Execution time: 578ms

ANMELD NU
7.4   af 10
16 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

16 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

13. august 2010

Fin service og hurtig levering

Hej. Bestilte d. 4/8 om eftermiddagen og modtog allerede tøjet d. 5/8 med postdanmark. Super hurtig levering og noget rigtig lækkert tøj...

20. juli 2010

hurtig service..

Bestilte et par sko imens de havde ferie, ordren gik igennem som den skulle om Mandagen, og Tirsdag sad vi med skoene i hånden.

Helt som det skulle være.

• Maja
  • Skive, DK
  • 32 point
  • 12 Anmeldelser
18. juni 2010

Virkelig dårlig kontakt

Jeg havde købt et par bukser til min dreng, og da de dukker op, er der en fejl på dem. Jeg skriver og spørger hvordan jeg skal forholde mig. Jeg skal bare returnere. Fint nok, og så hører jeg bare ikke mere fra dem. Lidt utrygt, da man da gerne vil vide om de har modtaget det man har returneret. Jeg har heller ikke fået nogle penge tilbage. Jeg skriver endnu en mail, som jeg aldrig får svar på. For nogle dage siden opdager jeg dog at jeg har fået mine penge tilbage - dog uden at de har refunderet min porto for at sende tilbage. Jeg gider dog ikke bruge mere tid på dem, men jeg tvivler meget på at jeg handler der igen! Det mindste man kan gøre er da lige at sende en mail til folk.

8. juni 2010

Billig forsendelse

Jeg handler ofte på nettet og hos Troldebørn har de billig forsendelse - derfor ***** herfra.

30. maj 2010

Perfekt handel og hurtig levering

Købte lækkert sommertøj torsdag og modtog allerede varerne fredag - det kaldes hurtig levering.

9. januar 2010

Lang leveringstid...

Jeg bestilte et par hjemmesko til en julegave.
Da jeg modtog bekræftelse på ordren, blev det oplyst, at leveringstiden var 2-3 uger, da disse varer produceres seperat til hver enkelt ordre.
Hvorfor oplyser man ikke det på varen?? Synes da, det var en træls besked at få, når jeg regnede med, at der var 2-3 dages levering, som der opgives på hjemmesiden...

5. januar 2010

Fin handel :)

Bestilte (i øvrigt billige) børnestøvler lørdag aften. Fik mail mandag om at de var på vej og modtog støvlerne med posten tirsdag :)

16. december 2009

Fantastisk service

Har købt børne- og dametøj i fineste kvalitet, super pasform til fornuftige priser. Superlækkert dametøj fra Lysgaard og Drappa. Har kun godt at sige om denne netbutik. Hurtig levering - 1-2 dage efter bestilling. Tak.
Dorthe Bøggild Nielsen, Aalestrup

6. november 2009

Dårlig service

Købte et skisæt, hvor knapperne gik af første gang det var på. Efter forgæves at have mailet til butikken kontaktede jeg dem telefonisk. Jeg blev i den grad overfuset og skældt ud på det groveste. I sidste ende tilbød de at jeg selv kunne få det repereret og sende regningen. Jeg handler der ALDRIG igen.

Joa fandt anmeldelsen nyttig

11. september 2009

Hurtigt, nemt, i orden

Overskuelig hjemmeside. Nemt at bestille. Hurtigt bekræftelses mail. Varen hurtigt afsendt og hurtigt modtaget

7. september 2009

God information - hurtig levering. En handel som fuldt og holdent levede op til ordlyden i handelsbetingelserne. SUPER!

31. august 2009

Nægtet at bruge min fortrydelsesret

Jeg returnerede nogle varer, hvorefter jeg modtog en mail om, at de ikke ville tage mine varer retur, da de havde været vasket. Dette var bestemt ikke tilfældet. Da jeg modtog varerne havde jeg skrevet en mail til dem om, at jeg ikke brød mig om tøjet, og jeg tror det var derfor, at de ikke ville tage mine varer retur. Jeg kontaktede også e-handelsfonden, som foreslog at vi løste konflikten ved at de tog varerne retur mod en reducering af købesummen. De ønskede dog ikke at rette sig efter e-handelsfondens forslag, så nu returnerer de varerne til mig igen og tvinger mig dermed til at købe noget tøj, jeg ikke bryder mig om. Jeg kan absolut ikke anbefale andre at handle hos denne butik, som nægter at efterleve fortrydelsesretten ved at beskylde folk for at have vasket tøjet.

Joa fandt anmeldelsen nyttig

• Joa
  • 35 point
  • 13 Anmeldelser
19. juni 2009

Rystet over kundeservice

Jeg returnerede nogle varer og ventede og ventede og ventede på mine penge. Der skete ikke noget i næsten en måned, butikken svarede slet ikke på mails. Til sidst klagede jeg til E-handlesfonden, som kontaktede dem, og først derefter fik jeg min refundering.
Så kom der en stribe grove mails fra butikken, om hvordan jeg vovede at klage over dem...aldeles ikke-anbefalelsesværdig butik, med ringe kundeservice.

Anne-Marie fandt anmeldelsen nyttig

29. maj 2009

Super service og super hurtigt

Udvalget er meget stort og skønt, der er ofte gode tilbud og så er det bare overraskelsespakker der kommer når man bestiller en vare..

Sidste gang var der et fint pige tørklæde og en lille slikpose med i pakken, uden beregning, og den var på min adresse et døgn efter bestilling.. DET er da service!!!

14. januar 2009

Fin service

Har lige byttet et par bukser og fik en ny størrelse tilsendt helt gratis bare 4 dage efter at jeg havde afsendt de andre... Det er sørme hurtig ekspedition her ved ferietid...
Som altid stor ros herfra...

Ruth fandt anmeldelsen nyttig

20. november 2007

Jeg har handlet hos Troldebørn.
Bestilte varen en sen aften og 1½ døgn senere var varen i min postkasse.
Super service!

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (16 anmeldelser)

Troldebørn.dk Thomas Holbech Stefansen Support

Om supporten

Køb Børnetøj og babytøj fra Troldebørn.dk, god kvalitet og til gode priser. Se udvalget af børnetøj og babytøj til drenge og piger hos troldebørn

Ring til 66132030
Vi bor Skovhaven 166 B
5320 Agedrup
Denmark

Hvem er Troldeborn

Ret beskrivelsen

Alternativer til Troldeborn

Viktorogholger

MAD07 : "Super god service. Kan ikke være mere tilfreds. Min købshistorie: Jeg forsøgte at bestille et sæt Danefæ regntøj hos Vik" Læs mere

6 timer siden

Koogko

Marie : "Jeg har købt børnetøj hos Ko og Ko varen blev leveret meget hurtigt 2 dage og varen var som beskrevet med tekst og billede. Jeg vil he" Læs mere

8 timer siden

Filabel

lotte hansen : "Købte et par regnbukser, det blev en hastebestilling og jeg bad om hurtig levering. Pakken kom meget hurtigt. Desværre passede bukserne ikke" Læs mere

39 timer siden

babytøj og dametøj : småfolk børnetøj · børnetøj · gro børnetøj · mala børnetøj · me too børnetøj Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og