[REPLY]
Man skal passe på at betale med Paypal.
Jeg Betalte med Paypal det en private server nu koster.. men de sagde at paypal blokerede Pengene men efter en snak med paypal var der ikke nogen fejl eller noget de havde modtaget pengene men deres system registerede det ikke.....
Så sagde de at jeg skulle købe igen så det gjorde jeg så men fik stadig kun 1 mdr. det vil sige at de og 1x private css server for meget og derfor vil jeg aldrig anbefale denne side til nogen som helst man ska gå andre steder hen hvor det er mere sikre end det her
Efter alt den "ris" der bliver stillet til Trekservers.dk - Har jeg selv været igang med at starte mit eget gamehost, og nej det er ikke nemt.. Først og fremmest køber man sig en side, så skal man igang med at sætte den op. Automatisk vil der være nogle grammatiske fejl, hvilket gør kunden utilfreds, og allerede der kommer der dårlige rygter.. I mit tilfælde, blev der lavet en topic inde på gaming.dk - Hvor de fandt de dårlige ting ved alt. Sjov, at der aldrig var én eneste af dem, som har prøvet vores gameserver? Jeg tror, og håber at trekservers.dk - Levere en god og stabil server, og en fabelagtig support. Kun positive ord herfra til jer.
Forholdsvis nyt hosting firma, men et af de bedste lige pt. hvis ikke det bedste. Nu har jeg både investeret i Counter Strike Source Cw server og en Teamspeak 3 voice server, de havde problemer med selve kontrolpanelet i starten, jeg klagede et par gange over det, og de fixede det, dog var der igen en dag der var problemer med systemet, så jeg bedte om at få mine penge retur og det fik jeg. 2 uger efter investerede jeg så i TS3 serveren, systemet kører uden fejl og det nemt at finde rundt i, der er altid hurtig og venlig support, og deres systemer kører perfekt nu, så jeg skal også snart have bestilt cw server hos dem igen.
5 ud af 5 stjerner for utrolig god kundeservice, hurtig support og levering samt information om hvis de skal rette systemet.
Mvh Oliver Alexander Fyrst
jeg er ikke den store server ekspert så da jeg skulle have mani admin på kontaktede jeg Online supporten, Og jeg tror aldrig jeg har oplevet bedre support man må sige de tager alting med et smil :)
Serveren kører også som den skal og hitboxen er helt i top!
RIGTIG GODT SUPPORT.
GOD HJÆLP TIL DEM SOM IKKE LIGE VED ALT OM GAMESERVERS
Super god service de tilbyder deres kunder. Serverne kører fint. Deres live support er rigtig hjælpsom. De hjælper en med at sætte plugins og cfger ind.
Giver dem dog kun 4 stjerner, da deres dedikeret server ikke har virket optimalt. De har haft nogle små problemer med. Men de har så også formodet at løse problemerne hurtig.
Det sidste som jeg vil sige, er at de er pengene værd!
Der er ikke rigtig meget andet at skrive en en fantastisk support!
- Jeg ved ikke en skid om servere, men dem her tro mig de sætter alt på plads for en. Du skal bare spørge!
- ANBEFALES
Vores CS:S hold deltog i et aftencup hvor vi vandt en TrekServer.DK server i 1 måned. Der nåede knap nok at gå en dag før de alle deres servere, hvilket betød at de også resatte systemet. I et proffesionelt firma skulle man tro at de havde styr på deres kunders accounts, men det havde de ikke. Hvilket endte ud i at vi mistede vores server. Har senere hen skrevet med Mathias "mathz" Jacobsen. Som afholdte cuppet, men vi har ikke fået vores server tilbage.
På den tid jeg nåede at have serveren fandt jeg deres control panel meget uproffesionelt eftersom der var mange "blanke" sider som manglede at blive udfyldt + at deres panel er et free panel. Jeg kunne ikke ligge maps som Tuscan og Season ind på serveren og der var ingen configs inde, nu er jeg jo så heldig at jeg har meget forstand på cfg så jeg custom lavede et med rcon foran alle cmds.
Herfra kan det kun gå fremad, fordi i mit tilfælde har i været nede og skrabe bunden.
P.S Firmaet er heller ikke CVR registreret
Hej Kasper.
Vi er meget kede af at vores system har været gået ned. Vi har fået rettet fejlen.
De andre som også havde vundet præmierne hos os, har fået dem igen, da de selv kontaktede os. Jeg havde ingen mulighed for at oprette din server igen, da jeg ikke vidste hvordan jeg skulle komme i kontakt med dig. Nu har jeg dog fundet dig, og din server vil blive oprettet med det samme. Vi beklager.
Forstår ikke helt, hvorfor du skriver at vores kontrolpanel er gratis. Vores kontrolpanel bliver leveret af GameCP.com, og det koster os $15 om måneden.
Du må meget gerne uddybe, hvad du mener med de "blanke" sider?
Det er rigtig at vi ikke er cvr-registret. Vi ved selv at vi ikke omsætte for 50.000 Kr åreligt. Men vi vil selvfølgelig få fat i et, så snart vi begynder at ramme høje penge.
Super, fantastisk, briliastisk support og kvalitet!
FÅS IKKE BEDRE! :-b
køb den hos trekservers.dk "de ligger alle mods' ind! + der er cw cfg og brush cfg! :D
Jeg har købt en server hos TrekServers.dk.
Super Support, Super server, det hele er godt og kører som det skal. Ingen spikes eller lag på serveren, nemt kontrolpanel.
Vil stærkt anbefale TrekServers.dk