[REPLY]
Bestilte to forskellige lygter. Den ene havde de så ikke lige, så den ville blive eftersendt. Jeg skrev så tilbage, at de godt kunne vente med at sende det hele til de begge var tilgængelige - portoen var dyr nok i forvejen til at jeg ikke ville betale 2 x porto. Det var så ikke noget problem.
Jeg bestilte to led-pærer til mine MagLite og fik et trackingnummer som ikke kunne findes hos PostDK. Heldigvis ankom pakken dagen efter. Transporten kostede mig næsten 70 kr mens pærerne vejede ... ca. 100g. Lidt overkill, men så var pærerne billigere end andre steder jeg kiggede. Hurtig leverance men dyr porto.
Bestilte en UV lygte samt andre småting.
Hurtig levering, bestilt mandag - pakken ankom tirsdag.
Hjemmesiden er meget overskuelig. Sikkert ikke sidste gang jeg handler her.
Bestilte en UV lygte som kom med posten dagen efter den var bestilt. Ud over den hurtige levering, så er der dejlig meget information på deres hjemmeside om diverse produkter, så du er helt sikker på hvad det er du køber.
Fik min forventning opfyldt da det købte levede op til min forventning. Dog måtte jeg få en ven med Dankort til at købe for mig da man ikke kan få sendt pr. efterkrav. Øv at der kun kan købes med Dankort eller ved afhentning/kontantbetaling.