Execution time: 172ms

Myndigheder

Set på nettet

Tråd fra Xboxlife

www.xboxlife.dk

Tråd omkring Turtle Beach Ear Force X4 headsed, med kunders tilkendegivelser ang. service osv.

Indsendt af   (27. maj 2009) (Rapportér til kundeservice)
30. august 2010

Fantastisk kundeservice!

Jeg kan kun anbefale UGX til både den casualle og proffe gamer med hensyn til gamer udstyr. Altid suplim kundeservice med tilhørende fornuftige priser. Endelig en virksomhed i danmark som rent faktisk vil gøre noget for de danske spillere. UGX har udstyr som man ellers kun førhen ville kunne få i udlandet. Støt UGX og i støtter den danske gaming kultur. Ti tommelfingre op herfra ;-)

Udvalgt anmeldelse om Ultimate Gaming Xperience

21. juli 2010

Bedste e-handel nogensinde

For et stykke tid siden blev jeg af en kollega anbefalet at købe et Turtle Beach PX21 som kan bruges til alle de platforme jeg har. Jeg blev i denne forbindelse præsenteret for ugx.dk som et godt sted at købe det.

I sidste uge tog jeg imod tilbuddet og købte sættet på siden. Hele den indledende fase med prisen på produktet, betalingen, forsendelsen og informationen på siden var god, fejlfri og sjældent set lige så hurtig.

Jeg var desværre i den meget uheldige situation, at sættet jeg modtog dagen efter bestillingen var defekt. Jeg er selv i elektronik branchen og ved at sådant udstyr ikke altid er perfekt. Derfor tog jeg kontakt til ugx og her blev min sag modtaget med venlighed, og trods det at vi befandt os i weekenden på dette tidspunkt, gav Jens fra ugx sig tid til at svare med utrolig kort responstid.

Jeg får sendt et nyt sæt, men denne gang er jeg også uheldig - sættet er defekt. Jeg tager kontakt til ugx igen og endnu engang bliver jeg modtaget med venlighed og der bliver sendt et nyt sæt med det samme. Jeg har netop modtaget sættet og det spiller bare! Super god lyd og alle de fede features jeg har brug for virker bare.

Det er vigtigt for mig at understrege hvor usædvanligt det er at modtage to headsets der er defekte! Det som jeg er mest imponeret over i denne situation er den service jeg igennem hele forløbet har oplevet. Dette har ikke bare været én af de bedste e-handler jeg har haft, men dén bedste- og der har været mange!

Jeg kan til en hver tid anbefale ugx, der ikke bare har et interessant udvalg, men også leverer en service som man godt nok skal lede længe efter andre steder. En service, der i disse tider ikke er at glemme så hurtigt.

Seks stjerner fra Mikkel Bruun

14. maj 2010

fremragende kundeservice

har bestilt et turtle beach x41 hos ugx. jeg havde et spørgsmål omkring lagerstatus, og sendte en mail til dem kl. 8.16. jeg læste svaret ca. 9.58. de sender headsettet afsted idag (fredag) og regner med jeg får det mandag. super og hurtig kundeservice.

24. april 2010

Jeg har lige købt et gaming headset Astro A40 til min PS3
jeg kontaktede Jens fra UGX.dk da jeg havde nogle spørgsmål ang headsettet. Jens var super venlig og hurtig til at svare min mail og anbefalede bla dette headset. jeg fik en god pris og den bedste service.
vil varmt anbefale UGX til andre gamer

27. februar 2010

Fremragende!

UGX - Ultimate Gaming Xperience. Det her er nok en af de bedste handler inden for spille udstyr jeg hidtil har lavet, jeg skulle bruge 3 ting Et Headset en mixamp og et kabel. Så jeg skrev til dem og spurgte og de kunne lave en pakke, Jens ejeren af UGX svarede lynhurtigt at jo det kunne vi da godt, 1dag efter bestillingen havde jeg headsetet mixampen og kablet :)

26. februar 2010

mere end blot en handel... god service!

jeg havde set mig varm på et turttlebeach headset, som UGX normalt ikke forhandler, men skev afligevel en mail til UGX om mulighederne for at skaffe det hjem.. der gik ikke mere end en time, så havde jeg fået en mail tilbage fra Jens som er ejeren af UGX. her kunne han oplyse mig at han kunne have det klar til dagen efter, og kom osse med en ganske fornuftig pris herpå, ligeså billige som udenlandske konkurrenter, hvis man ligger fragt og porto oveni.

fik som lovet mit headset, dagen efter det var sendt. og som de fleste nok er vant til så kunne denne handel godt være sluttet her, men ikke hos UGX. efterfølgerne fik jeg en mail fra dem hvor der blev spurgt til om jeg var tilfreds med produktet. det er sådan nogle små ting der gør man man helt sikkert handler sådan et sted igen.

25. februar 2010

God service er sjældent i disse dage

Jeg opdagede en sen aften at jeg blev nødt til at eje et Turtle Beach X41 headset. Og fandt ud af UGX.dk var den umiddelbart eneste forhandler i DK.

Desværre har jeg været ude for flere gange at forhandlere på niche markeder, har en tendens til at være lidt ligeglad med deres kunder.
Men hos UGX.dk blev mine fordomme med et gjort til skamme.

Desværre havde UGX.dk ikke det føromtalte headset på lager, men ville da hellere end gerne give mig besked når de kom på lager. De holdt deres ord og deres estimater vedrørende tidspunkt for levering var overraskende korrekte.

Alt i alt har jeg intet at sætte på UGX.dk. De leverer en service som desværre er sjældent i disse dage.

• t33j4y
  • Svenstrup, DK
  • 29 point
  • 7 Anmeldelser
24. februar 2010

Udsøgt købsoplevelse

Jeg har her i februar 2010 købt et Turtle Beach X41 headset til XBOX360 ved UGX.

Fra første henvendelse med spørgsmål om headsettet lige til levering har der været hurtige, venlige og informative svar. Da headsettet var i restordre, fik jeg reserveret et da kun et mindre parti kom hjem. Og der var fin kommunikation frem og tilbage om status på levering fra US.

Jeg handler de fleste gadgets og spil/film/musik på nettet, og jeg har sgu aldrig oplevet så god service før. Priserne er også rigtig fornuftige - så der er efter min mening ingen grund til at kigge andetsteds hvis UGX har varen!

Jeg håber selvfølgelig at headsettet bare virker, men skulle uheldet være ude er jeg overbevist om at det nok skal blive løst på super vis også!

22. februar 2010

Gode priser og fremragende service

Har lige købt headset hos dem. Ikke så meget andet end at sige at de leverer hurtigt og har kanon god kundeservice, blandt de bedste jeg har handlet hos.

Jeg havde nogle problemer med det første headset jeg havde kig på (ikke ugx's skyld vel at mærke), men snakkede med support og det blev ordnet i løbet af en dags penge. De var også rigtig behjælpelige med at finde det rette headset, da det første ikke var optimalt.

15. februar 2010

Super god service

Jeg købte for nylig et Turtle Beach headset gennem UGX. Der var ikke en finger atsætte på servicen - mit nye <fede> headset kom dagen efter at jeg havde bestilt det.
En stor tak til folkene hos UGX.
Vh
Anders

25. januar 2010

Det bliver ikke bedre !!!

ugx.dk levere varen,,, Mine Turtle beach X41 er for fede med den sprøde lyd og mine kontrol freaks har virkelig forberedt mit spil .. Tak ugx :)

24. januar 2010

Fremragende, udover alle grænser!

Jeg ved at én af de største visioner hos UGX.dk er at give den bedste service overhovedet muligt. Umiddelbart når man kigger på hjemmesiden, ser den lidt klunset ud, men skal da love for at deres support og alt andet bare fungerer 110%!
Mange firmaer skriver jo selvfølgelig at de også leverer god service, men INTET slår UGX's support. Jeg skrev til dem ang. et problem med mit A40 Sound system, og 5 minutter efter (på en søndag) fik jeg svar og hjælp. Virkelig exceptionelt arbejde. Det eneste der er et minus er deres hjemmeside layout, men det håber jeg bliver ændret i løbet af tiden!

15. januar 2010

Super hurtig Service

Købte et Turtle Beach HPA2 sorrund headset vedf UGX.dk
Fremragende service, fik svar på forespørgelse kort tid efter forespørgelse og varen var fremme så hurtigt som postDK kunne finde ud af det.
UGX.dk leverer god service og er lynhurtige, noget de fleste andre internet butikker kunne lære af!

6. januar 2010

Intet mindre end SUBLIM service.

Jeg har købt et sæt Turtle Beach X-4 som på det tidspunkt var verdens bedste X-BOX 360 surround chat headset, så kom efterfølgeren X41. Dette er alle pengene værd, det giver en helt ny spil oplevelse når du kan høre fjenden bagfra eller siden. 4,5 stjerner til Turtle Beach X41. og 5 stjerner til www.UGX.dk entet mindre end sublim service, svarer altid på max 20 min. (har også oplevet lige så hurtige svar på søndage) kan 100% anbefales. Køb dansk og ikke på et eller anden udenlansk hustler site.

17. december 2009

Super Produkt - Super Service

Jeg har købt et sæt X41 hos UGX. Interessen blev vagt en søndag formiddag og jeg skrev med det samme. Overraskende nok kom svaret 15 minutter efter.. På en søndag!! Super Service med sikker og lynhurtig levering. I en familie med 3 mindre børn og en ikke altid forstående kone har X41 givet mig en helt ny spiloplevelse.. for ærligt talt.. en eksplosion er federe når man kan høre den ;-) At X41 er trådløst letter brugen og giver et fedt look. Jeg er meget tilfredse med UGX og har allerede bestilt et headset mere til en misundelig søn.

5. december 2009

Aldrig har jeg været så positiv overrasket!!!!

Efter mit headset brød sammen kom jeg i snak med en ven der vidste lidt om de her turtlebeach headsets´s.
Han vidersendte mig så til Ugx. Mange tak for det. for det første var det omkring klokken 20.00 lørdag aften jeg skrev til ham om det headset jeg havde udset mig (turtlebeach X31). der gik måske et kvarter og han svarede mig.Omkring klokken 23.00 var handlen i land. jeg overførte pengene straks og tirsdag ankom varen. super betjening. Jeg kom tilfældigt til at spille med ham senere og spurgte om de plejede at skratte lidt når man chattede. Nej bestemt ikke jeg sender et nyt kabel med det samme. Jeg ville ikke selv finde mig i det... var hans ord=) ddet gør det bare endnu mere dejligt at handle med sådan en mand. Respekt herfra og 5 af de store stjerner... Nu kan man jo håbe han snart kommer ind på spilmarkedet. Coolshop kunne lære af dette service mended firma!!
Danni Brask (Jarhead09 DK)

25. november 2009

Utrolig service

Vi købte et TB X4 hos UGX de spørgsmål vi havde blev besvaret promte. Utrolig hurtig levering. og efterfølgende fantastisk service. Vi havde et defekt kabel til microfonen UGX var utrolig hjælpsom med fejlfindingen og opsætningen for at til sidst sende et nyt kabel som igen var der næste morgen selv om vi havde talt meget sent på eftermiddagen omkring problemet. Vi er meget tilfredse med UGX og ville ikke tvivle med at handle der igen !

23. november 2009

Hurtig, god og behagelig service

Jeg har købt et Turtlebeach X41 hos UGX, det blev sendt samme dag som jeg bestilte. Det var godt og forsvarligt pakket ind, og jeg er meget glad for headsættet.
Jeg har haft lidt spørgsmål til UGX, og de svare hurtigt og høfligt på deres mails. Hvis man sammenligner deres priser med andre steder i verden (de er vist de eneste i DK) finder man også ud af, at deres priser er yderst rimelige.

21. november 2009

Alt er bare fantastisk

Jeg har ledt efter et headset i et stykke tid og falder over Turtle Beach X4, og dem må jeg bare eje. Men så så jeg at der kommer et X41 som skulle være bedre. Så jeg kontaktede UGX for at få lidt information. Det viser sig at de kommer til Danmark men det tager et stykke tid endnu. Han har holdt mig berettet om hvornår produktet kommer og han prøver virkelig ALT får at gøre det så godt som overhoved muligt og kommer med de informationer som f.eks. at han håber får headsetet en dato som Turtle Beach og UGX har snakket om. Så skriver han til en og hvis det så ikke kan lade sig gøre alligevel så skriver han igen til kunden. Spørgsmål bliver besvaret på 24 timer. Jeg spurgte UGX et spørgsmål omkring headsetet og 5-10 minuter senere kom der et svar.

Han skriver til mig at headsetet er landet hos ham og han har sendt dem afsted, bliver jeg jo selfølgelig så glad at jeg næsten sad og ventede foran døren i et døgn. Og med en unormal hurtig sending fra UGX kommer de rent faktisk efter ca. 24 timer.

Det er den bedste nethandlings side nogensinde. Unormal service, hvor de skriver til en hvis der er kommet nogle nyhedder omkring produktet.
Selfølgelig er headsetet også af en kvalitet som ikke findes i andre headsets.

Der er bare ingen minusser ved dette headset, hjemmesiden og servicen.

Tak UGX

5. november 2009

Super service!

Har lige forudbestilt Astro A40 og mixamp til min xbox360.
God service, kan klart anbefales,5 stjerner fra mig til UGX!

5. november 2009

Virkelig god kundeservice!

Jeg fik mit headset dagen efter jeg havde bestilt det, og det var forsvarligt pakket ind. Jeg fik så en mail, hvor de sagde at priserne var blevet justeret, og UGX har derfor tilbudt mig FPS Freek og Speedfreek som kompensation. Virkelig super!

31. oktober 2009

Bedste butik og super service

Har lige forudbestilt Astro A40 og mixamp til min xbox360 og har fået et produkt i den bedste klasse. Hele vejen igennem var ugx hurtig til at svare på spørgsmål og give oplysninger omkring produktet osv. Endvidere efter jeg har modtaget mit headsæt, har ugx spurgt til tilfredsheden af det. Jeg kan varmt anbefale ugx til alle der står og mangler noget godt udstyr til jeres pc, ps3 og xbox360. Det er en butik i absolut verdensklasse med en service der helt i top. 6/5 stjerner fra mig.

Mvh

René Johansen

29. oktober 2009

beste net handel ever

har købt mit første headset i den "dyre" ende på ugx, gjorde et kup i forhold til normal prisen :)
er klart det bedste sted jeg nogensinde har handlet på nettet har aldrig modtaget så hurtigt et svar når man sender til kundeservice hos nogen firmaer, det er klart et stort plus, fik forklaret at alt der skulle med var der og hvad jeg skulle bruge til sættet osv, kan anbefale ugx.dk til alle der skal have et headset i den dyre ende da det er super priser og en service udover det sædvanlige! så tusinde tak til Jens og til ugx.
maurice

21. oktober 2009

Første klasses produkt - første klasses service

Da jeg flyttede sammen med min kæreste, stod det hurtigt klart at jeg havde brug for et godt sæt høretelfoner til min Xbox 360 :)

Efter lidt research på nettet fandt jeg frem til at et sæt Turtle Beach Earforce x4 nok var den helt rigtige løsning, og på den måde faldt jeg over ugx.dk.

Jeg gennemførte min bestilling, og blev positivt overrasket over den hurtige leveringstid - 2 hverdage efter bestilling.

Desværre viste det sig, at ugx havde fået skrevet et forkert husnummer på forsendelsen til mig, så posten kunne ikke levere i første omgang.

En ærgelig fejl, men til gengæld må jeg sige at jeg aldrig har oplevet så hurtig og effektiv kundeservice, som den ugx leverede da jeg gjorde dem opmærksom på fejlforsendelsen.

Få timer efter jeg havde sendt en mail til ugx, blev jeg kontaktet, og allerede dagen efter var en nu korrekt adresseret forsendelse på vej til mig. Og ikke nok med det. For egen regning og proaktivt havde ugx lagt en strømadapter med i forsendelsen - hvis jeg nu tilfældigvis ikke havde bemærket at turtle beach-docken havde amerikansk strømforsyning.

Den lille detalje havde jeg naturligvis ikke bemærket, så i stedet for en vis ærgelse over egen dumhed, hvis jeg havde modtaget forsendelsen i 1. forsøg, står jeg tilbage med dyb respekt for ugx.dk, som har ydet en i mine øjne helt igennem overlegen service.

Og mine høretelefoner? Bedste 'tilbehørskøb' jeg har lavet i årevis. :)

ugx.dk får hermed mine varmeste anbefalinger, for et fantastisk produkt, og en uovertruffen service!

19. oktober 2009

Effektiv, hjælpsom og informativ

Af 2 omgange bestilte jeg 2 stk TurtleBeach headsets...
1. gang var det på lager og jeg fik det pææænt hurtigt...

2. gang var det i restordre og her var UGX super gode til løbende at informere om hvor langt produktet var nået. Da det sidstnævnte var en gave som ikke nåede frem til fødselaren lavede de endda et fikst lille gavekort som jeg kunne aflevere i stedet...

Da produktet ankom blev det sendt direkte til fødselaren...

se det er god kundeservice...

Det er uden tvivl IKKE sidste gang jeg handler hos UGX og jeg kan kun anbefale dem til andre....

18. oktober 2009

Ultimative gaming gear side!

Super fed service, UGX har super kvalitet!

har selv købt mine X4 derfra, og er utrolige glade for dem.

10. oktober 2009

spændende vare sortiment

ugx føre vare fra turtlebeach, kontrolfreek og nu også astro -imponerende!

10. oktober 2009

super gode Service

jeg har købt en dele Produkter fra UGX.dk og har store glæde af dem
plus jeg har altid fået mine vare til tiden.

så 5/5 Stjerner her fra

8. oktober 2009

Service i topklasse

Var i starten meget i tvivl om hvilket Turtle beach jeg skulle købe. Fik talt med UGX.dk, og med hjælp fra dem, fandt vi den der passede bedst til mine behov. Korrespondancen går virkelig hurtigt og proffesionelt.
Modtog varen dagen efter jeg bestilte den.

Har aldrig oplevet en så proffesionel kundeservice før. Kan ikke andet end at anbefale UGX.dk.

8. juli 2009

Service man kan lede længe efter

Jeg havde læst en masse godt om Turtle Beach's X4 headset, og fik et tip på et forum om, at UGX.DK forhandlede dem. Jeg sendte dem et spørgsmål vedr. lager/levering, og fik et svar kort tid efter. Et svar med en sådan detalje og information, at jeg efter at have modtaget det ikke kunne andet end at føle mig mere end tryg ved at afgive en bestilling hos UGX.DK.

Jeg har svært ved at finde ord der kan retfærdiggøre den fantastiske service jeg så modtog i det videre forløb, men jeg kan oprigtigt sige,
at jeg ikke har oplevet noget lignende, trods jeg har haft med mange internet butikker at gøre og efterhånden handlet med mange forskellige.
De gjorde virkelig meget ud af at informere mig og holde mig opdateret
på min bestilling samt oplyse mig om ting, jeg skulle være særligt opmærksom på i forbindelse med produktet. Alt sammen i en virkelig behagelig, personlig og jordnær facon, der nærmest fik mig til at føle mig helt speciel.

Der er mange, der kunne lære noget af UGX.DK og er man på jagt efter et produkt, de fører, er der, efter min mening, absolut ingen alternativer.
Deres service skal opleves!!!

6. juli 2009

Super service!

Fik varen dagen efter bestilling, og oplevede utrolig hurtig respons på de spørgsmål jeg havde. Topkarakter herfra!

17. juni 2009

Bedste invistering til skydespil

Der gik kun 2 dage fra bestilling og til jeg havde varen.Jeg kunne følge pakken via et link til postdanmark allerede dagen efter. Ud over den hurtige leveringstid, er headsettet den bedste invistering jeg har gjort til min xbox 360. Det er især godt, fodi jeg ikke generer mine omgivelser og samtidig får den bedste spilleoplevelse. Man bliver også mindet om at købe en strøm-adapter, hvilket jo er nødvendigt, da der ikke er lavet en europæisk model. God service, kan klart anbefales

16. juni 2009

God og flink service

Jeg blev kontaktet af ugx allerede samme dag som jeg havde bestil, for at aftale et leveringstidspunkt dagen efter.

29. april 2009

Super service!

UGX gjorde ALT hvad de skulle, de sendte hurtigt, og de var hurtige til at svare på eventulle sprøgsmål med stort engagement! Og mit X4 fungerer til fulde fornøjelse!

Der var intet andet sted jeg ville handle Turtle Beach produkter ved :-)

30. marts 2009

Super handel med UGX

Bestilte 2 sæt Turtle Beach X3, desværre havde de ikke ordren på lager, men var meget informative omkring leveringstidspunkt mv. og fik dem også leveret, ligeså snart de havde dem på lager. Super god service og virkelig nogle headset der lever op til forventningerne, så jeg har nu også bestilt et X4

13. marts 2009

Kanon handel med UGX!

Bestilte et sæt Turtle Beach X4 hos dem, men da de havde problemer med at få dem jo tog det en del tid!
Men de var rigtig gode til at informere når de havde mere nyt, og havde dem med det samme da de endelig fik dem på lager!
Så kan klart anbefale dem!!

12. januar 2009

Fremragende service

Bestilte et sæt Ear Force X4 hos UGX.dk i starten af December 2008. Grundet stor efterspørgsel på varen har jeg først modtaget det nu men ikke noget UGX.dk kunne gøre noget ved, da det var producenten af varen, der ikke kunne følge med.

UGX.dk var desuden hele tiden klar med hurtig og venlig service under hele ordre-forløbet.

Headsettet jeg bestilte lever også op til alle mine forventninger + mere til. Kan ikke forstå jeg har kunne spille Xbox uden et sæt Ear Force X4 tidligere.

Kan klart anbefale UGX.dk!

5 stjerner fra mig.

20. december 2008

Absolut anbefalingsværdigt!

Jeg købte et Turtle Beach Ear Force X1 fra ugx.dk.

Jeg bestilte det fredag eftermiddag, og havde det allerede mandag. Produktet lever fuldt op til mine forventninger, og jeg kan simpelthen ikke bruge min 360'er uden det headset nu :)

Perfekt headset, perfekt butik.

15. december 2008

Alt gik perfekt.

Jeg bestilte et Turtle Beach X1 fra UGX.dk. Det var en særdeles fornuftig pris og handlen gik helt uden problemer. Fik allerede mit headset dagen efte rjeg fik bestilt, og det var godt pakket ind. Har kun hørt gode ting om ugx.dk, og min oplevelse var også rigtig god. Klart et sted jeg vil købe mit næste headset. Super kvalitet!

4. december 2008

Alt gled glat

Jeg bestilte et Turtle Beach Ear Force X1 Headset fra ugx.dk. Sættet kommer tidligere end forventet (der stod 2-3 dage på siden) allerede dagen efter om formiddagen. må sige at det bare fungerede.
Produktet lever også til fulde op til mine forventninger og endda lidt mere. Det er et kanon headset.

Pelle Jørgensen

21. juni 2009

Jeg har over tiden købt 3 headsets hos ugx. Hver gang landede den bestilte vare hos mig dagen efter, og deres kundeservice...

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (40 anmeldelser)
onlinelinks.dk (1 anmeldelse)

Ultimate Gaming Xperience Support

Om supporten

Ultimate Gaming Xperience - leverandør af Headsets/tilbehør til Xbox360, PS3, PC samt Nintende DS, DSi og Wii Headsets fra Verdens førende producenter - Turtle Beach og Astro Gaming

Skriv til info@ugx.dk
Ring til 23991211