[REPLY]
Selv om TravelShopOne's webside er lidt 'gammeldags' i designet, er den let og nem at navigere rundt i. Deres varer er godt og grundigt beskrevet, og deres infomails er informative og kommer promte.
Mine varer blev afleveret ved døren som lovet
Jeg skrev en mail 19.50 for at høre om jeg kunne sende en rygsæk retur hvis den ikke passede mig. jeg fik svar samme aften om at kunne jeg sagtens..
Bestilte efterfølge rygsækken som blev leveret dagen efter i fin stand, og den skal bestemt ikke byttes ;)
Hjemmesiden er fyldestgørende og fyldt med massere af information! :)
Super hjemmeside! Det skal prøves igen, og kan helt klart anbefales.
Meget god information på hjemmeside, hurtig levering og fint pakket.
Tager i april på en 6 måneders cykeltur til Sydeuropa og det er jo om at få læsset let og funktionelt.
Efter at have surfet rundt og sat mig grundigt ind i priser og kvaliteter havnede jeg på TravelShopOne.
Det endte med køb af ikke mindre end 11 artikler – telt, liggeunderlag, sove- og lagenpose, pude, toilettaske, håndklæder, lygte og et par små kodelåse.
Jeg havde i processen flere uafklarede spørgsmål – og hver gang kom der hurtige seriøse svar i løbet af få timer.
På Deres site anbefaler de ligefrem ikke at købe for meget tilbehør – vægten løber jo hurtigt op. Og her er det ikke noget ”salgsgas” - men reel rådgivning.
Jeg føler virkelig at jeg har fået ”value for money”
Ordre afgivet torsdag – afsendt fredag – modtaget alle produkter fejlfrit mandag - - og kan kun anbefale stedet.
Hilsen Goeg
Jeg har tidligere med stor tilfredshed handlet hos Travelshopone's søstersite og ville derfor prøve Travelshopone, da jeg skulle have en ny rygsæk.
Jeg var i tvivl om, hvad jeg skulle vælge og fik over mailen en rigtig god vejledning, hvor jeg fik indtryk af, at de virkelig var interesseret i at finde den helt rigtige rygsæk til mig - og det fik jeg :-)
Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Travelshopone.
Lørdag d. 31. juli bestiller jeg en rygsæk, jeg ønsker at afhente selv. Jeg beder om at kunne afhente den tirsdag, da jeg er i København i andet ærinde, og det passer mig fint, lige at kunne tage den med på vejen.
Mandag d. 2. august kl. 11.04 får jeg en mail, at de desværre ikke kan nå at have den klar til afhenting, men at jeg kan bestille den til levering med PostDanmark, så kan jeg sagtens nå at have den inden jeg skal til Rom i den kommende weekend.
Jeg ligger en ordre via deres system 11.14. To timer senere modtager jeg så denne mail:
"Hej Mark,
Tak for din ordre. Men vi er i løbet af formiddagen løbet tør for ThunderBay 75 og får først flere hjem til september. Vi har endnu nogle få ThunderBay 85 på lager. Hvis du kan bruge den, bedes du lægge en ny ordre ind. Vi har annulleret din dankort-betaling for ThunderBay 85 rygsækken.
Vi beklager ulejligheden, og ser frem til at høre fra dig igen.
TravelShopOne
Helge"
Det synes jeg helt ærligt ikke er godt nok. Jeg har allerede lagt en ordre om lørdagen, men alligevel sælger de tasken til anden side.
Jeg forslår at de sender mig en ThunderBay 85, når nu de ikke kan levere den lovede vare, men får at vide, at de sådan set ikke mener at de har gjort noget forkert, og jeg derfor selv må betale den ekstra pris for en 85'er hvis jeg vil have sådan en.
Det er første og sidste gang jeg forsøger at handle ved sådan et useriøst firma.
EDIT: Nu kan jeg se at mit svar til TravelShopOne af en eller anden grund blev slettet, så det kommer her i stedet.
Det er korrekt at der ikke er blevet trukket penge fra mit kort.
Jeg er udemærket klar over at i skriver 3 dages leveringstid på jeres site ved afhentning, men jeg skrev i min kommentar, at jeg kun kunne afhente tirsdag. På intet tidspunkt har jeg sagt at jeg KUN kunne afhente, og derfor irriterer det mig at i ikke tilbyder mig alternativ leveringsmetode, før i sælger tasken til anden side.
Folk bør selv kunne danne sig et indtryk af hvad der er foregået, og derfor kan hele samtalen mellem mig og travelshopone læses her: http://dl.dropbox.com/u/1539291/TravelShopOne.pdf
Vi ønsker at pointere følgende i relation til Marks Vesterskovs anmeldelse:
1: Overskriften antyder, at han har betalt for en vare, som ikke er blevet leveret. Det er IKKE tilfældet! Fakta er, at vi på intet tidspunkt har bekræftet hans bestilling eller modtaget betaling for den. Essensen af problemet er, at varen blev udsolgt, før Mark lagde sin ordre ind.
2: Mark undlader at oplyse, at det klart og tydeligt fremgår af sitet, at der er ca. 3 hverdages leveringstid, når man ønsker at afhente. Han er naturligvis velkommen til at spørge om hurtigere levering er mulig, men vi mener ikke at det er rimeligt, at han kan tage for givet, at det er muligt. Da Mark bestiller, antyder han på ingen måde, at der kan findes andre leveringsalternativer end den, der ikke er mulig. Mark skriver således i sin mail til os d. 2. august: "Jeg skrev, ganske rigtigt, at jeg kun havde mulighed for afhentning tirsdag", hvad der ikke fremgår af hans anmeldelse af os. I samme dialog skriver Mark til os, at han vil "kvittere med en negativ anmeldelse på Trustpilot" fordi vi ikke vil give ham ekstra rabat på en større rygsæk.
TravelShopOne
Helge Nielsen
Bestilte lørdag og bad om hurtig feedback og service, da vor datter skulle bruge varen den kommende weekend. Fik feedback på mail mandag morgen, og da jeg skrev efter et fragtbrevsnr. kom det også et par timer senere. Varen ankom hurtigt og i den lovede kvalitet. Tiptop vare og service.
Eneste minus er at man ikke kan ringe til dem.
9.7.2010 - har købt en sovepose mere hos dem, igen hurtig levering.
God og hurtig levering, god kundesupport / hurtig tilbage melding. eneste lille bitte minus var indpakning af varen kunne godt lige have været en tand bedre (Post Danmark har nok heller ikke behandlet den vildt godt)
Men overall helt sikkert et sted jeg vil handle igen !!
Kan kun anbefale denne butik. Varerne kom hurtigt. Hjemmesiden er godt opbygget, med fin produktinformation.