[REPLY]
Ringede straks til uno -x !, der kunne tilbyde mig et benzin kort !, pengene kunne da også gå retur til min konto......, ja naturligvis det er mine penge!. telefon medarbejderen oplyste mig at der kun går en dag!!!, det er selvfølgelig ikke mange...., men det er stadig mine penge som faktisk er "stjålet" fra min bankkonto.
Da jeg så skulle anmelde "Tyveriet", stod der at der kunne gå 8 dage !!!!!, inden mine penge ville blive tilbageført !!!!!, altså en difference på 7 dage !!!!!, og ikke desto mindre har firmaet unox den frækhed at skrive :"at vælges at bezinkort med "tilgodehavende", vil det fremskynde behandlingen...., Det er muligt at beløbet der blev trukket uretmæssigt, er lille , men det er princippet Uno x, det kan I ikke være bekendt!!!!!!!!
Ved valg af Oktan 95 finder jeg fin kørekomfort og bundtræk i bilen.
De ikke bemandet tankstationer findes rundt i det ganske land og deres automater virker altid - også på det voldsramte Nørrebro :-)
Uno X har i dag haft et reklamestunt, hvor de solgte benzin til 1 kr. literen i en time. Formålet var at lave reklame for firmaet på en måde, hvor det kom forbrugerne til gode. Hvis alle firmaer gjorde det samme, vil deres gode rygte automatisk sprede sig som ringe i vandet. Det kunne firmaer som DSB lære noget af. Forbrugerne betaler jo selv for de latterlige Harry reklamer, som man er tvangsindlagt til at se i tv...