30. august 2010
Hold jer væk fra Unotel
Længe må man lede efter så dårligt et teleselskab og heldigvis for det...!
De reklamerer med at der i kundeservice, sidder tidligere medarbejdere fra TDC...Ja det må være dem der var for dumme til at sidde i deres kundeservide...!
For da jeg bestilte en mobiltelefon på deres side, startede indtil videre 3 ugers tovtrækkeri og mailen frem og tlbage..
For så var telefonen i restordre,så var der sygdom i kundeservice...Modtog på et tidspunkt i forløbet en mail om at jeg ikke kunne modtage mobilen.
Jeg bed om at få mine penge retur og de bed om et konto nummer.
Det fik de, men jeg modtog "kun" de penge der var indbetalt for oprettelsen.
Jeg har dd IKKE modtaget de penge der er trukket fra mit betalingskort, vel at mærke til et nummer der ikke er aktivt...
Flæbede svar og inkompetente medarbejdere...
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Unotel
27. juli 2010
Tilfreds
Jeg savner også den gamle hjemmeside. Selvfølgelig skulle den piftes op for at være moderne - men funktionaliteten og ikke mindst hastigheden på bruger-login er blevet ringe. Men service, priser og oppe-tid er perfekt. Har været kunde siden de startede og aldrig haft et rigtigt problem. Kundeservice god.
10. august 2010
meget utilfreds
bestiller telefon og abonnement intet hører man fra dem men trække folkspenge kan de godt finde ud af nu der gået 14 dage siden bestilling. De bliver ved med at påstå telefonen er i restordre men trække penge fra folks betalingskort kan de finde ud af uden man kan bruge sit abonnement. Mit råd til folk hold jer langt væk
Dorthe fandt anmeldelsen nyttig
JA
22 point
4 Anmeldelser
26. juli 2010
Godt tilfreds
Har været kunde hos Unotel i mange år og er godt tilfreds. Rimelig pris og god service.
Det eneste minus er derers nye hjemmeside. Den er ikke så nem og overskuelig som den gamle. Specielt er check forbrug under mit unotel blevet meget dårlig og langsom.
chris
10 point
2 Anmeldelser
9. juli 2010
UnoTel er billigere end TDC..
JEg havde Tideligere TDC som var meget dyrt. Det her er billigere (u. Abonnoment) [STAVES] Men hold da op! 100 kr. BAre for at tyveri spærre sin tlf?? WOW!
Zorro
12 point
2 Anmeldelser
8. juli 2010
Snyder med regning!
Det sender mig giro uden at bevise noget. unotel er en forfærdelig virksomhed, hvor folk aldrig skal handle med sådan virksomhed. pas på unotel
8. juli 2010
de siger en masse der ikke passer
de er ikke til og komme af med igen og vil ikke betale penge igen som de klart har fået ind det er lidt skod og man får står regning på noget man ikke har brugt og ingen penge tilbage for en telefon man prøevet at købe og den ene der inde siger noget og en anden noget andet
29. juni 2010
hmmm
1. Det er monster dyrt
2. Der står ALT for meget med småt!
3. De lukker ens mobil for både ud- og indgående trafik hvis man ikke lige har fået tanket op i tide!
4. Lige pludselig fik jeg en regning på 39 kr. for et eller andet de kaldte "sms5" aner ikke hvad det betyder, men det er ikke noget jeg har tilmeldt mig!
22. juni 2010
Det virker!
Andet er der vel ikke at sige.....og så er det billigt.
5. maj 2010
har mobil og iptelefon
fungerer fint. Apaptoren til ip-telefon skal genstartes engang imellem, men det har jo sådan set ikke noget med Unotels produkt at gøre, da det er min egen adaptor. Mobil kører upåklageligt og der er fin mobildækning. Kan ikke ringe fra udlandet, hvilket passer mig fint. Sikkert noget der kan åbnes for, men pt. ved jeg, at der ikke kommer dyre regninger på shoppeturene til Malmø
5. april 2010
unotel pas på
pas på med det selskab.. Giver jacob ret. de laver abonnemenetet om til et fast selvom det var optankning der var bestil. ufatteligt dyrt bekendtskab...dvs.. de får ikke en øre og glæder mig til at de indkalder da jeg ikke vil bruge 1 krone på min advokat for deres falske krav....pas på nu er i advaret. har godt nok en ide om at de selv publicere de fine udtalelser man ser på div. sider hmmmm. pas på venner ......pas på kunne man give o stjerne havde de fået -5
Mads fandt anmeldelsen nyttig
Jakob
5 point
1 Anmeldelse
5. februar 2010
Velfungerende og MEGET billig IP-telefoni
Efter store problemer med at få Stofanet til at godkende min IP-adapters MAC-adresse og deraf følgende ping-pong med tålmodige Unotel-medarbejdere har min forbindelse virket perfekt. Unotel har som nogle af de eneste IP-udbydere, valgt ikke at tvinge en fast pris på "gratis" fastnetsamtaler ned i halsen på deres kunder. Du betaler for det forbrug du har. Thats it.
30. januar 2010
Dårligere end for to år siden!
Unotel fungerer fint som et online mobilselskab. Da jeg blev kunde i november 2007 var de klart de billigste på markedet.
Jeg er dog ikke længere så tilfreds med dem, som jeg var i starten. Det skyldes at de har fået en del forskellige pakkeløsninger MEN hvis man allerede er kunde og tilmeldt én pakke, er det meget svært at gennemskue fordele og ulemper ved at skifte til en anden! Du kan kun klikke på info for de tre pakker du ikke er tilmeldt, og derfor ikke sammenligne dem ordentlig, med den du har...
Man skal osse selv regne på om det kan betale sig at blive tilmeldt fri sms. Synes godt de kunne skrive, hvor mange sms'er man skal sende om dagen i gennemsnit, for at det er en god idé.
Alt i alt et ikke særlig gennemskueligt firma rent prismæssigt.
Jeg bliver dog hos dem endnu, indtil jeg falder over noget billigere.
13. januar 2010
Meget Tilfreds
Har brugt Unotel i mere end 3 år og har aldrig haft nogle problemer. De var en af de billigste selskaber, da jeg startede og jeg synes stadig priserne er gode, så jeg gider ikke, at lave om på noget. Servicen er som regel også glimrende.
12. januar 2010
kanon service
kanon abonnement, lækker service, hurtig svartid..
25. november 2009
Oprettelse/fortrydelse
Pas på med at oprette jer hos Unotel. Du får ikke chancen for at bruge din fortrydelsesret, Da de tager 100,- kr. med det samme, når de begynder oprettelsen, hvilket de gør før du kan nå at sende enfortrydelsesmail til dem. Bondefangere er det bedste ord. Jeg siger ikke de stjæler folks penge!
29. oktober 2009
God service, priser kunne være bedre
Har en løsning for hele familien, og et login. Fin oversigt, med gode funktioner, men i forhold til priserne andre steder, kunne Unotel godt være lidt billigere. Orker dog ikke at skulle skifte udbyder.
kragen fandt anmeldelsen nyttig
27. oktober 2009
top top top
Har haft det nu i 4-5 år og har aldrig haft problemer med den.Jeg kør faktisk med en abo som de slet ikke tilbyder mer.
Håber bare der kommer lidt flere abo som jeg evt. kunne vær interessered i.
Kundeservice er top...svarede på mine mail inden dagen var om.
25. oktober 2009
Easy
Har en iphone gennem unotel, og det går helt fint! Nemt bruger service. TDCs dækning.
22. juni 2009
Sørgelig service, sørgeligt produkt
Har ind til flere kunder der ikke kan få deres telefoncentraler til at virke med Unotel. Det er både Elmeg centraler og Avaya centraler, ved ikke med Sivsko produkter.
Jeg anbefaler at man kigger på VIPtel.dk i stedet. De har satme service og et produkt der virker.
24. maj 2009
Absolut godkendt
Det bedste teleskab jeg til dato har været i berøring med. Har kun oplevet god service både telefonisk og pr. mail. Kan kun anbefale dem
Kjeld
30 point
8 Anmeldelser
11. maj 2009
Bedste mobilselskab til mit behov
Jeg har været kunde hos Unotel siden starten. Meget velfungerende support. De har ændret betingelser nogle gange, men er stadig attraktive. Et minus for mig, er, at det koster 10 kr. om måneden, hvis man ikke bruger mobiltelefonen.
7. januar 2009
God support, stabil service
Jeg har haft et par tekniske og administrative udfordringer gennem et par år som Unotel har været gode til at løse. De er til at komme i kontakt med, og giver konkrete svar hurtigt.
Deres løsninger ændrer sig med tiden, og er ikke altid gennemskuelige. Men deres portal løsning i de tjenester jeg har hos Unotel har virket upåklageligt i flere år nu.
De har bl.a. en Vista Widget som betyder at jeg kan SMS'e direkte fra min Desktop (desværre kun til windows)
8. december 2008
Bedste kundeservice jeg endnu har oplevet, men
Har aldrig nogen sinde oplevet saa god kundeservice fra et teleselskab som Unotel.
Havde den gang baade min og min davaerende kaerestes telefon i mit navn, saa vi kunne ringe gratis (en service de desvaerre senere fjernede). Jeg havde tilmeldt spaer ved 0 kr, da jeg ikke oenskede at haefte for hendes regninger mere end hoejest noedvaendigt. Der skete det, som sker for alle, en teknisk fejl og spaerringen var blevet deaktiveret. Jeg ringede ind og han kiggede og kunne da godt se, at der var sket en fejl om den skulle gentilmeldes. Jeg svarede ja, og fik "lige et oejeblik" faa sekunder senere fik jeg "det er hermed gjort og det skyldige beloeb har vi betalt". Lige i oejet, hvis alle gjorde saadan ville det vaere laekkert.
Ud over det var deres priser helt lige til, der var ingen dikkedarer, der var den pris man kendte og det var det. Der var faa men nemt gennemskuelige udvidelser, det kunne ikke vaere bedre.
Det der gjorde jeg skiftede var, at de aendrede priserne, saa de var afhaengige af hvornaar paa doegnet jeg talte, ikke min smag, og det ligner (ved en skimning af siden), at de har aendret det tilbage til den simple model.
Alt i alt et selskab jeg varmt kan anbefale.
27. september 2008
Billige og fine
Jeg har endnu ikke haft problemer.
Og da jeg fik en 3G telefon, så prøvede jeg det af, og det virkede.
På trods af at jeg, under abonnementets oprettelse sagde at jeg ikke brugte 3G.
Hvis de havde billigere datatrafik, så havde de fået 5 stjerner.
15. september 2008
Rimeligt.
Jeg er glad for Unotel fordi:
De har en rigtig god kundeservice.
Overskuelig hjemmeside med kundelogin.
Jeg købte en mobil, som blev leveret til tiden.
Minus:
Vær opmærksom på evt. fejl i regningen, da det også kan ske ved dette selskab.
11. juli 2008
virker fint
Jeg er glad kunde der
Jhm
57 point
10 Anmeldelser
17. juni 2008
billigt, velfungerende
Har benyttet Unotel i 4 år som mobilselskab med 2 telefoner. Der har aldrig været problemer med forbindelsen og forbrug oplyses overskueligt på hjemmesiden, der i øvrigt er let at navigere i. Kan anbefale selskabet.
Kent
Silkeborg, DK
72 point
27 Anmeldelser
17. juni 2008
Hvordan skete det lige?
Jeg har et par mobil numre hos Unotel som jeg bestilte, eftersom der kunne ringes billigt imellem disse ved at have et familie(?) abonnement. De blev bestilt med dette, og det virkede i noget tid, men af en eller anden mystisk årsag blev den pludselig ændret til normal abonnement, og regningen blev pænt dyr. Ups?
Umiddelbart ville jeg give dem 2 stjerner, men da jeg kender en del mennesker, der bruger Unotel, som ikke har haft det store at brokke sig over, og da der lader til at være tale om en fejl angående ovenstående, så får de en bedømmelse på 3 stjerner herfra.
John
90 point
60 Anmeldelser
26. maj 2008
God service, men ikke nødvendigvis de billigste
Har både et telefonabonnement hos dem og et IP-nummer hos dem.
Deres kundeservice er god, men der er ikke megen hjælp at hente hvis man ikke bruger deres IP-adapter. Men der er intet månedligt gebyr på nummeret, hvilket er fint.
Det koster et gebyr hvis man ikke bruger sit mobilnummer i en periode, men det er sådan set fair nok.
Deres priser på data-trafik er dog alt for høje sammenlignet med BiBob.
7. maj 2008
Super teleselskab
Har været hos UnoTel i snart 5 år. Der har aldrig været problemer, og når jeg har haft spørgsmål har de altid været hurtige til at hjælpe mig.
Jeg skriver herinde fordi, jeg havde hørt om andre selskaber der har sænket priserne og det skal man selvfølgelig være opmærksom på, men da UnoTel for nylig har gjort det samme (til 50 øre pr. minut) er der ingen tvivl om at jeg bliver der. - Desuden er TDCs netværk et must for mig, så der er UnoTel også perfekt.
Kan varmt anbefales :)
6. maj 2008
Det bedste hidtil
Efter at har været igennem mange forskellige teleselskaber efterhånden, må jeg sige, at det klart bedste jeg har prøvet har været UnoTel.
Et af de bedste ting ved UnoTel er helt klart den gode kundeservice, som altid er hurtig at komme i kontakt med. Der er stort set ingen vente tid på telefonerne.
Derudover er produkterne og tilbudene faktisk nogen af de bedste man kan finde på markedet.
23. april 2008
Meget tilfredstillende teleselskab
De skal ha 5 stjerner, for de er skide billige, og har den bedste service jeg har prøvet hos et teleselskab..
28. februar 2008
Et af de bedste mobilselskaber, har været kunde der i flere år, og aldrig haft problemer.
Erroneus
Nyborg, DK
100 point
159 Anmeldelser
27. februar 2008
Siden er let at bruge, deres services virker og deres support er fin.
De har dog med at ændre deres abb. lidt for tit til min smag, men sådan er det vel i mobilbranchen.
13. februar 2008
Verdens bedste mobil selskab.
Virkelig god og effektiv kundeservice
Martinta
Gråsten, DK
95 point
25 Anmeldelser
10. februar 2008
har kørt med Unotel i snart 3 år nu, og har indtil nu ikke haft nogen problemer med dem.
eneste lille minus er at de ændrede deres "familie pakke" fra at man kunne ringe 1 time for 1 kr, til at man kun kunne ringe 15 minutter for samme beløb :(
men bortset fra dette ene minus har jeg ik andet
2. januar 2008
Et selskab som jeg benyttede mig af før de blev uoverskuelige mht. deres priser mv.
Selskabet er utroligt lang tid om at tilpasse sig andre konkurenters tilbud på bl.a sms, og minutpriser. Dette kan eventuelt skyldes, at de er serviceprovider for bl.a punkt1mobil, haapiimobil mf, og dem må/kan de selvfølgelig ikke udkonkurere på prisen, eller sagt på en anden måde, det ville vel være det samme som at skyde sig selv i foden hvis de gør deet, for så forsvinder deres indtægtskilder derfra. Holder mig langt fra selskabet nu. Søger man på info om selskabet på www.mobildebat.dk fremgår det her hurtigt, at mange brugere fra forladt selskabet, da det er blevet ugennemsigtigt i netop priser.!
xollo
5 point
1 Anmeldelse
2. januar 2008
Jeg er godt tilfreds med dem syntes de har nogle gode produkter
ugm
25 point
3 Anmeldelser
11. december 2007
Nu har jeg haft UnoTel lige siden de startede, og de får 5 stjerner af mig for et alsidigt produktsortiment, en FANTASTISK kundeservice og en virkelig god hjemmeside hvor man kan finde det man søger hurtigt.
Ringer man til kundeservice venter man sjældent mere end 10 sekunder, inden man har en yderst kompetent medarbejder i telefonen, og e-mails bliver besvaret indenfor 4 timer - hvad jeg synes er yderst imponerende!
5 flotte stjerner - havde der været flere, havde UnoTel helt sikkert fået alt der var!
Martin Tästensen og xollo fandt anmeldelsen nyttig
28. august 2007
Er netop vendt tilbage til UnoTel efter et skuffende besøg hos M1.
Deres service er bare bedre end andet jeg har prøvet. De har desuden lige fået et abonnement uden opkaldsafgift, som jeg glæder mig til at tage ibrug...
ugm og xollo fandt anmeldelsen nyttig
28. august 2007
Lige mine ord:
Har været glad for unotel men skiftet efter at de lavet priserne om.
Jeg synes det er fusk, at skrive at de sætter prisen ned, når de sætter prisen op mellem 8 og 18 og ned mellem 24 og 8.
Vær opmærksom på hvornår du ringer hvis du vælger unotel.
27. august 2007
Har været glad for unotel men skiftet efter at de lavet priserne om.
Vær opmærksom på hvornår du ringer hvis du vælger unotel.
Simsalabim
Frederiksberg, DK
52 point
17 Anmeldelser
27. august 2007
Har aldrig haft problemer med unotel. Gode priser og nul fusk.
xollo og ugm fandt anmeldelsen nyttig
Super service,
De gennemgik hele mit forbrug og anbefaldede mig tilbød mig en løsning der var langt billigere, end den jeg selv havde valgt. - Jeg skulle kun vente en time på svaret.
ugm, xollo og Martin Tästensen fandt anmeldelsen nyttig
6. august 2007
mit mobilselskab som jeg bruger mange penge ved... men dejlig gennemskuelig prispolitik!
Ginger
KBH N, DK
17 point
3 Anmeldelser
6. august 2007
Ikke noget pis med dem...