We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Truspilot anmeldelser

Truspilot Logo
Kunderne om Truspilot : »virker som en falsk side?« »lystfiskeren.com« »Fire stjerne« 10
Middel
6.7 af 10

10 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (10)

WWW.BMCauto.dk

Jeg har handlet bil ved Jan BMC auto i Brande.efterhånden nogen gange. Jeg har hver gang har jeg fået en super behandlig.

Man må sige de holder virkelig hvad de lover. og du kan trygt stole på hvis der er noget med bilen bliver det lavet på garantien uden tøven.

BMC auto fortjener alt mulig ros, det er altid rart at komme på deres værksted også. man føler sig velkommen.

MVH. Bill Poder

Truspilot

virker som en falsk side?

Jeg lagde mærke til at når jeg taster forkert når jeg vil ind på trustpilot og glemmer T så ryger jeg ind på en underlig side...

lystfiskeren.com

Bestilte et par Sorel Joan of Arctic Hawk i tirsdags og modtog dem med posten i dag. Super hurtig service. Kan varmt anbefales at handle der.

• Jens
  • Jens
  • Skælskør, DK
  • 49 Anmeldelser

Fire stjerne

det er en god hjemmeside, men jeg synes de reklamer der dukker op over din profil godt kunne bydes ud, og der kunne godt være et breder udvalg, men ellers fin hjemmeside : )

God ide

Superfedt koncept, der giver mulighed for at finde gode og dårlige produkter og virksomheder...cool

5 stjerner for denne gode ide

Genialt koncept til at skille "fårene fra bukken" og "de gode fra de slemme". God brugergrænseflade.

Har dog efter at have brugt siden et stykke tid, måtte trække 1 stjerne fra fra, så nu er vi på 4. Dette skyldes at det hele tiden er de samme virksomheder der figurerer på forsiden, selvom der er bedømt 100vis af virksomheder på siden her. (ex. er det Yousee, fona m.m. der hele tiden dukker frem under de dårligt anmeldte) Dette burde være mere "spredt ud"

gone

i sletter da lystingt i dårlige anmeldelser.. derfor 1* (for 3 gang)

Truspilot

ok men besværlig at finde navne på virksomheder eller forretninger, skal lede for meget.

Truspilot

Hvorfor forsvinder bedømmelserne af Trustpilot.dk ?

kim og David fandt anmeldelsen nyttig

Truspilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk