We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

TV 2 anmeldelser

TV 2 Logo
Kunderne om TV 2 : »play.tv2.dk« »Hvorfor både reklamer og betalingskanal?« »Betalingskanal« 120
Lavt
4.9 af 10

120 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (120)

play.tv2.dk

Jeg har forsøgt at anvende denne service over de seneste år og det eneste jeg føler der fungere at at de trækker penge hver måned.

Billed kvalitet er sindsyg dårlig og det hakker, de er lige skiftet fra sputnik til play og alt skulle være så fint men det er det ikke.

Jeg vil ikke anbefale personer der ønsker at billede og lyder hører sammen til at anvende denne service.

Min konklusion er at jeg for lov til at betale for at være beta tester på et produkt jeg tvivler kommer til at virke.

Udvalgt anmeldelse om TV 2

TV 2

De vigtigste nyheder på en nem og overskuelig platform

Så er du opdateret inden for alt i en hurtig fart, og bruger du lidt mere tid er der til længere tids underholdning. Prisen på Sputnik er dog blevet for høj, hvorfor den for mit vedkommende er blevet fravalgt.

TV 2

Hvorfor både reklamer og betalingskanal?

Det hænger jo ikke sammen...

Betalingskanal

Pr 2012 kan vi ikke længere se tv2 på vores stueantenne. Vi vil gerne have licenspengene tilbage, men i øvrigt er det kun ganske få programmer, vi savner ...

Vores favorit kanal

Faktisk behøver vi kun TV2 - trods vi har alle mulige andre kanaler.

Min farvorit nyhedskanal

Dette er en af de kanaler jeg bruger mest til daglig.

Slide/Pop/Glide reklamer overalt

Der er nu så mange reklamer på tv2.dk hjemmesiden, at det IKKE længere er muligt at læse deres nyheder ordentligt, sidder man i sofaen med en netbook eller Pad med lille skærm, blokeres skærmen konstant (PÅ HVER ENESTE SIDE), nedefra af forskellige glidebannere der kommer op over nyhederne, har nu HELT droppet tv2.dk, og er ved at vænne mig til DR's layout i stedet...

God site.

Ser en del tv og mange gode nyheder. Ali i alt er godt program

tv2 er gud

bruger tv2 flere gang dagligt, mest sport men dog også andre nyheder, synes det er blandt de bedste dansk kanaler lige pt.

jævnt tv

god jævn station, nogle gange gode programmer

Fint.

Nogenlunde programmer. Rart at der ikke er så mange reklamer.

Reklamer !

Hvorfor skal i have Reklamer da popups vær Links man Tryker på ? Er det ik nok i vi skal betale Tv2 Licens? Så Skal i have Reklamer på vær Links ? nu må i styer jer ! jeg er døde træt jeg skal lukke den værd gange. Reklamer og Reklamer. Reklamer i Video links Reklamer i alle jers ting..

TV 2

ikke noget dårlig fra min side

Life fra Bremen og den blinde vinkel er de eneste 2 programmer jeg ser i tv og må sige jeg glæder mig til næste uges shows

• Lars
  • Randers, DK
  • 24 Anmeldelser

Ok Hjemmeside

De kunne lære meget af DR, men der er nok heller ikke så mange kroner at gøre godt med.

Pia Kjærsgaard kanalen

Man kan altid være sikker på, at hvis Pia Kjærsgaard mener et eller andet, så skal TV2 nok sørger for at bringe det. Dårlig Public Service!

Et must

at have TV2 må være ultimativt

rodet

uoverskuelig

Line-mor fandt anmeldelsen nyttig

Rodet hjemmeside

Kunne sagtes laves mere enkel og overskuelig.

TV 2

Fornem kundeservice af TV2's kommunikationsafdeling...

For nylig skrev jeg til TV2 om deres evindelige og irriterende genudsendelser af Beverly Hills 90210 og Venner, som jeg er godt og grundigt træt af bliver genudsendt år efter år efter år efter år efter år, og så lige ti gange til for Prins Knud, alle 291 og 235 afsnit, det kan nok ikke udryddes, men efter få dage fik jeg en lang uddybende forklaring (den ville vel fylde to-tre A-4 sider) fra Michael Hansen i Kommunikationsafdelingen, jeg svarede på den og fik dagen efter endnu en lang mail, der fortsatte "samtalen", hvor vi slap dagen inden, den slags korrespondance er med til at forstå mekanismerne, selv om man ikke lige er enig i stationens disposition med genudsendelserne, så betyder det enormt meget, at der er en der gider forklare sig og svare på de spørgsmål, man måtte være i besiddelse af, flere af hans slags, tak!

For meget ligegyldigt juks

For meget ligegyldigt juks og genudsendelser

Henning Birk

spændende hjemmeside

minder meget om dr1 hvor de forskellige emner er opdelt i kategorier.

Holder meget af tv2, især julekalenderne :D

Holder meget af tv2, især deres julekalender. Jeg synes de har nogle gode programmer, og gode søstre kanaler.

For mange reklamer

Alt for mange reklamer!!!

Savner overhovedet ikke kanalen

Nu kan jeg ikke mere se TV2. Om jeg savner den? Overhovedet ikke! Reklamer og halvdårlige udsendelser fik mig til IKKE at abbonnere efter man nu skal betale ekstra!

Gode facts - uddybende nyheder

Skiftede for nyligt fra EB til TV2 da jeg synes EB er for meget sladder og det er ved at blive domineret af læser artikler og der står efterhånden "Ved nu noget? send sms eller mail..." på mange af artiklerne.

TV2 har derfor fået min læselyst og jeg kan godt lide at sidde og kigge derinde.
De er gode til at video dække mange nyheder og man får igennem deres artikler svar på de ting man nu tænker når man læser overskriften

Nej,nejnej...

Hjemmesiden:
Er egentlig okay bygget op og nem at finde rundt i!
DOG er jeres journalister enten meget trætte, eller så kan de ikke læse og stave.. Der er fyldt med stavefejl, i stort set samtlige artikler - hvor bl.a. mig selv skriver ind til den pågældende journalist for at få rettet det der, så det ikke bliver alt for pinligt.. Skuffende, når i er sådan et stort medie som i er.

Kanalerne:
Umildbart lige til at lukke op og skide i, for at sige det mildt! I tager penge, for at vise genudsendelser og kedelige programmer, DAG UD og DAG IND.. På TV2 News er de samme nyheder konstant - Nok bor vi i lille Danmark hvor der ikke sker noget hele tiden, men nøøj, det er trist at sidde og se på..

Oftest udemærket tv

Synes oftest de sender godt tv og har et bredt sortiment af udsendelser.

Taber overfor DR

Hjemmesiden er ikke nem at bruge som DR's. Herudover kan man ikke se så mange programmet som på DR. Spillene til børn er ikke så gode osv - man kunne blive ved. Er det retfærdigt at sammenligne med DR - måske ikke - men det ligger lige for !

Fin side

Her er de vigtigste "generelle" nyheder samlet. Det hele præsenteres på en god og overskuelig måde.

TV 2

ikke til linux eller ubuntu

de har ikke fået sat deres ting op så Ubuntu eller Linux bruger kan se sputnik det er alser en stor fejl

TRÆT af TV2

Jeg er TRÆT af TV2...De sender slet ikke til tiden længere. De er op imod 10 min. forsinkede med eksempelvis regional nyhederne nogle gange. Skide irriterende når man sidder og venter. De er alle de skod reklamer der har taget over efter at det er blevet en betalingskanal. Jeg er selv begyndt at se mere DR1 og DR2 jeg gider ikke TV2 mere...

Nyheder og sladder

Nyheder kan læses her, men der er en tendens til at sensation-gøre nogle ting. Lidt billedblads/sladder agtig.

God nok hjemmeside

Jeg har intet imod TV2's hjemmeside som sådan, den er super fint lavet og er også flot at se på og den følger med tiden.
Men jeg kan ikke lade være med at tænke på kanalen når jeg skriver den her anmeldelse så det påvirker selvfølgelig antallet af stjerner jeg giver deres hjemmeside.

Jeg var træt af deres kanal i forvejen, men nu skal det også være en betalingskanal!

Til grin

TV 2

Er også snart en københavner kanal

Indhold, sendeflade, det hele bliver mere og mere som DR1. Altså en Københavnerstation. Vi i provinsen bliver nok snart glemt igen.
Skulle have været gratis reklame kanal, men skal nu pludselig koste.
Nå så er der da en kanal mere vi ikke skal spile tid på.

Alt for mange reklamer

Inde et program eller film starter er der altid så mange reklamer fx. 20.00 så starter filmen eller programmet først 20.10

En svinestreg

Nu har de fået den 'fikse' ide at gøre tv2 til en betalingskanal - samtidigt med at der i vanlig stil er fyldt med reklamer mellem udsendelserne. Jeg kan ikke se en anden årsag til det end end grådighed og inkompetence hos ledelsen.

Hvis tv2 ikke kan klare sig for de indtægter de allerede får, kan de gå konkurs - de får ikke noget herfra.

Min uforbeholdne mening er også at Danmarks Radio skulle gøres til betalingskanaler i stil med dette, så folk af egen fri vilje kan vælge om de vil se -og betale for- deres 'service'.

Super informativ

TV2.dk er en fed side, hvor man kan finde alle mulige informationer, siden er simpelt hen som omfangsrig at det næsten er umuligt at komme hele vejen rundt.

Jeg benytter den stort set dagligt til informationer og til tider også på min smartphone.

Juuhuuu!

Mit absolut favoritsted når det gælder nyheder og hvad der ellers rører sig i verden

Fedt

Super godt og lige til.. Men nogle gange er der nogle små mangler og der må gerne komme lidt hurtige opdateringer nogle gange. Altså flere opdateringer løbende.

Galimatias

Nu stopper festen edder........ Nu skal vi betale for masser af reklamer. Når endelig man vil se lidt håndbold, så sender de fan..... på en kanal man ikke kan se. Jeg opsiger mit abonnement hos Canal Digital, for at slippe for at betale til sådan en svindelkanal. Når man alligevel ikke kan se det man vil, kan jeg godt nøjes med DR kanalerne.

lion75 fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk