We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Trek Aalborg anmeldelser

Trek Aalborg Logo
Kunderne om Trek Aalborg : »Enestående« »Bestilte en vare, og hørte aldrig andet.« »Ekstrem dårlig service« 7
Middel
5.3 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Enestående

Havde bestilt et styr som viste sig at være i restordre. Tiden gik og Trek-Ålborg kunne ikke få leveret fra producenten, som de ellers var blevet lovet.

Til sidst mistede de tålmodigheden, og for at gøre en lang historie kort, trak de i nogle tråde og fik fat i et eksemplar. En medarbejder mødte personligt op på min adresse og gav sig tilmed tid til at instruerer mig i monteringen.

En service ud over det sædvanlige...

Udvalgt anmeldelse om Trek Aalborg

• Jeppe
  • Haderslev, DK
  • 6 Anmeldelser

Bestilte en vare, og hørte aldrig andet.

Bestilte et hjulsæt, og valgte heldigvis bankoverførsel.

Jeg fik en bekræftigelsesmail, og her stod der bare at jeg skulle overføre de ca. 9000 kr. til kontonummeret.

Der var noget jeg ikke forstod på den bekræftigelse jeg fik (bl.a. om jeg skulle skrive et ordrernummer på overførsel eller hvad), og hvad der præcis fulgte med hjulsættet.

Jeg hørte aldrig noget fra butikken, og jeg er da glad for at jeg ikke bare overførte pengene.

På deres hjemmeside står der under "Telefon" at de vil kontaktes over mail. Og når de så ikke svarer, så stoler jeg simpelthen ikke på butikken.

Ekstrem dårlig service

Vil gerne købe en cykel til 5.100 kr. til min søn som jeg fandt på deres hjemmeside. Mailede nogle spørgsmål til dem for to dage siden og har efterfølgende rykket for svar. Total radiotavshed. Forretningen er åbenbart som en selvfed kat, der ikke gider at fange mus. Jeg har nu købt cyklen i en anden forretning.

Returnering af trøje

Jeg har returneret en trøje og aftalt med Jens pr. mail at han skulle returner
pengene.
Efter 30 dage har jeg ikke set pengene og man kan ikke få svar pr. mail.

M.Andersen

rigtig god

synes de er flinke der inde :D

Flot butik og Hjemmeside

Har gennem flere år været kunde hos Trek Aalborg, som altid har behandlet mig godt. Gået der fra med en god følelse ( der handler jeg igen )..

3 ugers leveringstid.....

Bestilte et par Bontrager MTB-sko i webshoppen, Trek-Aalborg.
Alt ser fint ud, får ordrebekræftelse. Dagen efter bliver pengene trukket på kontoen, men så sker der intet..... Efter en uges venten, mailer jeg til Trek-Aalborg og får at vide at de bliver sendt fra deres lager samme dag. Men tre dage efter er der stadig ikke dukket nogen pakke op. Nu svarer de heller ikke på mails mere. Ringer så til butikken, og får igen at vide at varen er sendt samme dag??? Får et Track and trace nr. som så viser sig og være forkert!! Først efter 3tlf. samtale får jeg et rigtigt Track and Trace nr. Og varen dukker så endeligt op.
Et par kanon MTB-sko men godt nok længe under vejs.....

Besvarelse fra Trek Aalborg

I for sommeren 2010 byttede Trek Bicycle Online Store til en ny ops�tning i webshoppen. Med det nye software var der en del indk�rings problemer. Disse er nu l�st og vi er tilbage p� en gennemsnitlig leveringstid indenfor 5 arbejdsdag. Vi beklager den alt for lange leveringstid som Klaus var udsat for.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk