Execution time: 702ms

PERFEKT

8.3 / 10
137 kunder har anmeldt Unotel
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 137 brugeranmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 8.3 / 10 = GODT. Med 137 anmeldelser er den statistiske signifikans høj.

Unotel - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 1 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (11. april 2008)

137 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Væk med taksering pr. påbegyndt minut, og besværlige priser afhængige af hv

www.mobilsiden.dk

UnoTel rydder op i abonnementer, og fjerner minuttaksering

Indsendt af   (11. april 2008) (Rapportér misbrug)

Udvalgt anmeldelse om Unotel

Jakob

5. februar 2010

Velfungerende og MEGET billig IP-telefoni

Efter store problemer med at få Stofanet til at godkende min IP-adapters MAC-adresse og deraf følgende ping-pong med tålmodige Unotel-medarbejdere har min forbindelse virket perfekt. Unotel har som nogle af de eneste IP-udbydere, valgt ikke at tvinge en fast pris på "gratis" fastnetsamtaler ned i halsen på deres kunder. Du betaler for det forbrug du har. Thats it.

Anna Karina

København SV

30. januar 2010

Dårligere end for to år siden!

Unotel fungerer fint som et online mobilselskab. Da jeg blev kunde i november 2007 var de klart de billigste på markedet.

Jeg er dog ikke længere så tilfreds med dem, som jeg var i starten. Det skyldes at de har fået en del forskellige pakkeløsninger MEN hvis man allerede er kunde og tilmeldt én pakke, er det meget svært at gennemskue fordele og ulemper ved at skifte til en anden! Du kan kun klikke på info for de tre pakker du ikke er tilmeldt, og derfor ikke sammenligne dem ordentlig, med den du har...

Man skal osse selv regne på om det kan betale sig at blive tilmeldt fri sms. Synes godt de kunne skrive, hvor mange sms'er man skal sende om dagen i gennemsnit, for at det er en god idé.

Alt i alt et ikke særlig gennemskueligt firma rent prismæssigt.
Jeg bliver dog hos dem endnu, indtil jeg falder over noget billigere.

Mogens H Rasmussen

13. januar 2010

Meget Tilfreds

Har brugt Unotel i mere end 3 år og har aldrig haft nogle problemer. De var en af de billigste selskaber, da jeg startede og jeg synes stadig priserne er gode, så jeg gider ikke, at lave om på noget. Servicen er som regel også glimrende.

Kristian

12. januar 2010

kanon service

kanon abonnement, lækker service, hurtig svartid..

Jakob Hansen

25. november 2009

Oprettelse/fortrydelse

Pas på med at oprette jer hos Unotel. Du får ikke chancen for at bruge din fortrydelsesret, Da de tager 100,- kr. med det samme, når de begynder oprettelsen, hvilket de gør før du kan nå at sende enfortrydelsesmail til dem. Bondefangere er det bedste ord. Jeg siger ikke de stjæler folks penge!

J. Hellesen

29. oktober 2009

God service, priser kunne være bedre

Har en løsning for hele familien, og et login. Fin oversigt, med gode funktioner, men i forhold til priserne andre steder, kunne Unotel godt være lidt billigere. Orker dog ikke at skulle skifte udbyder.

kragen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
markus

27. oktober 2009

top top top

Har haft det nu i 4-5 år og har aldrig haft problemer med den.Jeg kør faktisk med en abo som de slet ikke tilbyder mer.
Håber bare der kommer lidt flere abo som jeg evt. kunne vær interessered i.
Kundeservice er top...svarede på mine mail inden dagen var om.

Tom Hale

25. oktober 2009

Easy

Har en iphone gennem unotel, og det går helt fint! Nemt bruger service. TDCs dækning.

anders1983

Birkerød

22. juni 2009

Sørgelig service, sørgeligt produkt

Har ind til flere kunder der ikke kan få deres telefoncentraler til at virke med Unotel. Det er både Elmeg centraler og Avaya centraler, ved ikke med Sivsko produkter.

Jeg anbefaler at man kigger på VIPtel.dk i stedet. De har satme service og et produkt der virker.

Lasse Bylov

24. maj 2009

Absolut godkendt

Det bedste teleskab jeg til dato har været i berøring med. Har kun oplevet god service både telefonisk og pr. mail. Kan kun anbefale dem

Kjeld

11. maj 2009

Bedste mobilselskab til mit behov

Jeg har været kunde hos Unotel siden starten. Meget velfungerende support. De har ændret betingelser nogle gange, men er stadig attraktive. Et minus for mig, er, at det koster 10 kr. om måneden, hvis man ikke bruger mobiltelefonen.

Stefan Kreisberg

Søborg

7. januar 2009

God support, stabil service

Jeg har haft et par tekniske og administrative udfordringer gennem et par år som Unotel har været gode til at løse. De er til at komme i kontakt med, og giver konkrete svar hurtigt.

Deres løsninger ændrer sig med tiden, og er ikke altid gennemskuelige. Men deres portal løsning i de tjenester jeg har hos Unotel har virket upåklageligt i flere år nu.

De har bl.a. en Vista Widget som betyder at jeg kan SMS'e direkte fra min Desktop (desværre kun til windows)

Rohde Fischer

Risskov

8. december 2008

Bedste kundeservice jeg endnu har oplevet, men

Har aldrig nogen sinde oplevet saa god kundeservice fra et teleselskab som Unotel.

Havde den gang baade min og min davaerende kaerestes telefon i mit navn, saa vi kunne ringe gratis (en service de desvaerre senere fjernede). Jeg havde tilmeldt spaer ved 0 kr, da jeg ikke oenskede at haefte for hendes regninger mere end hoejest noedvaendigt. Der skete det, som sker for alle, en teknisk fejl og spaerringen var blevet deaktiveret. Jeg ringede ind og han kiggede og kunne da godt se, at der var sket en fejl om den skulle gentilmeldes. Jeg svarede ja, og fik "lige et oejeblik" faa sekunder senere fik jeg "det er hermed gjort og det skyldige beloeb har vi betalt". Lige i oejet, hvis alle gjorde saadan ville det vaere laekkert.

Ud over det var deres priser helt lige til, der var ingen dikkedarer, der var den pris man kendte og det var det. Der var faa men nemt gennemskuelige udvidelser, det kunne ikke vaere bedre.

Det der gjorde jeg skiftede var, at de aendrede priserne, saa de var afhaengige af hvornaar paa doegnet jeg talte, ikke min smag, og det ligner (ved en skimning af siden), at de har aendret det tilbage til den simple model.

Alt i alt et selskab jeg varmt kan anbefale.

Erik Kristensen

27. september 2008

Billige og fine

Jeg har endnu ikke haft problemer.

Og da jeg fik en 3G telefon, så prøvede jeg det af, og det virkede.
På trods af at jeg, under abonnementets oprettelse sagde at jeg ikke brugte 3G.

Hvis de havde billigere datatrafik, så havde de fået 5 stjerner.

webmaster

15. september 2008

Rimeligt.

Jeg er glad for Unotel fordi:
De har en rigtig god kundeservice.
Overskuelig hjemmeside med kundelogin.
Jeg købte en mobil, som blev leveret til tiden.

Minus:
Vær opmærksom på evt. fejl i regningen, da det også kan ske ved dette selskab.

Christian Funder Sommerlund

Esbjerg V

18. juli 2008

Meget fint selskab

Jeg har været tilfreds kunde hos UnoTel gennem flere år nu med super service de få gange jeg har haft behov for at tage kontakt til deres kundeservice.

Det eneste irritationsmoment ved Unotel er at nogle af deres tillægspakker ligger lige på grænsen til at være lovligt med hensyn til klarhed og entydig information om konsekvenser af tilmelding.

anders andersen

11. juli 2008

virker fint

Jeg er glad kunde der

Jhm

17. juni 2008

billigt, velfungerende

Har benyttet Unotel i 4 år som mobilselskab med 2 telefoner. Der har aldrig været problemer med forbindelsen og forbrug oplyses overskueligt på hjemmesiden, der i øvrigt er let at navigere i. Kan anbefale selskabet.

Kent

Silkeborg

17. juni 2008

Hvordan skete det lige?

Jeg har et par mobil numre hos Unotel som jeg bestilte, eftersom der kunne ringes billigt imellem disse ved at have et familie(?) abonnement. De blev bestilt med dette, og det virkede i noget tid, men af en eller anden mystisk årsag blev den pludselig ændret til normal abonnement, og regningen blev pænt dyr. Ups?

Umiddelbart ville jeg give dem 2 stjerner, men da jeg kender en del mennesker, der bruger Unotel, som ikke har haft det store at brokke sig over, og da der lader til at være tale om en fejl angående ovenstående, så får de en bedømmelse på 3 stjerner herfra.

John

26. maj 2008

God service, men ikke nødvendigvis de billigste

Har både et telefonabonnement hos dem og et IP-nummer hos dem.
Deres kundeservice er god, men der er ikke megen hjælp at hente hvis man ikke bruger deres IP-adapter. Men der er intet månedligt gebyr på nummeret, hvilket er fint.
Det koster et gebyr hvis man ikke bruger sit mobilnummer i en periode, men det er sådan set fair nok.
Deres priser på data-trafik er dog alt for høje sammenlignet med BiBob.

Asger Meldgaard

7. maj 2008

Super teleselskab

Har været hos UnoTel i snart 5 år. Der har aldrig været problemer, og når jeg har haft spørgsmål har de altid været hurtige til at hjælpe mig.

Jeg skriver herinde fordi, jeg havde hørt om andre selskaber der har sænket priserne og det skal man selvfølgelig være opmærksom på, men da UnoTel for nylig har gjort det samme (til 50 øre pr. minut) er der ingen tvivl om at jeg bliver der. - Desuden er TDCs netværk et must for mig, så der er UnoTel også perfekt.

Kan varmt anbefales :)

Henrik Hingebjerg

6. maj 2008

Det bedste hidtil

Efter at har været igennem mange forskellige teleselskaber efterhånden, må jeg sige, at det klart bedste jeg har prøvet har været UnoTel.

Et af de bedste ting ved UnoTel er helt klart den gode kundeservice, som altid er hurtig at komme i kontakt med. Der er stort set ingen vente tid på telefonerne.

Derudover er produkterne og tilbudene faktisk nogen af de bedste man kan finde på markedet.

Peter Zartau

23. april 2008

Meget tilfredstillende teleselskab

De skal ha 5 stjerner, for de er skide billige, og har den bedste service jeg har prøvet hos et teleselskab..

fourtyfours

Hvidovre

28. februar 2008

Et af de bedste mobilselskaber, har været kunde der i flere år, og aldrig haft problemer.

Erroneus

Nyborg

27. februar 2008

Siden er let at bruge, deres services virker og deres support er fin.

De har dog med at ændre deres abb. lidt for tit til min smag, men sådan er det vel i mobilbranchen.

tinathomas

13. februar 2008

Verdens bedste mobil selskab.
Virkelig god og effektiv kundeservice

Martinta

Padborg

10. februar 2008

har kørt med Unotel i snart 3 år nu, og har indtil nu ikke haft nogen problemer med dem.

eneste lille minus er at de ændrede deres "familie pakke" fra at man kunne ringe 1 time for 1 kr, til at man kun kunne ringe 15 minutter for samme beløb :(

men bortset fra dette ene minus har jeg ik andet

Hugoboss25

2. januar 2008

Et selskab som jeg benyttede mig af før de blev uoverskuelige mht. deres priser mv.
Selskabet er utroligt lang tid om at tilpasse sig andre konkurenters tilbud på bl.a sms, og minutpriser. Dette kan eventuelt skyldes, at de er serviceprovider for bl.a punkt1mobil, haapiimobil mf, og dem må/kan de selvfølgelig ikke udkonkurere på prisen, eller sagt på en anden måde, det ville vel være det samme som at skyde sig selv i foden hvis de gør deet, for så forsvinder deres indtægtskilder derfra. Holder mig langt fra selskabet nu. Søger man på info om selskabet på www.mobildebat.dk fremgår det her hurtigt, at mange brugere fra forladt selskabet, da det er blevet ugennemsigtigt i netop priser.!

xollo

2. januar 2008

Jeg er godt tilfreds med dem syntes de har nogle gode produkter

ugm

11. december 2007

Nu har jeg haft UnoTel lige siden de startede, og de får 5 stjerner af mig for et alsidigt produktsortiment, en FANTASTISK kundeservice og en virkelig god hjemmeside hvor man kan finde det man søger hurtigt.

Ringer man til kundeservice venter man sjældent mere end 10 sekunder, inden man har en yderst kompetent medarbejder i telefonen, og e-mails bliver besvaret indenfor 4 timer - hvad jeg synes er yderst imponerende!

5 flotte stjerner - havde der været flere, havde UnoTel helt sikkert fået alt der var!

Martin Tästensen og xollo fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
asgernisted

28. august 2007

Er netop vendt tilbage til UnoTel efter et skuffende besøg hos M1.

Deres service er bare bedre end andet jeg har prøvet. De har desuden lige fået et abonnement uden opkaldsafgift, som jeg glæder mig til at tage ibrug...

ugm og xollo fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
flexi82

28. august 2007

Lige mine ord:
Har været glad for unotel men skiftet efter at de lavet priserne om.
Jeg synes det er fusk, at skrive at de sætter prisen ned, når de sætter prisen op mellem 8 og 18 og ned mellem 24 og 8.
Vær opmærksom på hvornår du ringer hvis du vælger unotel.

ann¤kirstine

Aalborg

27. august 2007

Har været glad for unotel men skiftet efter at de lavet priserne om.
Vær opmærksom på hvornår du ringer hvis du vælger unotel.

Simsalabim

Frederiksberg

27. august 2007

Har aldrig haft problemer med unotel. Gode priser og nul fusk.

xollo og ugm fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
ligeiskabet

Super service,

De gennemgik hele mit forbrug og anbefaldede mig tilbød mig en løsning der var langt billigere, end den jeg selv havde valgt. - Jeg skulle kun vente en time på svaret.

ugm, xollo og Martin Tästensen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
trustpilot

Aarhus C

6. august 2007

mit mobilselskab som jeg bruger mange penge ved... men dejlig gennemskuelig prispolitik!

Ginger

KBH N

6. august 2007

Ikke noget pis med dem...

Telepristjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.telepristjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Annonce fra Google

De bedste virksomheder

brugskunst
1. Arshabitandi
www.arshabitandi.dk
Hurtig levering - og solid indpakning!
2. Emmys
www.emmys.dk
Venlig service og hurtig levering
3. Cchobby
Kan ikke gøres bedre :-)
skønhed
1. Hair247
www.hair247.dk
Helt igennem fantastisk site!
2. Ren Velvaereshop
www.ren-velvaereshop.dk
Perfekt :)
3. Helsebasen
www.helsebasen.dk
Nemt og let
UNOTEL
Ønsker du enkel og billig mobiltelefoni med priser ned til 10 øre pr. minut -sammen med personlig og effektiv kunderservice? Her har du sådan et teleselskab. Ret beskrivelsen
Virksomhed:
Antal omtaler:
1 omtale
Ret virksomhedsinfo

Download TrustGuard

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Download TrustGuard

Forholdsregler mod falske anmeldelser

• Vi foretager stikprøver af brugernes troværdighed
  • Vi tager forbehold overfor anonyme anmeldelser
  • Vores brugere rapporterer utroværdige anmeldelser
Som forbruger bør du altid forholde dig kritisk til indholdet på hjemmesider.
Læs mere i vores retningslinjer

For virksomheder

Tag kontrol med dit omdømme og skab et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed.
Se Trustpilots sektion for Virksomheder
Trustbox
Annonce fra Google
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?