We are hiring!

111 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (111)

godt

Det hele var bare iorden så der er ikke så maget at sige:-)

Udvalgt anmeldelse om Uniwatches

Bruno Banani ur

Havde været rundt at kigge lidt på forskellige mærker, men har haft lidt svært ved at bestemme mig da der ikke er meget udvalg i diverse urforhandlers butikker.

Faldt over denne side og det var enormt let at hoppe fra mærke til mærke indtil jeg fandt noget fedt.

Hurtig side med billeder der kommer med det samme.

Har ingen anelse om prisen, da jeg ikke har set nogen danske forhandlere med Bruno Banani ure, men er rigtig godt tilfreds med hvad jeg betalte og produktet kom et par dage senere med UPS og ser virkelig lækkert ud!

ros til Uniwatches

Har været særdeles tilfreds med hjælpen hos Uniwatches.
Havde et par spørgsmål som jeg sendte via mail, og der kom faktisk svar straks. Efter bestilling er varen kommet hurtigt frem.

Uniwatches

skal man ha ur, er det på Uniwatches...

super hjemmeside, kæmpe udvalg, gode priser, god service, kort sagt så det bare noget der virker , og så går det super hurtig med svar tilbage på mail :-D

Super Service

Bestilte et ur problemfri, og 3 dage efter kom det med posten

Helt i top

Hurtig besked på mail, hurtig levering. Ingen problemer :-)

Fejlfri !

Alt fungerede før, under og efter køb af ur ved Uniwatch! Ikke sidste gang.

Uniwatches

Hurtig og præcis levering og meget fin orientering om leveringen

Super enkelt

Har netop købt et ur gennem uniwatches - nem bestilling og hurtig levering samt yderst god informationen omkring bestilling og levering. Kan helt klart anbefales.

Thorsten Winther

Perfekt!

De to ure jeg har købt, har fuldstændig svaret til billedet på nettet.
Alle ved jo, at billeder godt kan være "taknemmelige", men her lever de virkelig op til det der bliver leveret!
Hurtigt og nemt, jeg vil helt sikkert anbefale andre at købe hos uniwatches.

Marianne Andreasen

Uniwatches

Nemt, hurtigt, og uden problemer

Jeg har kun gode ting at sige om Uniwatces. Fra uret blev bestilt, og til det var herhjemme, gik der 2 døgn. Uret med kasse var godt og solidt pakket ind, og lever bestemt op til mine forventninger. Har allerede anbefalet siden til andre.

Klaus

Nemt og bekvemt

Jeg kan kun anbefale uniwatches!
Min ordre kom til tiden, og kommunikationen via mail fungered optimalt.
Det er ikke første gang, jeg har købt hos Jer, og det bliver heller ikke den sidste.

Mette

Super service

Jeg kan kun anbefale at købe ur hos uniwatches. Fruen ønskede sig et bestemt ur, der ikke kunne fåes mere. Heldigvis havde uniwatches det pågældende ur, og fruen blev glad.

Bestilte det mandag eftermiddag, og onsdag formiddag blev det leveret.

Ikke sidste gang jeg kigger forbi hjemmesiden.

Martin

God service og hurtig levering

Jeg bestilte et Casio SGW-400H ur hos Uniwatches.dk.
Uret kom blot 2 dage efter og hele processen har været alletiders. Kan absolut anbefale denne hjemmeside. Det kan dog anbefales at vælge ure hvor leveringstiden er 1-2 dage.

Nemt, billigt og hurtigt

Super nem og overskuelig hjemmeside.
Rigtig gode priser, og hurtig service.
Vil bestemt anbefale til andre!

• jane
  • Nørre alslev, DK
  • 2 Anmeldelser

PERFEKT

Jane Frederiksen
Nørre Alslev
Jeg kan godt anbefale andre, at købe ur, her hos Uniwatches, man får mere end hvad man giver hos andre ,for de samme penge og en god betjening får man også.
Jeg køber også ur her næste gang

Uniwatches

Gå ind og kik på nogen flotte ure.

Jeg er tilfredst og det er nok der, mit næste ur bliver købt.

Nem og billigt

"Uniwatches.dk"
Det er en meget overskuelig side med gode billeder, som gør det nemt, at få et indtryk af urene, selvom man ikke kan se det i virkeligheden.
Ingen problemer med betaling og levering, det kørte perfekt.
Den sidste manglende stjerne er fordi, at jeg skrev et spørgsmål angående bytte-frist, som jeg ikke fik svar på - Dette blev dog ikke relevant, da uret var så fint!
Sidst men ikke mindst så sparede jeg 800 kr. - Så kan klart anbefale siden til andre!

Besvarelse fra Uniwatches

Hej Maria

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Jeg er ked af hvis ikke du har fået svar fra os omkring dit spørgsmål. Normalt så svarer vi altid hurtigst muligt og på alle henvendelser, så jeg ved ikke om din mail er nået frem til os? Du har altid min. 14 dages returretur og så har der været forlænget byttefrist i forbindelse med julen.

Håber vi kan hjælpe igen en anden god gang.

Mvh
Uniwatches, Chris

S"ur"per

Efter mange besøg i "almindelige" ur forretninger, hvor jeg gang på gang fik at vide, at lige nøjagtig det ur jeg havde øverst på ønske listen, ikke blev ført i Danmark. Var det mig en stor fornøjelse, at jeg uden problemer, via jeres nemme og overskuelige hjemmeside, nemt kunne få mit ønske opfyldt. Tak for god service. (lidt malurt) bruganvisningen der fulgte med uret, var desværre på et helt andet ur!

Ingen ko på isen

Jeg bestilte julegave på siden, og fik pakken indefor den lovede tidsramme. Siden var nem at navigere rundt på, og man får præcis hvad man bestiller, og så oven i købet til en rigtig god pris!
En fornøjelse! Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Uniwatches.

Alt som lovet

Jeg bestilte et ur mandag aften, med 3-4 dages leveringstid. Tirsdag fik jeg track 'n trace nummer, og fredag kom uret som lovet. Nemt, bekvemt og som forventet.

Jeg køber snart et mere.

Super service

Til trods for at de første 2 ure jeg rent faktisk havde udvalgt, som min kærestes perfekte julegave var udsolgt, fik jeg hurtig besked herom og samtidig forslag til hvilket alternativ jeg kunne vælge i stedet (selvom det godt nok var en del dyrere end 1. valget - snedigt :-))
Hurtig levering, god service og kvalitetsprodukt må vist være kodeordene for denne handel - det gør jeg gerne igen.

Uniwatches

Så nemt kan det gøres ;-D

Vores datter ønskede sig et Police ur i julegave, ind på google, her fandt vi lyn hurtigt Uniwatches, men tjekkede også lige de andre links.
Bedste pris her, dejlige med mails når der skete noget, fik uret 3 dage efter, så den kom frem i god tid inden jul.

Kan kun anbefale Uniwatches på det varmste, vi handler her igen næste gang ;-D

SUPER

Har netop købt ur hos Uniwatches - det er forløbet problemfrit.
Hurtig ordrebekræftelse og uret var med posten efter 2 dage. Samtidig var prisen den rigtige :-)
Jeg kan kun anbefale at handle hos firmaet.

Fint service

Jeg syntes det var en utrolig service man får da man nemt og hurtigt kan se hvor mange der er tilbage og lige så snart det sidste er solgt står der øjeblikkeligt at der desværre er udsolgt og om mange måske senere kan forvente uret kommer tilbage på salgs listen, det er virkelig dejligt da man så ikke venter forgæves og man får hurtigt sin varer og man kan stadig fortryde det kan man ikke andre steder det er helt og holden meget rart og man slipper for unødig bekymring om man får det elller hvad nu hvis det ikke lige var det man troede så kan en anden få glæden af det.

Perfect <3

Jeg kan ikke andet end at sige at det var det perfekte sted at handle ure :-)

Har kun gjort det en gang, men handlen var helt perfekt...

Ikke sidste gang jeg kigger på ure...

Super betjening

Super betjening og hurtig levering. Jeg er en meget tilfreds kunde, og vil med sikkerhed handle her en anden gang.

Lene

super effektiv behandling.

Det virker bare....
efter bestillingen, fik jeg svar efter bare et par timer og dagen efter var uret afsendt selvóm det var lige op til jul.
Mange ure at vælge imellem og priserne er lavere end andre steder - i hvert fald på det ur jeg valgte.
Lækkert ur - god effektiv behandling.

Uniwatches

Professionel, hurtig og effektiv.

Kan kun sige at Uniwatches virker til at styr på tingene, yderst professionel, hurtig og præcis ekspedition, god hjemmeside og stort udvalg.

Uniwatches

Nemmere kan det nok ikke blive

Bestilte på nettet og uret blev leveret til døren. Alt var i fineste orden.
Uret er lige så lækkert som forventet og selv føler jeg at jeg har gjort en rigtig god handel.

En rigtig god oplevelse.

Kanon god oplevelse - det der lige mangler for at kunne give den sidste stjerne var en forsinkelse fra en leverandør, som jeg selv måtte skrive og spørge til.

Kanon, positiv, hurtig levering

Var en smule betænkelig inden jeg bestilte, men det blev gjort til skamme da jeg jo modtog det jeg havde bestilt, fint emballeret og med kun få dages leveringstid. Så absolut et sted jeg gerne bestiller varer fra en anden gang, og varmt anbefaler til andre.

• Kim
  • 3050, DK
  • 1 Anmeldelse

Tøven på mail.

Go' hjemmeside og rigtige gode priser. Jeg bestilte et Seiko Premier som hurtigt via mail blev bekæftet og ordren var sendt, men så blev mail'en tavs i 3 dage (mens jeg ventede på mit tracking nr.) og så tænkte jeg er der gået noget galt, men nej på 6 dagen blev uret leveret og det er ok.
Så man kan roligt handle hos Uniwatches det virker.

Kim.

Super!

Bestilte et TW Steel ur juleaften. Jeg modtog det 4 dage efter. Super service, gode pris og stort sortiment af ure. Er utrolig tilfreds mit mit TW Steel ur. Jeg kan varmt anbefale Uniwatches.dk og vil også kigge efter ur dér næste gang.

God service og hurtig levering

Købte et fint TW Steel ur inden jul. Priserne var gode i forhold til andre sider (selv engelske) og leveringen skete inden for få dage.
Stor tilfredshed og jeg handler helt sikkert her igen.

Konge!!

Jeg er super tilfreds med uniwatches, jeg fik hvad jeg bestilte i super kvalitet og hurtig leveret. Kan klart anbefale andre at handle hos dem :)

Professionelt og stort udvalg

Super e-handels butik, hvor man trygt kan handle - også når det gælder de dyre ure. Jeg sendte en mail, som jeg fik et præcist og uddybende svar på inden for en time. Meget professionelt både hvad angår udvalg, overskuelig hjemmeside med gode beskrivelser og søgefunktioner, supergod service samt god emballering ved forsendelse. Jeg giver Uniwatches mine varmeste anbefalinger.

Top professionelt koncept.

Super oplevelse, god kommunikation til kunden. Hurtig levering, vigtigst af alt kunne spore pakken så jeg vidste lige hvilken dag jeg skulle nå i postkassen før kæresten så hun ikke opdagede gaven!
Og prisen var ikke til at skyde igennem!

Uniwatches

Hurtig ekspedition i en travl tid

Købte en julegave tæt op tl jul og blev positivt overrasket da uret kom et par dage efter. Meget hurtig leverance på et presset tidspunkt - flot

Kvalitet til billige priser

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af det ur jeg har modtaget. Det var langt de billigste priser der kunne findes på nettet. Og med E-mærket er man jo ikke i tvivl heller. Jeg modtog uret kort efter det blev bestilt, og der var ingen anmærkning.
Dertil er det jo kun svært at vælge imellem det brede udvalg.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk