We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Tsave anmeldelser

Tsave Logo
Kunderne om Tsave : »Det mest innovative jeg i lang tid har set« »Hurtig Levering!« »den bedst, hurtigst og berfekt service« 9
Godt
8.6 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)
Tsave

God service og nem hjemmeside

God funktion til at finde ud af hvordan man sparer mest muligt på deres hjemmeside. God hurtig levering. Ingen problemer.

Udvalgt anmeldelse om Tsave

Tsave

Det mest innovative jeg i lang tid har set

Faldt tilfældigt over Tsave.dk.. købte hurtigt efter vandsparere til samtlige haner og bad.. Kan kun sige at det er den bedste investering jeg har gjort i lang tid. Både for egen pengepung, men absolut også for miljøet. Vil opfordre alle til at gøre det samme. Hvad angår Tsave.dk og Tandrup Water Solution, er der kun ét at sige. Super produkt, super idé, super service og hjælpsomhed.. det har været en ren fornøjelse at handle med dem.. Bliver absolut ikke sidste gang...

Hurtig Levering!

Jeg bestilte et nyt brusehoved hos Tsave.dk og jeg havde mit nye brusehoved ikke mange dage efter! Så jeg behøver vist ikke sige andet end, Perfekt!

Tsave

Effektivt, hurtigt og nemt!

Jeg har haft fornøjelsen af at handle med T-save som jeg kun kan tale positivt omkring.

Der ydes en særdeles professionel rådgivning, produkterne leveres hurtigt og er ikke mindst målbart effektive.

Jeg har instaleret både sparedysser på vandhaner og bruser samt installeret blandingsbatterier med sensorer og kan allerede nu aflæse besparelserne på mit vandforbrug. Med den besparelse som jeg umiddelbart ser ud til at opnå er min investering hurtigt tjent hjem.

Jeg er helt klar til at handle flere produkter fra T-save og kan varmt anbefale virksomheden til andre.

Tsave

den bedst, hurtigst og berfekt service

T-Save har en god, veldesignet og brugervenlig hjemmeside samtidig den bedste service og kunne jeg godt lige også de gode instruktionsvideoer - med en købe guide som ligger Tsaves hjemmeside, som hjælper kundene til at købe de rigtige varer. Jeg fik en utrolig god service og professionel orientering om alt fra montering til rengøring.
Levering er hurtigere nogen sinde nemlig inden for (2 til 4 arbejds dage).
Jeg har fået en produkt sammensat der passer min husstand som sikrede allerede pesparelse som jeg kunne ikke uden Tsave.
Jeg kan kun anbefale Tsave til andre

Hussein Hassan Ali

Super

Bestilte nogle spare dysser til vandhanen om tirsdagen, og havde varen med posten om torsdagen.
Gode produkter og effektiv levering :-)

Tsave

Hurtig levering og gode håndbrusere til prisen

T-Save har en god, veldesignet og brugervenlig hjemmeside - med en købe guide, som hjælper dig til at købe de rigtige varer. Desuden ligger der nogle gode instruktionsvideoer, som er værd at kigge på.

Levering er hurtig (2 dage).

Jeg kan godt anbefale luksus håndbruseren, samt "easy clean" test vinderen. Luksus håndbruseren har et dejligt stort hoved (med stråle funktion), hvor "easy clean" har et standard størrelse hoved.

Forbedringsforslag:
Jeg savner at man kunne købe vandspare indsatserne separat fx. 2L, 4L, 6L, 8L, 10L og 12L i et billigt prøvesæt eller separat. Så man selv kunne lege med og vurdere hvilke indsatser man skal bruge aht. komfort / flow.

Jeg syntes at TSave altid burde vedlægge en skiftenøgle uden beregning for nye kunder.

I orden

På trods af deres varslede lange leveringstid pga. stor efterspørgsel, modtog jeg dog hurtigt vandsparebruseren.

Perfekt

Bestiller onsdag aften. Vare ankommer lørdag.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk