[REPLY]
Printerpatroner hos tri-link kan købes til gode priser, leveringen fungere også som den skal. Kan kun anbefales!
Har nu handlet gennem tri-link, 2 gange.
Har købt uoriginale Canon blækpatroner m/ chip; fungerer upåklageligt.
En godt opbygget hjemmeside: du finder frem til din printer og så bliver du præsenteret for de patroner der passer til den model.
Vil helt sikkert købe der igen..
Har snart handlet hos Tri-Link nogle gange, og har ALTID fået en fantastisk kundeservice....................at de så også har Danmarks helt suverent billigste printerpatroner, gør jo ikke oplevelsen dårligere :-)
Kvalitets produkter til de laveste priser og altid venlig og god betjening.
kan kun varmt anbefale dem.
Jeg har handlet med Tri-Link i mange år. Det har altid været en fornøjelse. Alt er bare OK.
Jeg har handlet både printerblæk og klude med Tri-Link i mindst et par år og kommunikeret med dem både pr mail og pr telefon - ja, du læste rigtigt, - man får faktisk et rigtigt levende menneske i røret, når man ringer, og man får svar på, hvad man spørger om, og det man bliver enige om, bliver overholdt.
Uden forbehold: 5 stjerner.
Bent Hansen, Kgs. Lyngby.
Bent Madsen fandt anmeldelsen nyttig
Bestilling, betalingsløsning og levering helt i overenstemmrelse med forventningerne.
Printerpatroner med chip til Canon er til halv pris, og kvaliteten er i top. Den eneste mangel er, at virksomheden ikke har sorte kopipatroner til Pixma ip 4500 - ellers var det fem stjerner for hurtig levering og ingen gebyrer.
Jeg har handlet hos Tri-Link én gang, og det er bestemt ikke sidste gang!
Jeg bestilte 7 patroner til min printer lige op til en helligdag, og tænkte, at der af denne grund, ville gå et par dage extra (og det er der vel ikke noget at sige til); men nej, patronerne kom den første hverdag efter at de var bestilt, nøjagtig som de lover på deres hjemmeside!
Patronerne var forsvarligt pakket ind, med tydelig navn og adresse.
En rigtig god oplevelse!
venlig hilsen Susanne Pedersen