We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Trierski anmeldelser

Trierski Logo
Kunderne om Trierski : »Godt begyndt MEN...« »Top dollar service« »Ikke styr på tingene« 17
Middel
6.7 af 10

17 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (17)
Trierski

Godt firma :) jeg var dér i Val Thorens 2012.

Jeg synes Trierski lever op til forventningerne og de fortjener 5/5.

Trierski

Super dårlig oplevelse med Trierski.

Guiderne er alt for unge og nogle af dem har ingen erfaring, og meget uprofessionelle.

Godt begyndt MEN...

Jeg og nogle venner var nogle af de første dengang tilfredse kunder hos Trierski. Men efter at have benyttet firmaet i flere år, hvor det i starten var nærmest som at være en stor familie, ændrede firmaet sig til en ren profit foretagende hvor stort set intet fungerede. Vores absolut værste skirejse oplevelse var da vi for ca. 5 år siden også rejste med Trier. Vi måtte skifte til og fra skitøjet i en kæmpe stor garage, med frost og gennemtræk OG meget våde gulve. Hjemrejsen blev ikke mindre end en 24 timer lang mareridt hvor bussenchaufføren havde så travlt med at komme hjem at han ikke anbragte de anbefalede snekæder, med det resultat at vi måtte vente 1 time halvvejen nede af det sneklædte bjerg. Senere troede vi at der var kommet soroundanlæg i den gamle bus, med tilsvarende lyd på den gyserfilm både kvinder og børn blev tvunget til at se. Det var ikke omtalte lydanlæg, men derimod straileren som var pakket total forkert som knækkede og ramte bag ind i bussen. Jeg kan blive ved, men vil slutte med at fortælle at vi passagerer blev forsøgt at holde indendøre i bussen, 24 timer efter start fra Avoria ankom vi til Fredericia. Det blev slutningen på ønsket om dels at rejse med Trier ski OG rejse med bus ide hele taget. Jeg vil aldrig mere bruge Trierski. Øv, når et ellers godt firma "sølger" sig selv for ussel mammon. End ikke de unge piger som firmaet hyrer til mindsteløn ønsker genansættelse eller at bruge firmaet mere. ØV ØV ØV.

Top dollar service

Hele vejen igennem fin service. Da vi lander i lufthavnen i Frankrig stod guiderne klar med sandwich og vand. Topengagerede guider på stedet der kørte med os på pistevisning plus en ekstra dag udover det planlagte. De hyggede om gæsterne om eftermiddagen og aftenen. Skønt at så unge mennesker viser hvad service er. Mange kunne lære af dem.

Ikke styr på tingene

Har rejst med dem 2 gange –– og tingene virkede bare ikke som de skulle. Busserne var forsinket. Hotellet var ikke klar –– værelserne var skidekolde. Liftkort var forsinket. Etc. Etc. Ikke en god oplevelse – men heldigvis var området godt og vi var heldige med vejret.

Super fed ferie!

Kan VARMT anbefale at rejse med Trierski. Vi havde en lækker beliggende lejlighed til 9 personer, som lå lige hvor den skulle! Mellem bar, piste og mad! SÅDAN!

Ligesom alle andre ture er der altid noget i vejen, bla. noget bøvl med bustur, men den gode og positive stemningen holdt hele vejen fra Danmark og hjem igen!

5 stjerner til jer.

Service i højsædet

Har nu i flere sæsoner arrangeret gruppetur gennem Trierski og kan kun anbefale andre at gøre det samme ! Tidligere arbejdede vi sammen med et andet dansk selskab hvor arrogance og mangel på ansvarstagen var en del af samarbejdet. Efter vi har skiftet til Trier har vi kun oplevet super venligt personale både på kontoret i DK og ikke mindst guiderne er i en klasse for sig. Så ønsker du en skiferie uden ubehagelige overraskelser og hvor der er styr på tingene så kan Trierski kun anbefales.

Fantastisk ferie

For to år siden bestilte vi en afbudsrejse i uge 7 hos Trierski, som virkelig var en fantastisk ferie. Det var nemt at bestille, og vi havde en god bustur, og lærte nye personer at kende. Vi fik al det information som vi havde brug for, og de forskellige tilbud på ture rundt i skiområdet var fantastisk. Da bussen som skulle kører os hjem og vi blev meget forsinket, var trierske hurtige til at skaffe madbiletter, så vi kunne få noget og spise, og lave en hyggelig aften ud af det med film. Så FANTASTISK tur!

Kanon oplevelse

Vi rejste til La Rosiere i Frankrig på skiferie med Trier Ski. Lige fra start havde vi en god oplevelse. Ingenting kunne ha´ været bedre. Jeg kan kun anbefalde Trier Ski til andre

God guider

Rejse med dem i 2009, og havde nogle gode guider. Vi var i Zill am Ziller.
Håber vi skal afsted på ski igen !

/Bjarke

Trierski

Danmarks bedste rejseselskab til din skiferie!

Super service og fantastiske guides, der virker utroligt engagerede

Fantastisk service :-)

Var på ski i uge 5, og selvom at bussen var forsinket på hjemrejsen, så har vi aldrig fået bedre service før, het outstanding. Vi havde lidt snak med Trier før/efter afrejse og bliv vejledt perfekt, og så havde vi de 3 mest fantastiske guider i Valmoral, PERFEKT.

Super design og overskuelighed

Godt gået og giver meget glæde. Fin side.

Perfekt tur !

Har været afsted med dem 2 gange nu, og det er helt perfekt at tage afsted med dem. Service-niveauet er meget højt i forhold til andre selskaber. Guiderne er kompetente og nede på jorden.
Kan specielt anbefales hvis man er en mindre gruppe der tager afsted, her kan alt bare lade sig gøre hos Trier :)

Trierski!

Trier Skirejsers guider kan man ikke just klage over, de er der lige når man har brug for det.
Top point!

Super guider

Jeg husker bare de gode guider, og lækre skibakker, håber snart jeg kommer afsted igen :)

SKI

Jeg har brugt Trierski mange mange og vil helt sikkert anbefale de til alle jeg kender... super guider og god service...

Trierski

Super betjening af kontor og guider samt gode destinationer

Har været med Trier ski igennem flere sæsoner og der har altid været en super oplevelse med søde og hjælpsomme guider.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk