[REPLY]
Jeg synes det er ret irreterende, at tingene skal være så dyre, i forhold til hvor lidt man tjener på at udfylde spørgeskemaer og invitere venner.
Nu har jeg været på Trendboy i mine tidligere dage. Jeg besluttede mig igen, at benytte siden da jeg havde points, som jeg selvfølgelig gerne ville have byttet til rigtige ting.
Jeg sendte derfor en bekræftelse ind omkring at få "Medlems-garanti" hvilket i følge hjemmesiden højest tager 24 timer, at godkende eller afvise. Nu har jeg ventet i ca. 1 uge, og intet er sket, hvilket er ret ubeklageligt. Supporten er helt øde, men det undres der alligevel sendes ting ud hver evig eneste dag. Sitet har en masse gode point muligheder, men hvorfor støtte op, når man intet får ud af det? Ikke engang en sølle garanti, øv! Alligevel ender sitet på 2 stjerner, da jeg mener der er potentiale i det og håber de får gjort noget ved supporten. :-)!
Points for kompagner bliver ikke indsættet på kontoen og så svarer de ikke når man skriver til dem.
Har lige modtaget min første gave fra Trendboy. Leveringen tog 10 arbejdsdage, hvilket var helt fint for mig, da det ikke var en vare jeg skulle bruge her og nu, men en gave for min deltagelse af sidens kampagner. Der er gode pointmuligheder på siden og så findes der da næsten ikke noget bedre end gratis glæder!
Jeg havde bestilt 500krs gavekort til Vero Moda til min kæreste, fik det uden problemer! Rigtig fed side og nem at tjene points, og support er gode!
Bilal Kinali