thumbs up fra mig :)

Det er faktisk mit fortrukne sted at finde rejser, så kan kun anbefales!!

Travelmarket A/S

Giver mig alle selskaber- fantaktisk!

Jeg hader - hvis jeg skal sidde og dobbel tjekke hjemmesider for priser, men det behøves jeg ikke på travelmarket her ved jeg at de tager alle flyselskaber med. Det er meget overskuelig i opsætning og ikke alt for meget udnødvendigt info.

Fedt at jeg kun behøves at gå et sted hen.

Travelmarket A/S

Dårlig info og dårlig service!

Jeg har brugt travelmarket før, men det gør jeg bestemt ikke igen.

Jeg har nu i 3-4 dage søgt et par bestemte billetter, og uanset hvad jeg finder inden for "rimelighedens grænser" (dvs. ikke billetter til 15.000 eller med overnatning i lufthavne, eller diverse flyskift), så er de bare "ikke-eksisterende" når jeg bliver sendt videre til udbydernes hjemmesider, til trods for at jeg utallige gange har opdateret min søgning. Desuden er alle alternativer til hjemtur, 2 bestemte fly, fra samme flyselskab, men afgangene er udsolgt - (og har nu været det i 3-4 dage, men det har de stadig ikke opdateret).

Jeg skrev til kundeservice, og fik I DET MINDSTE et rimelig hurtigt svar, hvor pågældende blev ved med at påstå han kunne se priserne (det kunne jeg også! De var bare ikke ledige, eller eksisterende!!) Han skød også skylden på flyselskaberne, - men - når jeg søger på flyselskabernes sider får jeg nogen helt andre priser end dem travellink udbyder dem til.

Rigtig råden forretning, som reklamerer billigt for at lokke folk til. Dårlig forretningstil - føler mig godtnok dum over at have brugt så mange dage herinde, og for at have stolet på dem - for nu giver jeg op.

Travelmarket A/S

Har købet flybilleter der flere gange

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk