Execution time: 655ms

PERFEKT

6.6 / 10
11 kunder har anmeldt Troldeborn
Forhandlerinfo
Vi har kun fundet få anmeldelser.

Vær en af de første til at bedømme Troldeborn
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

11 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Lisa

9. januar 2010

Lang leveringstid...

Jeg bestilte et par hjemmesko til en julegave.
Da jeg modtog bekræftelse på ordren, blev det oplyst, at leveringstiden var 2-3 uger, da disse varer produceres seperat til hver enkelt ordre.
Hvorfor oplyser man ikke det på varen?? Synes da, det var en træls besked at få, når jeg regnede med, at der var 2-3 dages levering, som der opgives på hjemmesiden...

Anja

5. januar 2010

Fin handel :)

Bestilte (i øvrigt billige) børnestøvler lørdag aften. Fik mail mandag om at de var på vej og modtog støvlerne med posten tirsdag :)

Dorthe Bøggild Nielsen

16. december 2009

Fantastisk service

Har købt børne- og dametøj i fineste kvalitet, super pasform til fornuftige priser. Superlækkert dametøj fra Lysgaard og Drappa. Har kun godt at sige om denne netbutik. Hurtig levering - 1-2 dage efter bestilling. Tak.
Dorthe Bøggild Nielsen, Aalestrup

H Hansen

6. november 2009

Dårlig service

Købte et skisæt, hvor knapperne gik af første gang det var på. Efter forgæves at have mailet til butikken kontaktede jeg dem telefonisk. Jeg blev i den grad overfuset og skældt ud på det groveste. I sidste ende tilbød de at jeg selv kunne få det repereret og sende regningen. Jeg handler der ALDRIG igen.

Joa fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Jakob M. Larsen

11. september 2009

Hurtigt, nemt, i orden

Overskuelig hjemmeside. Nemt at bestille. Hurtigt bekræftelses mail. Varen hurtigt afsendt og hurtigt modtaget

Marianne Rasmussen

7. september 2009

God information - hurtig levering. En handel som fuldt og holdent levede op til ordlyden i handelsbetingelserne. SUPER!

Anne-Marie

31. august 2009

Nægtet at bruge min fortrydelsesret

Jeg returnerede nogle varer, hvorefter jeg modtog en mail om, at de ikke ville tage mine varer retur, da de havde været vasket. Dette var bestemt ikke tilfældet. Da jeg modtog varerne havde jeg skrevet en mail til dem om, at jeg ikke brød mig om tøjet, og jeg tror det var derfor, at de ikke ville tage mine varer retur. Jeg kontaktede også e-handelsfonden, som foreslog at vi løste konflikten ved at de tog varerne retur mod en reducering af købesummen. De ønskede dog ikke at rette sig efter e-handelsfondens forslag, så nu returnerer de varerne til mig igen og tvinger mig dermed til at købe noget tøj, jeg ikke bryder mig om. Jeg kan absolut ikke anbefale andre at handle hos denne butik, som nægter at efterleve fortrydelsesretten ved at beskylde folk for at have vasket tøjet.

Joa fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Joa

19. juni 2009

Rystet over kundeservice

Jeg returnerede nogle varer og ventede og ventede og ventede på mine penge. Der skete ikke noget i næsten en måned, butikken svarede slet ikke på mails. Til sidst klagede jeg til E-handlesfonden, som kontaktede dem, og først derefter fik jeg min refundering.
Så kom der en stribe grove mails fra butikken, om hvordan jeg vovede at klage over dem...aldeles ikke-anbefalelsesværdig butik, med ringe kundeservice.

Anne-Marie fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Freja Lund

29. maj 2009

Super service og super hurtigt

Udvalget er meget stort og skønt, der er ofte gode tilbud og så er det bare overraskelsespakker der kommer når man bestiller en vare..

Sidste gang var der et fint pige tørklæde og en lille slikpose med i pakken, uden beregning, og den var på min adresse et døgn efter bestilling.. DET er da service!!!

Trine P

14. januar 2009

God oplevelse

Selv under udsalget har Troldebørn sendt mine vare afsted samme dag som jeg bestilte dem. Og så var de endda pakket pænt ind... FLOT

Wist

20. november 2007

Jeg har handlet hos Troldebørn.
Bestilte varen en sen aften og 1½ døgn senere var varen i min postkasse.
Super service!

Annonce fra Google

KARAKTER FORDELING

VIRKSOMHEDEN ER ANMELDT AF:

trustpilot brugere (11 anmeldelser)

De bedste virksomheder

sport
1. Dykkerteori
www.dykkerteori.dk
Dykkerstjerne.
2. Aarhusnetsport
www.aarhusnetsport.dk
Hurtig levering og fantastiske priser
3. Cueshop
www.cueshop.dk
Super Kvali til billige penge!!!
skønhed
1. Hair247
www.hair247.dk
Helt igennem fantastisk site!
2. Ren Velvaereshop
3. Coolcomputer
www.coolcomputer.dk
Godt og hurtigt
TROLDEBØRN.DK THOMAS HOLBECH STEFANSEN
Køb Børnetøj og babytøj fra Troldebørn.dk, god kvalitet og til gode priser. Se udvalget af børnetøj og babytøj til drenge og piger hos troldebørn Ret beskrivelsen
Virksomhed:
Antal omtaler:
ingen medieomtale
Ret virksomhedsinfo

Download TrustGuard

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Download TrustGuard

Forholdsregler mod falske anmeldelser

• Vi foretager stikprøver af brugernes troværdighed
  • Vi tager forbehold overfor anonyme anmeldelser
  • Vores brugere rapporterer utroværdige anmeldelser
Som forbruger bør du altid forholde dig kritisk til indholdet på hjemmesider.
Læs mere i vores retningslinjer

For virksomheder

Tag kontrol med dit omdømme og skab et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed.
Se Trustpilots sektion for Virksomheder
Trustbox
Annonce fra Google
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?