[REPLY]
Hjemmesiden er dejlig nem at finde rundt i. Det er dejligt at vide at det man rent faktisk bestiller også er tilgængeligt. Jeg har på andre hjemmesider været ude for at man bestiller og bedst som man tror at nu er varerne sendt, skriver de at de er udsolgt.
Det oplever man ikke her.
De har et dejligt stort udvalg.
Jeg skal helt sikkert handle der igen (har udset mig noget), men må lige vente på at der kommer penge på kontoen igen :o).
Meget langsom hjemmeside, men leverance mm fungerer fint.
Tøjet var rigtig fint og passer til beskrivelsen og der er altid hurtig levering hvilket er skønt. Der er næsten også altid nogle gode tilbud eller procenter at få.
Meget langsom hjemmeside at surfe rundt på.
Fragt ikke medtaget på ordrebekræftelse, men først på fakturaen.
Hurtig ekspedition af ordre og god information om, hvor langt ordren er i processen.
Varerne stod mål med forventningerne også i forhold til fotos.
Da jeg modtog min ordre, havde jeg kun fået 4 ud af 6 bestilte varer. Har efterfølgende modtaget de manglende varer.
Hej Maria. Vi beklager dybt at vi fejlede i ordrepakningen. Vi sendte straks de manglende varer til dig, så du havde dem dagen efter. Vi er meget kede af de 2 stjerner som gør rigtigt ondt, da vi lægger stor vægt på at vores kunder er glade og føler de har fået en god service. Med venlig hilsen indehaver Lars Even Andersen
Bestilte min pakke mandag aften og den var leveret onsdag. Så er yderst tilfreds.
Nemt og super hurtig levering!
Dog lidt ærgeligt, at farven på en skindjakke ikke svarede til forventningen (havde troet, at den var grå som beskrevet, men var nærmest brunlig).
Kan kun anbefale andre, til at handle hos trendpal, jeg har købt nogle lækre ting - alt okay - super hurtig levering.
Jeg er dybt imponeret over den hurtige respons, jeg fik en mail om hvornar pakken ville blive sendt, og jeg modtog den dagen efter. Kvaliteten af varerne er helt i top, perfekt!!!
Jeg ikke aldrig haft noget at klage over sa jeg ved ikke om servicen er ligesa god ved evt reklamation, men bestil bare her er mange penge at spare og intet at miste.
Jeg syntes det er et fedt sted at handle og tingene passer altid, og så er der en rigtig god levering. Det tager kun et par dage så kommer varen. Priserne er også okay. Kunne bare godt tænke mig der var nogle flere lange bukser.
Tak for nu.
Vi "ses"
Alt gik som beskrevet. Det bedst er nok den hurtige levering, skønt ikke at vente når man har bestilt noget.
Fra tanke til bestiliing til varen i hus = 2 dage ; )
Jeg bestilte sendt fredag og hade mine ting allerede mandag i min postkasse:)
Jeg har aldrig oplevet så god en kundeservice før vedr. en reklamation. Skrev en mail med reklamationen - 1 time efter var der svar og en løsning på problemet. Virkelig godt gået Trendpal!
En god og overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Trenpal har en overskuelig hjemmeside, hvor det er nemt at handle og firmaet sender varen hurtigt afsted efter bestilling.
Kan varmt anbefales+++
Min vare blev leveret meget hurtigt allerede dagen efter bestilling - dog på trods af fejlleverance, var der meget fin og upåklagelig service. Alt lever op til forventning.
God kvalitet, hurdig leveret ,det helle er som det skal være.
Super hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med servicen og handler gerne hos jer igen.
Bestilte efter kl. 18 onsdag aften. Modtag pakken fredag formiddag. Nemt enkelt og superservice.
Ingen problemer overhovedet. Varerne kom 2 dage efter bestilling.
Trendpal er bare et rigtig godt sted at handle, de lever op til kvalitetet af tøjet, og perfekt levereing af pakken, god behandling hvis det nu ikke passer
Jeg syntes at TRENDPAL er super god og der er en rigtig god service, den shopping side er vær at kikke på, men pas på der er rigtig meget lækkert tøj.........
Er meget positiv. Nem og overskuelig hjemmesider med mange gode filtre til at finde gode varer. Bestilt mine varer mandag og tirsdag kom posten med pakken. Det kan man kun være godt tilfreds med :-)
Fed shop, god og nem at læse. Hurtig betjening og bare i top.
Altid rigtig god service, hurtig levering og flotte varer
Jeg handler tit på Trendpal fordi deres priser er gode og servicen er helt i top.
Helt perfekt ordre-behandling, også mht. retur-varer fra start til slut :O)
trendpal fik send en forkert str.til mig...jeg fik send en mail til dem og 10 min efter har de svaret at de sætter penge retur på min konto og at jeg må beholde cardigan som gave!!! ikke mindre end fantastisk!!!