We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Trefor anmeldelser

Trefor Logo
Kunderne om Trefor : »Useriøst« »Sender rykkere i stedet for regninger« »Rod i systemet« 7
Lavt

• SMF
  • Kolding, DK
  • 7 Anmeldelser

Useriøst

Jeg ringer torsdag for at høre om jeg kan få fibernet. Det kan jeg godt, siger medarbejderen. Da jeg skal undersøge nogle forhold omkring routere først, så ringer jeg tilbage om fredagen for at oprette mig. Men får nu at vide at der slet ikke er fiberkabler i mit område!
Det er sgu en useriøs at behandle folk sådan. Og spild af folks tid.

Udvalgt anmeldelse om Trefor

• John Doe
  • John Doe
  • I en Drone i internationalt farvand,
  • 36 Anmeldelser

Trefor medlem af 1%

Trefor er tydeligt en af de 1% som tror de kan svinge rundt med de 99% (Sjovt nok er de private) , Ulovlige kartel dannelser med antenneforeninger (AFIK) der ulovligt påtvinger store tvpakker ned over hovedet på folk samtidig lyver de og siger at boligselskabet har underlagt sig deres bestemmelser , Der er ikke noget kontrakter ingen underskrifter så trefor er temmlig langt ude samtidig opføre de sig frækt og arrogant som om de ejede borgeren og borgeren har ifølge dem ikke ret , nej selvom energiselskaberne bliver ved med at lege privat loger og ikke indser at selv lovgivningen ser ud så mener trefor altså ikke at denne gælder dem for de har jo altid ret ikke og nu har vi jo fået belyst at målere fejler også!!!! , og man kan jo tydeligt se på kontant og div andre programmer at de fusker fordi det ikke stilles til ansvar men nu er den tid kommet hvor politikerne må tage deres enevælde op til overvejelser

Fibernettet

Siden starten af 2005 har jeg haft internet fra lysleder via Profiber. Lysleder er klart det bedste medie til datatransport, og forbindelsen har kørt perfekt i de 5-6 år der nu er gået. Luftbårne signaler og kobberkabel "*internet" er ringe i forhold til lyslederteknologi.

Trefor

Sender rykkere i stedet for regninger

Har mailet til dem op til flere gange da jeg for rykkere i stedet for regninger men der bliver ikke lavet om på det og synes ikke jeg for nogen hjælp. Er godt træt af dem efterhånden

Hurtig support

Lige siden vi fik indlagt fibernet på vores adresse, har vi stort set været glade kunder.
Er der ind imellem tekniske problemer, har vi hver gang oplevet positive og imødekommende medarbejdere og en hurtig løsning på det, der ikke fungerer.
Super :-)

Rod i systemet

Vi flyttede ind i vores nye hus mandag den 6/6, huset er tilsluttet fibernettet, så jeg ringede ind til trefor for at tilmelde vores måler og bestille en kombineret fiber bredbånd og tv pakke (waoo 3).. Onsdag den 15/6 ringede vi ind, idet vi ikke have fået nogen ordre bekræftelse, det viste sig at damen fra den 6/6 slet ikke havde tilmeldt os, så vi prøvede lige en gang til og fik af vide at vores udstyr ville komme 7 til 10 dage efter(tv boks, og router), men at internette virkede med det samme, så hvis vi havde en router kunne vi tilslutte den.. fredag den 17/6 kommer der så en pakke, dog kun med tv boksen som er fuldstændig ubrugeligt uden deres router... så idag onsdag den 22/6 ringede jeg ind for at tjekke status på routeren og det viser sig så at vores adresse slet ikke eksistere i deres fibernet adresser... de bliver ved med at sige at vi ikke har fiber til trods for at vi har den der grimme boks på væggen og hastighedstesten giver den lovede forbindelse, efter 20 minutters tovtrækkeri finder de os endelig, og status på routeren er yderligere 10 dage... det er utroligt det kan være så svært at bestille en skide router....

Michael Trabjerg fandt anmeldelsen nyttig

Nok er Nok, Farvel Trefor

Så fik jeg endelig opsagt mit abonnement hos Trefor pga bl.a. den urimelige høje gebyr (199 kr.) De tager for skift fra en 30/30 Mbit til en 15/15 M
bit ! mens nogle af Konkurrenterne gør det gratis !

Siden dag 1 har jeg ikke haft andet end problemer:

1. Fejlregning: Jeg skulle betale fra bestillingdatoen dvs. før fiber er lagt ind !

2. Prisfejl på online booking/tilmelding systemet (fuld pris i stedet for kampagnepris)

3. Fejlregning: De havde "glemt" at give kampagnepris på mit abonnement, selvom jeg havde flere gang nævnt det for Dem (3 gange) fx. ved booking havde jeg gjort Dem opmærksom på at der var fejl i booking systmet. Alligevel fik jeg en forkert regning. (husk derfor at gå dinne PBS igennem)

4. Alt for lang tids levering. Der gik ca. 1 år fra bestillingsdatoen før fik jeg Internet. Da de havde 1 års jubilæum på deres profiber, havde jeg 1 års jubilæum på at vente.

5. Alt for svært at komme igennem til kundeservice via telefonen samt e-mail.
Jeg får kun svar fra e-mail hvis jeg skriver til Dem via jeres hj.side "selvbetjeningen" ellers kun hvis man
skriver en anmeldelse på TrustPilot !

6. Høje gebyr for hastighedsændring. 199 kr. WTF? for at trykke på et par knapper. Hvad med at lave et system, hvor kunden selv kan gøre det?

Den urimelige høje gebyr for hastighedsændringen var dråben...

Jeg havde ellers været glad for at jeg endelig havde et vel fungerende internet efter alt det "bøvl" jeg havde været igennem. Men desværre er det den manglende "service", håndteringen og gebyr der er skylden i opsigelsen, og ikke profiber tekniken.

Ville du være kunde, hvis det var dig der har været igennem dette?

Nu vil jeg prøve "SKYLINE" til 179 kr/pr.mdr. for et 10Mbit/1Mbit Da jeg kan se deres sendemast herfra hvor jeg bor. Så kan det ikke være helt galt.

Mvh.
Tuan Hung Ly

Michael Trabjerg fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk