We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Trustpilot Logo
Kunderne om Trustpilot : »SUPER fantastisk produkt« »Super hjemmeside« »En god hjemmeside !« 1716
Godt
7.9 af 10

1.716 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Super hjemmeside

Fedt at kunne dele og modtage erfaringer med virksomheder

Udvalgt anmeldelse om Trustpilot

SUPER fantastisk produkt

Har utrolig meget glæde af trustpilot, både som privat person, men bruger det også erhvervsmæssigt ! Utrolig hjælpsomme, i både opstartsfase, og efterfølgende ved f.eks opdatering når det kommer nye ting/muligheder for visning af anmeldelser ! Det er så vores egen pligt selv at sortere i folks anmeldelser og vurdere hvilke man kan bruge til noget ! Trustpilot reddede mig igår f.eks fra at handle "et mindre heldigt sted" Så giver kun roser og siger tak herfra ;-)

Og forresten - jo der bliver skrevet om falske anmelder... hos mig skal man indtaste sit ordrenr for at få lov at skrive en anmeldelse... d.v.s. har du ikke det - kan du IKKE skrive noget ! Udemærket sikkerhed for at der ikke kommer falske anmeldelser (hvad enten de er negative eller positive).

De bedste hilsener
Fangels.dk

Mikala Helle Klein og Jørn Nørgaard fandt anmeldelsen nyttig

En god hjemmeside !

Er godt tilfreds med hjemmesiden, da man kan gå ind og læse andre folks oplevelser med hjemmesiden. Det er rigtig godt hvis man skal købe noget !

Trustpilot

Et godt sted at tjekke butikker ud!

Trustpilot er en god måde at få en fornemmelse for en butik før man handler der. Specielt webshops er svære at bedømme før man køber første gang, og så er det super at man kan se andres erfaringer med shoppen, inden man handler.

Super fedt!

Har længe brugt trustpilot til at tjekke virksomheder! Såvel Dansk som internationalt! Det er super godt initiativ!

Super initiativ

Bruger ofte siden når jeg skal købe på nettet. Man skal bare huske at læse de negative indlæg for et firma. Det er ikke sikkert det er så galt endda. Få meget dårlige anmeldelser kan trække et firma vildt ned.

Trustpilot

Trustpilot nægter at slette grundløs tilsvining.

Som forretning har jeg fået et par useriøse dåelige anmeldelser af brugeren [Navn Fjernet]. Grunden til den dårlige anmeldelse, var en meningsudveksling på internetforummet Akvarieviden.dk. [Navn Fjernet] overdængede mig med mails over sidens beskedsystem, hvilket førte til at jeg slettede min bruger. Det fik [Navn Fjernet] til at skrive en anmeldelse af min forretning Akvarie West. Da jeg henvente mig til Trustpilot, nægtede de at slette bedømmelsen. Nu, 2 år efter denne hændelse, har [Navn Fjernet] igen foretaget flere anmeldelser, som jeg ikke kunne få fjernet. Jeg tog derfor [Navn Fjernet]'s profilbillede fra Facebook og lagde ind i de nye indlæg, hvorefter bedømmelserne hurtigt blev fjernet af [Navn Fjernet]. Efterfølgende har jeg efter aftale med Trustpilot support lagt billedet op i den gamle bedømmelse. Nogle timer senere fik jeg besked om at billedet var fjernet, da det var en overtrædelse af Truspilot's regler. Det er åbenbart tilladt af personer sviner mig til, uden at det har noget at gøre med en handel. Jeg syntes Trustpilot er en uhumsk forretning. Tænk at leve af at formidle tilsvining af uskyldige mennesker.

Hej Tonny

Tak for anmeldelsen

1) Anmeldelsen er igen igang med at blive undersøgt

2) at en anmeldelse skal undersøges retfærdiggører ikke offentliggørelse af personfølsomme oplysninger på anmelder samt spam-lignende adfærd på Trustpilot

Trustpilot

Negative kommentar slettes ????

Jeg har kommenteret GuldAdam flere gange. De giver en pris for guld på ca. det halve af hvad reelle guldopkøbere gør. Min bedømmelse blev slettet fordi jeg ikke havde solgt noget til dem. Jeg ville ikke snydes. Jeg forstår ikke hvorfor mine kommentar til andre bedømmelser også slettes. Hvem sletter disse kommentar? er det GuldAdam eller Trustpilot?

Hej Hugo

Tak for din anmeldelse

Da din kommentar ikke knytter sig til virksomheden og en oplevelse med dem samt kopierer samme tekst til flere anmeldelser har vi valgt at slette dem

Derudover har vi henvist til at du gerne må oprette en anmeldelse såfremt du har handlet hos virksomheden

mvh Line

Trustpilot er altid godt

Trustpilot er et godt sted at finde ud af om hjemmesider er svindler hjemmesider eller troværdige hjemmesider.

Det er dog lidt mærkværdeligt at man kan anmelde dem selv på deres egen hjemmeside.

Hej Lasse

Da vi er en b2b-virksomhed med virksomheder som kunder kan de også anmelde os
Derudover er vi en side hvor man har en bruger - og så kan man også anmelde

Dvs alle der har en profil på Trustpilot må jf retningslinjerne også anmelde Trustpilot :-)

• Jannick
  • Ryslinge, DK
  • 31 point
  • 11 Anmeldelser

God side, bruger den tit inden jeg køber produkter.

God side, bruger den tit inden jeg køber produkter.

Sikkert rigtig god

jeg skal lige igang med at bruge den.-)

Trustpilot

Hvad er trustpilot.dk værd?

Hvad er trustpilot værd, når ens anmeldelser af et firma ikke bliver vist?????

Mon de får penge for at filtrere de negative anmeldelser fra???

Hej Rene

Tak for din anmeldelse

Vi kan ikke se at nogle af dine anmeldelser hverken er rapporterede eller fjernet derfor har vi svært ved at svare konkret på denne anmeldelse

Men nej - vi filtrerer ikke anmeldelser fra - de håndteres alene ud fra vores retningslinjer, som både anmeldere og virksomheder kan rapportere ud fra

Trustpilot

Fin nyttig side, nem navigering

Rart at kunne læse om andres oplevelser af en virksomhed, især hvis man er usikker på om ydelserne svarer til det lovede. Godt værktøj, især selvfølgelig jo flere brugere der kommer på.

god sikkerhed på køb

Jeg har kun haft gode indtryk af bruge af Trustpilot.
Men kan jo se hvad andre har haft af oplevelser med køb på nettet.
Jeg ser efter vær gang.

• michael
  • slagelse, DK
  • 43 point
  • 15 Anmeldelser

Rigtig god side

Thumps up..

Dem der udtaler sig negativt er udentvivl forretningsdrivende i fake profiler der er bitre over at ha fået en negativ/e anmeldelse/r.

Sku der snige sig en urimelig anmeldelse ind et sted vil den "drukne" i positive hvis alt ellers er ok hos firmaet. Så det kan folk nok godt selv skelne imellem.

Dårligt ratingsystem

Hvorfor er det, at I ikke får opdateret jeres ratingsystem? Langt hovedparten af de varer der bestilles er lagervarer, og at de bliver afsendt med det samme er vel ikke noget vidunder? Det praktisk talt kun de dårlige ratings man kan bruge til noget; det er her man kan se om firmaet har en reel kundeservice, eller om de er ligeglade. De dårlige anmeldelser er nødt til at vægte langt højere for at man kan se om der kan blive bøvl eller ej!

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse

Da vi også har mange positive anmeldelser, der indeholder en masse kommunikation med virksomheden - fx via reklamationssager, kan vi på ingen måde forsvare at de anmeldere, der har haft en positiv oplevelse skal degraderes ift de negative. Alles oplevelser er ligeværdige her på siden

Perfekt

Super koncept, med et sted med brugernes egen oplevelse af den enkelte netbutik, bestemt et koncept der holder 100pc, dog skal man altid være lidt kritisk, overfor de enkelte anmeldelser, har selv handlet flere gange hos butikker som score en lav karakter på trustpilot, uden at jeg har oplevet problemer.

Rigtig god side!!!

Det er en rigtig fin side - god hjælp til at kontrollere hvilke firmaer, man evt. kunne få problemer med. Godt at kunne høre om andres erfaringer.

Super side!

Surfer altid lige forbi Trustpilot for at få vurderet firmaer og se om de yder en god service.. køber altid en del hardware og tøj over nettet og må sige Trustpilot har været gode til at få mig til at dodge de firmaer som er klamphugger og ikke rigtigt tager telefonen eller svarer på emails samt leverer 3-4 uger efter ...

Tusind Tak TrustPilot!

• Stina
  • Hammel, DK
  • 69 point
  • 9 Anmeldelser

Er glad for, at siden findes!

Jeg stødte på Trustpilot for ret langt tid siden og brugt det mange gange. Konceptet er jo ikke bare godt, det er også, for mig, nødvendig, da det er med til at gøre mig mindre bekymret omkring det jeg nu kigger efter på nettet.
- Jeg er meget tilfreds og jeg vil til enhver tid anbefale siden og dennes funktion. Jeg vil dog anbefale det på den måde, at man bør læse nogle anmeldelser og ikke kun tage efter hvor mange stjerner en bestemt virksomhed har fået. Det vil jeg synes er smartest.

Fordi jeg ikke giver 5 stjerner er, at alle, i princippet, kan skrive alle de usande anmeldelser de vil (jeg siger ikke, at folk taler usandheder herinde, men at de kan det, hvis de vil :D). Hvordan det kan løses, jah, det har jeg desværre ikke nogen idé til :/
Med det sagt, så går jeg først og fremmest ud fra, at folk er ærlige :)

Fantastisk koncept

topic - nuff said

Trustpilot

"Del min anmeldelse..... på facebook"

Gu vil jeg da ej! :0)

Tag lige og vis Jer fra Jeres gode/professionelle side, og fjerne den forvalgte afkrydsning i "Del min..." når man anmelder en virksomhed.

Det er lidt træls for alle os, der er lidt for hurtige til at bare klikke; Anmeld,Ok, next m.m

Men ellers vil jeg da gerne give 5 stjerner til Jeres side. Rigtigt godt koncept!

Trustpilot

Et koncept som bare er kanon!

Bruger siden til alt!! super hjemmeside

ABSOLUT NØDVENDIG!

TRUSTPILOT er et vigtigt og nødvendigt site nu hvor nethandel bliver bliver mere og mere normalt. Derfor er der brug for trustpilot.dk til nemt og hurtigt lige at checke en Webshop ud. Uundværlig for mig!!!

awesome

er okay smilte

Det fungerer bare!

Trustpilot fungerer som det skal - og gør det godt!

afpresning - dårlig forretningsmoral

Man kan som "kunde" uden problemer tilsvine en virksomhed

Men selv om man som virksomhed dokumenterer at kunden taler usandt eller bruger et sprogbrug som bestemt ikke er acceptabelt på en velrenomeret og professionel virksomhed vil de ikke ændre det.

Hvis ikke man har abonnement hos dem åbner de for at alle kan gå ind og anmelde og tilsvine. og hvis man har abonnement og betaler 625 kr. om måneden til dem, vil de lave det sådan at man kun kan anmelde med et ordrenr.

Men de vil stadig ikke slette urimelige anmeldser og usande anmeldelser.

Dette er så dårlig forretningsmoral så vi har overvejet at melde dem til politiet for afpresning.

De skriver endda tilbage at de kræver en retskendelse hvis en anmeldelse skal fjernes og bruger argumentet at hvis man som forretningsdrivende kan få fjernet anmeldelser mister Trustpilot deres troværdighed.

Selvfølgelig skal det være muligt at få fjernet anmeldelser som er usaglige endda når man dokumenterer at kunden ikke har handlet.
En ting er at lægge en ordre, hvor kunden får en mail om at varen er i restordre. At kunden så efterfølgende bliver pisse sur over at varen ikke kan leveres er jo ikke rimeligt for den erhvervsdrivende hvis de bliver tilsvinet for det, når det er blevet oplyst til kunden både telefonisk og pr. mail.

Kunden skal blot give en ordrebekræftelse men ikke dokumentere noget hændelsesforløb, men den erhvervsdrivende bruge timevis på at finde beviser som bekræfter dennes uskyld.

Man prøver at komme i kontakt med dem pr. telefon for at fortælle om hændelsesforløbet, men de vil ikke tale i telefon. Alt skal foregå via support@trustpilot.com, hvor hende som sidder på denne mail efterfølgende afviser vores henvendelser og dokumentation.

Hvad er det for noget ??

Sofie deleuran., Claus Meyer og Akvarie West fandt anmeldelsen nyttig

Hej Thomas

Tak for svaret

Alle, der har gennemført en bestilling kan skrive en anmeldelse - dette er ens for virksomheder der har betalt for vores side-produkt og de der ikke har

Mht sprogbrug har vi valgt at fjerne voldsomt stødende ord og personfølsomme oplysninger

Vi kan slette 'usandt' indhold i anmeldelser i det omfang det er 100% dokumenteret og faktuelt (fx datoer og beløb) - men alt videre kan vi ikke tage objektivt stilling til hvorfor vi i de tilfælde henviser til de dertil indrettede juridiske midler til jeres rådighed.

Trustpilot leverer alene et system hvor partnerne kan give deres meninger til kende indenfor lovens rammer og Trustpilots retningslinier.

Og hvis den ene part mener de bliver forurettet på en måde, som strider mod gældende lovgivning, må de bede fogedretten om en kendelse på at få udleveret kontaktoplysninger på den forurettende part og lave et civilt søgsmål herefter.

Kanon side virkelig brugbar

Syntes det er virkelig godt der findes sådan en side hvor man kan anmelde og læse om anmeldte virksomheder, desværre har jeg ikke været god nok til at bruge servicen.

Trussel fra Trustpilot !

Trustpilot skulle jo være et medie som ser sagerne fra både forbruger og butikkens side, men det sker bestemt ikke.

Vi har nu bøvlet med Line fra Trustpilot omkring et indlæg, hvor kunden fra ende til anden skriver en fuldstændig løgnehistorie, alt er stort set løgn vi anmelder naturligvis indlægget, og får besked om at fremsende dokumentation, hvilket vi så efterfølgende gør.

Vi sender fuld dokumentation både ordrebekræftelsen, mail korrespondance med kunden, GLS pakkeseddel og kvittering, der beviser vores uskyld.

Men Line hos Trustpilot er åbenbart fuldstændig ligeglad med alt vi sender, og sætter indlægget på igen, vi prøver efterfølgende flere gang at få løst det, og prøver at få Line til at ringe, da det nogle gange er nemmere men det vil hun ikke.

Det ender så med at Line TRUER OS : Såfremt vi igen konstaterer at denne sag genåbnes er vi nødt til at fjerne jeres ret til at rapportere

Så er man som butik ikke enige med Trustpilot så ender det med en trussel, og det er rystende at man som seriøs shop skal finde sig i ikke at blive taget seriøst.

Man kan jo have fornemmelsen at Trustpilot gør det surt for de butikker der ikke har et abonnement, og behandler dem med abonnement ordentligt.

Kasper Larsen, M. Jensen, Thomas, Torben, Sofie deleuran., Claus Meyer og Akvarie West fandt anmeldelsen nyttig

Hej Michael

Tak for din anmeldelse

Vi kan ikke håndtere sager ned i indholdet i den grad du har efterspurgt

Som vi også har sagt flere gange er du velkommen til at anke anmeldelsen den juridiske vej og derved anke anmeldelsens indhold

Mht "truslen" så havde vi gentagne gange lukket sagen og informeret jer om at sagen var definitivt lukket

Det valgte I at ignorere og derigennem udnytte Trustpilots system og blokere anmeldelsen gang på gang.

Da vi ikke kan forhindre det på anden måde end ved at fjerne jeres rapporteringsmulighed, så informerede jeg om at vi ved gentagne rapporteringer var nødt til at fratage jer retten til at rapportere.

Det handler ikke om at være enige, men om at vi følger vores retningslinjer og ikke mere

Hvis vi fjernede anmeldelser ud fra hvad virksomheden finder uretfærdigt, så ville hele konceptet skride og vi ville ingen værdi have for hverken brugere eller virksomheder

dejligt

synes det er en kanon ide at have det her site da man kan tjekke de fleste sider før man handler og derved slippe for dårlig behandling eller svindel :P så jeg super fed side :)

cool site

det er super smart at man her kan anmelde websider, så man enten kan advare eller anbefale sine medmennesker om handel på diverse hjemmesider "thumps up" :-)

FEDT !

Det er superlækkert at man bare kan handle direkte hjemmefra og få det sendt. Har bestilt 2 gange og fået vedlagt kort og pakket varene ind.

Trustpilot

God ide men der er vise problemmer

Jeg finder det problematisk at når der kun er 2 der har anmelder en forretning med 5 stjerner, får forretningen ikke topkarakter blot fordi der kun er 2 der har stemt, det kan forretningen jo ikke gøre for.
Jeg har skrevet til Trustpilot, der finder at ovenstående er ok.

Jeg finder det meget uheldigt at jeg skriver en dårlig anmeldelse af TDC, de svarer, men jeg kan ikke svarer uden et kundenummer, jeg henvender mig til TDC for at få et kundenummer men det kan de ikke finde, så jeg kan ikke svare.
Derfor er det et problem at man tillader TDC at de kan kræve kundenummer, når de ikke kan finde et gammelt kundenummer for jeg har naturligvis ikke telefon hos dem længere med den behandling jeg fik.

På bygpc.dk kan man læse at der er 13 anmeldelser, men man kan kun se 2. Er det ikke et problem? Jeg læser det som at anmeldelserne kommer fra EDB-priser, men hvis det er uden tekst, er de så noget værd?

Hej Poul

Tak for din anmeldelse

Vi har valgt at der skal noget kvantitet bag før vi kan give både top top karakter og bund karakter, det er måden vi har valgt at det er mest retvisende.

Mht anmeldelsen så kan TDC let se dit kundenummer idet det er tilknyttet din anmeldelse - måske de ikke er klar over dette, men de kan finde det fra deres b2b-profil
Ellers kan vi også se det herfra, så du kan i det tilfælde få oplyst nummeret fra os

Mht EDB-priser så er det ikke alle eksterne anmeldelsesportaler vi kan få lov til at vise anmeldelsen fra og så er det kun karakteren vi kan vise. Man kan dog selv klikke sig videre og læse årsagen bag karakteren på deres hjemmeside

Trustpilot.dk

Trustpilot

Fantastisk værktøj til at komme i dialog med kunderne

Foruden at øge trygheden for vores kunder når de handler på [henvisning fjernet] (som var den primære årsag til at vi implementerede Trustpilot), har vi modtaget flere anmeldelser med feedback fra kunder, som vi har brugt i vores løbende arbejde med forbedring af kundeoplevelsen på [henvisning fjernet].

Trustpilot

Fungere bare som det skal

Trustpilot er bare det bedste, hvad gør man hvis man gerne vil f.ks købe en ting på en side man ikke kender. Man går da ind på Trustpilot, der finder man altid svaret,jeg tror faktisk ikke der har været en gang hvor jeg ikke har fundet ud nogle gode informationer om det jeg nu kiggede på. Super god side

Trustpilot

et super godt inteativ man skal eller bør se her

det er nok et af verdens bedste internet sider for man kan se med det samme om der er noget man skal holde sig fra eller om man kan købe der trygt men "bare" fordi en eller to kunder har haft en uheldig oplevelse men en forhandler betyder det ikke at man skal holde sig fra dem vi er jo mennesker og der sker fejl men det her sted er det bedste jeg har set på nettet længe

Trustpilot

Tak for en dejlig behandling

Bare glad og tilfreds!

Super !

Trustpilot.dk tjekkes altid inden der handles fra ny virksomhed.
Det er bare super godt med sådan en hjemmeside !!
Top notch !!

Hehe

De giver gode muligheder for at overskue hjemmesider. TAK !

Trustpilot

Fantastisk med sådan en hjemmeside.

Jeg kigger altid på trustpilot! hvis der er en hjemmeside jeg vil købe fra! :)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk