[REPLY]
Pakke fra Tyskland afsendt mandag med planlagt levering onsdag.
Pakken er i Danmark onsdag men henlægges uvist hvorfor til fredag.
Det oplyses senere, at der var gået hul på pakken.
Fredag klokken 13:38 viser tracen, at der er lavet aftale med modtageren, (mig) om at levere på en senere dato. (d.v.s. tidligst mandag).
Dette er en lodret løgn fra chaufføren, da jeg har aldrig aftalt noget.
Jeg ringer og skaber mig, og det lykkes at få bragt varen ud aller sidst på dagen, 2 dage for sent.
Der var tale om plantemateriale, der havde taget en del skade.
Ufattelig dårlig service til ca. 200 kroner.
I november sidste år (2011), fik jeg told regningen for en pakke, betaler så efter et par dag (inden for deres betallings tidsramme).
D.15/12-11 modtog jeg et inkasso brev, hvor i der stod at jeg skulle betale et beløb på omkring 500kr grundet manglende told betalling.
Konakter dem og får afvide at det muligivs har en fejl, hvis jeg ikke hørte mere fra dem var det en fejl, fint tænker jeg.
Høre ikke noget fra til det igen så smider brevet væk da det jo måtte være en fejl, udfra hvad jeg fik afvide af UPS kunde service.
Derudover var jeg sikker på/vidste jeg at jeg havde betalt den orginale told regning.
I midten af januar måned modtog jeg så endnu et inkasso brev, brevet omhandlede samme forsendelse, nu blev jeg meget sur, for jeg havde betalt told regningen, kontaktede først UPS som sagde at det var en fejl (igen), og blev derefter bedt om at kontakte inkasso firmaet, hvilket jeg gjorde.
Inkasso firmaet mente at det var en fejl og ga mig en undskyldning :)
Men fik jeg en undskyldning fra UPS? Nej, hørte ikke mere fra dem :-(
Hvis jeg kan undgå UPS gør jeg det, syndes ikke det er iorden at fejl som denne sker to gange.
Jeg valgte at få sendt en yderst vigtig pakke fra USA med UPS i stedet for posten. Jeg tog fri den dag den skulle leveres ifølge UPS’s egne oplysninger (Ja, den pakke var MEGET vigtig) Jeg ventede hele dagen uden at modtage pakken. Nå, øv. Jeg tager så fri dagen efter og bliver hjemme. Stadig ingen pakke. Jeg ringer så til UPS og får ændret leveringsadressen til mit arbejde da jeg ikke kan tage flere dage fri for en pakke. Stadig ingen pakke! Jeg er nu godt gal over at blive røvrendt med deres ukorrekte oplysninger og have taget to dage fri og stadig ikke ha modtaget min pakke på tredjedagen. Jeg ringer til dem og får den mest hysterisk uforskammede lille poptøs i røret som flere gange skingert hvæser at jeg er fuld af løgn! De havde helt bestemt været forbi FLERE gange hver eneste dag og jeg var bare dum og latterlig og deres chauffører løj i hvert fald ikke! Så smed hun røret på! Og min pakke? Ja den ankom på fjerde dagen… Til min PRIVAT adresse! Selvom leveringsadressen så stadig skulle have været min arbejdsadresse?! Deres chauffør kom forbi lige før sengetid og KASTEDE den i mine arme før han løb sin vej igen (Var måske meget smart. Jeg havde et par velvalgte ord klar om ham og UPS….)
Pakkeselskaberne i danmark er generelt ikke noget at juble over som privat person.
De vil allesammen aflevere pakker på tidspunkter hvor normale mennesker er på arbejde.
Servicen er UTROLIG afhængig af den enkelte chauffør, ikke selskabets retningslinjer.
Vil man være sikker på at modtage pakken skal den afhentes på et af deres depoter der meget ofte ligger langt væk.
Med alt dette sagt, så har jeg indtil videre været ganske heldig med UPS, de har generelt udvist god service fra depotet såvel som chauførene. derudover er de istand til at omgå tolden på lovlig vis (fremsender faktura så pakken kan cleares lynhurtigt) dvs en express forsendelse fra f.eks USA til dk kan klares på 2-3 dage istedet for 14-20 dage hvis post danmark skal håndtere pakken. Bare synd det er så voldsomt dyrt.
Min pakke blev leveret på den anførte dato og tracking info passede og selv om jeg ikke var hjemme, lykkedes det chaufføren at aflevere på adressen. Ringede til UPS for at høre om de evt kunne ringe til chaufføren med en besked, hvis der ikke var nogen til modtagelse af pakken, men meget overrasskende kunne dette ikke lade sig gøre. Så kære UPS - fin service, men I ryger op i super fin service, hvis I kan kontakte jeres medarbejdere når de er på farten, vi kunder har så mulighed for at komme med alternative løsninger på afleverings sted.
Mvh Gert K
UPS er ubrugeligt, fordi firmaet ikke magter at udføre sin primære opgave. Jeg fraråder alle at bruge firmaet, hvis de kan undgå det.
Lige så snart man finder ud af, at ens pakke bliver sendt med UPS frem for Post Danmark, kan man lige så godt forberede sig på en lang, sej kamp for at få sin pakke.
De leverer til ens hjemmeadresse om dagen, hvor man jo som regel aldrig er hjemme. Tre leveringsforsøg på samme tidspunkt. Med andre ord får man ikke pakken leveret.
Den anden mulighed er at hente pakken i en UPS central. For mit vedkommende ligge den nærmeste 50 kilometer fra, hvor jeg bor. Problemet er bare, at man først skal give UPS besked om, at man gerne vil hente pakken. I princippet skulle det kunne gøres på hjemmesiden ved hjælp af et referencenummer. Men for mig har siden aldrig virket. Sidste mulighed er at ringe til dem. Og her løber man også panden mod en mur. Medarbejderne er småsure og lader ikke til at kunne hitte ud af deres egne it-systemer. Derfor er det meget svært at finde ud af hvordan og hvornår man får sin pakke.
Jeg var selvfølgelig ikke hjemme da de forsøgte af levere min pakke første gang. Jeg gjorde som de skrev, altså ringede til dem, hvis jeg ville aftale andet end at de prøver at levere igen dagen efter. Den flinke dame i telefonen fortalt at min nabo havde taget imod pakken, men hun kunne ikke fortælle mig hvilken nabo. Det viser sig at pakken faktisk er på deres lager, nu er jeg forvirret. Men vi aftaler at jeg får en til at hente pakken dagen efter. Da jeg kommer hjem dagen efter ligger der igen en besked om at de har forsøgt at aflevere pakken. Som jo skulle være på lageret, hvilket den også var da min ven ville hente den. Jeg er lost og kan kun konkludere at de ikke har styr på det de skal levere.
Første pakke. Blev sendt afsted, jeg kunne følge den inde på UPS hjemmeside, men lige pludselig forsvandt den bare.
Jeg ringede UPS up men de kunne ikke hjælpe, ej heller fortælle hvor pakken var blevet af.
Jeg kontaktede så afsender, og de beklagede på UPS vegne og sendte mig en ny pakke.
Andet forsøg. Jeg sølger pakken på vej fra England endnu en gang, og ser så at pakken bliver fordelt forkert og ender i Tyskland. Det gjorde så at pakken blev en dag forsinket, og jeg stod virkelig og skulle bruge den snart.
I dag tog jeg så fri hele dagen, og var sikker på at være hjemme, så jeg kunne modtage min pakke.
Da jeg så tjekker på deres hjemmeside nu, efter at have undret mig over at det ikke har ringet på min dør, står der at pakken er forsøgt leveret i dag klokken 14.05. Det er løg og latin!! Der har overhovedet ikke været nogen ved min dør!
Jeg kan ikke stresse nok, hvor lidt respekt jeg har tilbage overfor UPS, og det ser heller ikke ud til at de har meget respekt overfor deres kunder. Jeg sørger i hvert tilfælde for at jeg aldrig køber fra sider, som bruger UPS, og jeg vil råde alle some læser dette, til at holde jer langt væk fra deres fusk.
I forbindelse med en levering af en pakke oplevede jeg følgende problemer med UPS:
1) Der stod jeg online kunne ændre min levering via UPS InfoNotice. Det viste sig dog rent teknisk ikke at være muligt. Hver gang jeg prøvede fik jeg en fejlmeddelelse om at prøve igen senere eller kontakte UPS.
2) Man kunne ikke aftale et leveringstidspunkt fx efter kl. 15.00 som man kan med andre fragtfirmaer – 9-17 er hvad man får at arbejde med og det er altså et stort tidsrum at sidde det samme sted og vente.
3) Man kan ikke få chaufføren til at ringe til én når han ankommer (hvilket andre fragtfirmaer gerne vil) – Hvis jeg skal have leveret på mit arbejde vil jeg gerne selv kunne komme ud og modtage uden mine kollegaer i receptionen skal involveres i mine private forsendelser.
4) Hvis man selv vil hente sin pakke er der i Hovedstadsområdet kun mulighed for at hente den i Glostrup – andre fragtfirmaer har pakkeshops hvor man kan hente den tæt på ens bopæl (fx i Blockbuster eller posthuset).
5) Chaufføren har ikke mulighed for at komme ind i opgangen hvorefter han placerer InfoNotice-sedlen i døren til opgangen så alle kan tage den, til alt held kommer den dog mig i hænde – Men det er dermed heller ikke muligt at sætte en fuldmagt på døren om at lægge pakken et sted da chaufføren alligevel ikke kan komme ind og se den.
6) Der var absolut ingen hjælp at hente fra kundeservice – de lød mest som om at det var mit eget problem og hjemmesiden er virkelig rodet med referencer til funktioner man så ikke kan finde eller ikke virker.
Desværre kan man ikke altid selv vælge hvilket fragtfirma der skal levere når man køber på nettet. Men fremover vil jeg nok fravælge virksomheder der anvender UPS, da det simpelthen giver mig alt for meget besvær i forhold til mere servicemindede fragtfirmaer som FedEx, GLS, DHL og sågar Post Danmark.
Bestilte et spil fra USA via gamestop, hvor at den internationale fragt lå på godt 29$. Var inde og kigge på USP.dk for at se mht. yderligere omkostninger, fandt intet. Det er første gang at jeg har prøvet at skulle få leveret varer med UPS.
Henter selv min pakke da den kommer til Danmark, eftersom der var problemer med at finde adresse pga. andet navn på døren, selvom jeg i folkeregisteret står til at bo der sammen med min bofælle.
Efter megen tomult, får jeg så min pakke, dog mangler der en væsentlig ting som var årsagen til at jeg bestilte pakken, men havde ikke noget at gøre med leveringen.
Efter godt 5 dage får jeg så en fakture på 220,- DKK. Min pakke kostede 330,- DKK inklusive fragt. Ringer ind for at høre hvad det er for noget, og får beklaget at man ikke kunne finde information om det på siden, men at det var import moms?
Siden er uoverskuelig, og har sidenhen været inde på den for at finde noget om denne import moms. Har før bestilt fra USA, dog med et andet leveringsfirma, og da hørte jeg aldrig om dette.
Alt i alt blev det dælme en dyr oplevelse for at halvt-leveret varer! Ikke noget jeg gør igen.
Leveret til forkeret adresse 2 gange.
Pakke forsøgt leveret til os. Pakkeseddelen var meget mangelfuldt udleveret, så det så ud til, at pakken var til os.
Jeg bad om at få den afleveret på mit arbejde, men ingen gang her lykkeds det for dem, og efter yderligere to dage blev den leveret til mig, men ikke af UPS.
Ved at kræse den mærke seddel som UPS havde klisteret over, fandt jeg ud af at det slet ikke var til os. Jeg henvendte mig skrifteligt til UPS flere gange, men uden respons.
Den dame der skulle have pakken, har i dag været og hente den, efter at have efterlyst den ved UPS.
UPS var dog ikke særlig villig til at hjælpe med at spore pakken, da den var afleveret. Godtnok ikke den modtageren, men de havde en kvittering så de var ligeglade.
Efter min overbevisning er det ok at lave en fejl, men hvis man så ikke forsøger at rette den, så er man ligeglad med sin forretning og job.
Denne oplevelse har bevirket at der er mindst to familier der ikke vil anvende UPS hvis der er andre muligheder.
Jeg har en god oplevelse af ups fragtfirma.
Bastilte varer for 5.000 DKK i Italien om søndagen
mandag kom der en mail med tracking nr.og hele forløbet
gik efter planen med levering fredag.
Eneste usikkerhed har jeg ved chaufførerne ikke ringer
til folk,hvis dørklokken ikke virker f.eks
fjollet at køre igen.
Vælger at komme med en komplet beskrivelse af min oplevelse af UPS indtil nu, og den kan jeg ikke give mere end 1 stjerne for.
Det begynder med jeg skal bruge nogle bøger til min uddannelse, disse fåes kun med store problemer i Europa, så vælger at bestille dem i USA, fra jeg bestiller dem til jeg får den første mail fra UPS om de har modtaget min ordre går der ikke lang tid, pakken bliver så sendt afsted fra USA hvor man nemt kan følge den på sin lange rejse fra USA til DK.
Få dage senere kan jeg se den er ankommet i Kolding (mener jeg det var) og at den var klar til udlevering, perfekt tænker jeg. ca. klokken 10 (mens jeg er på arbejde) modtager jeg besked om at min pakke er blevet leveret. På daværende tidspunkt tænker jeg ikke nærmere over det, men undrer mig da over den er leveret når jeg ikke er hjemme.
Klokken 16 kører jeg så hjem og finder pakken liggende foran min dør. fint tænker jeg, lidt farligt den bare ligger der i opgangen, men okay, nu bor jeg ikke et særligt farligt sted. Jeg tager pakken og finder mine varer uskadt og i god behold.
Ovenstående var den 6/7/2011, i dag den 18/7/2011 modtager jeg så et brev fra UPS, i dette brev lå en opkrævning på moms og et udlægningsgebyr, dette var i sig selv også fint nok, for naturligvis skal der betales moms af varene. jeg kommer så til at se på fakturadatoen at den skal være betalt den 20/7/2011, det giver mig 2 dage fra modtagelse af brevet til de skal have pengene i hånden, derudover står der med fed kursiv skrift at ved for sen betaling bliver der påregnet renter på 8% per måned.
Den del kan jeg under ingen omstændigheder acceptere når jeg får leveret et brev med en 2 dages betalingsfrist.
Efter jeg har modtaget denne vil jeg så skrive denne anmeldelse (på daværende tidspunkt var de stadig på 3 stjerner da varen kom hurtigt og sikkert frem), for at få datoerne korrekt vil jeg lige tjekke datoen på leveringen igen, så jeg går ind i deres T&T system og kan nu ikke længere se hvornår de forskellige steder har modtaget pakken. I stedet kan jeg se et link til Proof of delivery, når jeg klikker på denne står der at den er signed by Martin (mig) og delivered at (door person). Men som jeg skrev ovenover var jeg på arbejde på daværende tidspunkt og kan under ingen omstændigheder have taget imod den, dette ville vel egentlig gøre det til svindel i mine øjne, for hvad nu hvis pakken var blevet stjålet eller beskadiget? kan de så påstå de at jeg har taget imod den? Jeg tænker så at det kan være en af mine naboer har taget imod den, har nu snakket med dem alle, og ingen har taget imod nogen pakker for mig.
så alt i alt en stjerne, pakken lå frem, service var der ikke noget af, lidt svindel (efter min vurdering) var der indblandet, så derfor min vurdering. I mit tilfælde gik det godt, men hvis jeg fremover skal modtage nogen pakker bliver det ikke med UPS, for som jeg skrev ovenover, hvad nu hvis pakken bliver stjålet, så stiller de sig vel dumme og påstår jeg har skrevet under på at have modtaget varen.
Har naturligvis billeder samt screenshot af både pakken og proof of delivery, men billede delen her på trustpilot ser ud til at være nede lige nu, så må jeg lige prøve på et andet tidspunkt om jeg kan få til at virke
UPS afleverer til private i almindelig arbejdstid. Det havde ikke været så slemt, hvis deres website havde virket, så man kunne vælge selv at hente pakken. Men det virker ikke.
Der skulle en telefon opringning til, for at standse udbringningen. Men så fik vi også en acceptabel service, da vi hentede pakken. Blot var kunde indgangen ikke til at finde ved UPS i Kolding.
2 stjerne for de underlige afleveringstidspunkter
- 1 stjerne for website der ikke virker
+1 stjerne for acceptabel service og ventetid ved afhentning.
Bestilte varer hos Apple til levering på min hjemadresse. Varerne skulle udbringes med UPS. Af en eller anden grund kunne chauføren ikke læse/ finde adressen, som ellers stod helt tydeligt på pakken sammen med mit telfonnummer. I stedet for at ringe til mig, tog han pakken med retur. Jeg valgte selv at hente pakken hos UPS om aftenen. Her spurgte jeg, hvorfor chaufføren ikke bare havde ringet til mig. Svaret jeg fik var, at det havde chaufføren ikke tid til. Mærkeligt, at UPS prioriterer at bruge tid på at køre forgæves og tage pakken med retur for at prøve at levere igen dagen efter - det må da tage mere tid end en enkel telefonopringning. Må jeg foreslå, at man indfører en procedure, hvorefter chaufføren kontakter modtageren, hvis ikke chaufføren kan finde adressen. Det vil også være praktisk ved levering hos private, hvor UPS ikke kan være sikker på at modtageren er hjemme.
Til sammenligning fik jeg leveret varer med DHL dagen efter. Her har man styr på det. Chaufføren kontaktede mig 10 minutter før levering for at sikre sig, at jeg var hjemme og fandt iøvrigt nemt frem til adressen. Det må være et eksempel til efterfølgelse.
Det er rigtigt, at UPS kommer når de kommer. MEN hvis de ikke træffer dig ringer de efter en anden leveringsadresse. For eksempel naboen eller arbejdet.. Jeg har ingen problemer.
Bestiller den 7/4 et kamera fra USA. Pakken forventes leveret om mandagen, den 11.
Jeg har før haft problemer med et andet pakkefirma, som har udleveret mine pakker til tilfældige personer på min vej, endda uden at tjekke deres identitet eller noget, eller efterladt dem på min trappesten, hvor alle kan stjæle dem. Derfor var jeg meget obs på det denne gang, og bad afsender skrive på sedlen, at pakken kun måtte udleveres til mig, mod min underskrift. (Notat på fragtbrevet: ***Cust. signature valid ONLY***). Jeg har desuden ringet til UPS kundeservice og er blevet lovet højt og helligt, at UPS ALDRIG bare efterlader pakken, eller lader andre signere for den.
UPS præsterer dog alligevel, ifølge deres onlinelog d. 11/4 kl 10:47, at aflevere pakken, og anfører: "Signed by *mit navn*". Spøjst, da jeg er på arbejde på dette tidspunkt. Der er heller ikke andre hjemme på min adresse på tidspunktet. Da jeg ringer og går dem på klingen, viser det sig, at chaufføren så har fået min nabo til at signere for den (min nabo snakker jeg aldrig med) hvorefter han har smidt den på min trappe. Med andre ord, nøjagtig den situation, jeg ønskede at UNDGÅ.
Da jeg spørger, hvem der er ansvarlig, hvis pakken bliver neglet, mens den står og blomstrer på min trappesten, får jeg at vide, at "det er naboen"... (Selv om den aldrig skulle have været udleveret til vedkommende til at begynde med... har en kopi af fragtbrevet på mail.).
UPS lover at de vil sende chaufføren ud for at hente den igen, så jeg kan hente den selv på den lokale hub. Jeg får dog en kammerat til at hente pakken på min trappesten.
For sjov skyld ringer jeg igen til UPS, udgiver mig for en anden person. Spørger ind til, hvad proceduren er, hvis en pakke forsøges afleveret når man ikke er hjemme. De forsikrer mig igen om, at så tager de den med igen og lægger en seddel. Spørger endda ind til om de afleverer den til naboen. Nej det kunne de aldrig finde på...
Forelægger kundeservice sagen, da jeg har hørt hvad de har at sige. De smider den i bakgear, og trækker i land med 200 i timen.
Spændende samtale, ellers... optog det hele til evt. senere brug.
Så UPS... hvis I læser det her, så få jeres chauffører til at LÆSE hvad der står af leverenceinstruktioner. Det er muligt de har travle (eller bare generelt ligeglade), men jeg ville have været blevet pænt mobset, hvis min pakke til 1500 DKK plus det løse var forsvundet, og jeg selv havde stået med lorten, fordi "det var naboens ansvar", trods klare instruktioner om ikke at udlevere pakken til andre end mig.
Amatører. Ville ønske jeg kunne sige det var sidste gang jeg brugte jer, men det er jo ikke altid man har et valg, og de andre fragtfirmaer brillerer jo også stort set allesammen med samme ligegyldige indstilling til andre folks værdier i deres varetægt.
Johnny Olesen, Martin Tästensen og Brian fandt anmeldelsen nyttig
Der vil gå 4-5 hverdage før pakke ville komme.
Da jeg har givet dem mere end det antal dage og pakken ikke kommer, kontakter jeg dem.
De fortæller at det er gået galt med adressen, fair nok de får adressen igen. De siger så at den vil komme dagen efter imellem 9-17.( Fredag ) Pakken kommer aldrig!Kontakter dem om mandagen, får en dum tøs i røret, hun fortæller at chaufføren har prøvet at aflevere den, men kunne ikke finde adressen! Og det var for fem dagen siden han gjorde det, så nu ligger pakken i England!
Det er den ringeste service jeg har oplevet, bestiller aldrig mere pakker hos dem igen.
Vil ikke anbefale dem til andre!
Johnny Olesen og Martin Tästensen fandt anmeldelsen nyttig
De skriver at Chaufførerne skal aflevere pakker personligt! Det gør de ikke. Pakkerne bliver afleveret i postkassen, hvilket også gør at de ikke kan få returvarer med.De kommer heller ikke til aftalt tid. Har endda oplevet at de slet ikke kom samme dag som de har lovet det, og at chaufføren havde rapporteret at han havde været her?? Samme tema igen dag! Har dog fået en opringning fra firmaet efter jeg havde brokket mig, om at deres chauffør ikke kunne nå det, men de ville sende en anden. Men det ændrer ikke ved den dårlige service og jeg finder det underligt at de ikke kan kontakte chaufførerne???
Martin Tästensen fandt anmeldelsen nyttig
Super service fra både kundeservice og chauffør. MEN det kunne klæde firmaet, ikke at behandle deres ansatte som børn!!! Det ville være en naturlig service at give deres chauffører arbejds telefoner, selvfølgelig ringer de ikke privat og alle andre firmaer stoler nok på deres folk til at udlevere dem... Som det er nu skal de bruge deres private mobiler, ikke acceptabelt. Godt jeg ikke arbejder for dem. UPS.DK Grow up!!
Brian fandt anmeldelsen nyttig