8. juli 2009
Service man kan lede længe efter
Jeg havde læst en masse godt om Turtle Beach's X4 headset, og fik et tip på et forum om, at UGX.DK forhandlede dem. Jeg sendte dem et spørgsmål vedr. lager/levering, og fik et svar kort tid efter. Et svar med en sådan detalje og information, at jeg efter at have modtaget det ikke kunne andet end at føle mig mere end tryg ved at afgive en bestilling hos UGX.DK.
Jeg har svært ved at finde ord der kan retfærdiggøre den fantastiske service jeg så modtog i det videre forløb, men jeg kan oprigtigt sige,
at jeg ikke har oplevet noget lignende, trods jeg har haft med mange internet butikker at gøre og efterhånden handlet med mange forskellige.
De gjorde virkelig meget ud af at informere mig og holde mig opdateret
på min bestilling samt oplyse mig om ting, jeg skulle være særligt opmærksom på i forbindelse med produktet. Alt sammen i en virkelig behagelig, personlig og jordnær facon, der nærmest fik mig til at føle mig helt speciel.
Der er mange, der kunne lære noget af UGX.DK og er man på jagt efter et produkt, de fører, er der, efter min mening, absolut ingen alternativer.
Deres service skal opleves!!!
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Pelle Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig