We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Trelleborg anmeldelser

Trelleborg Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Trelleborg før du handler og giv selv din bedømmelse af Trelleborg 1
Godt
7.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Trelleborg

Et ægte kvalitetshus

Jeg har ventet lidt med at komme med min anmeldelse, men efter et par år mener jeg at jeg er klar.

Der findes rigtig mange træhuse på markedet men ingen har den erfaring som Trelleborg til at kende det danske klima og dermed designe et hus som befinder sig fantastisk i det danske klima.

Jeg har en klods på knap 230m2 og mit varme forbrug er faktisk mindre end det jeg havde i mit tidligere murstens hus på 88m2 .

En normal væg i et murstenshus har jo 2x10cm sten på begge sider og isolering i midten, men med et Trelleborg hus vil du have over 15cm ekstra isolering i væggen, til gavn for din pengepung og indeklima.

Jeg har ganske enkelt IKKE oplevet et eneste område hvor jeg kan sætte en finger på et Trelleborg hus, det er kvalitet fra yderst til inderst og med en FANTASTISK isolering, som glæder min pengepung hver eneste dag. Jeg er vild med den lidt romantiske og hyggelige stil alle deres huse har.

Check deres hjemmeside ud før du køber en metervare fra nogle andre producenter for disse leverer kvalitet, til tiden og ikke engang en lille sætnings revne i en fuge på badeværelset har jeg konstateret.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk