[REPLY]
Har servat tre klockor och allt har fungerat ypperligt!
overslag på reparation udført ved første besøg
god rådgivning om hvad som kan betale sig at reparere
personlig kontaktet, da ur var repareret.
ur repareret til aftalt pris og tid.
nem kommunikation via tel, email, sms og hjemmeside
ang reparation af 2 luksus armbåndsure i foråret 2011
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Vänligt bemötande (via mail), behändigt skickande av uren, raka besked om reparationskostnader, duktiga problemlösare och snabba leveranser. Vad kan man mer önska ? Jag är helnöjd och kan verkligen lämna mina bästa rekommendationer
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Jag är mycket nöjd med det arbete som utfördes på min Omega Seamaster. Har använt klockan några veckor sedan sevice och den känns som ny. Kan varmt rekommendera urmakare Kvarneberg!
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Jag är mycket nöjd med kundbemötandet före beställning och resultatet på arbetet.
Visst kändes det lite obekvämt att sända iväg en skapligt fin Omega med posten till ett företag som jag hittat på nätet, men nu vet jag att det är i högsta grad seriöst.
Kostnaden blev bara hälften mot de urmakerier jag kontaktat i Sverige.
Kan rekommenderas!
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Fast pris, och en hantverkare som är passionerad till sitt yrke är inte lätt att hitta i dag men här har ni en!
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Jeg fik fornyeligt serviceret mit Omega af ældre dato. Jeg fandt Kvarnebergs oplysninger gennem anbefalinger på nettet og de gode anbefalinger viste sig at holde 100%. Alt lige fra forsendelse, ekspedition, arbejdet der blev udført og fakturaen (pris og papiret som fakturaen var trykt på) var i top og jeg vil klart anbefale Kvarneberg til alle hvis man ønsker godt og professionelt arbejde.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
EFTER NET INFO,FANDT JEG KVANBERGS MAIL ADR.FIK JA TIL REPERATION OG SENDTE MIT 30 ÅR GAMLE ROLEXUR,DER VAR GÅET I STÅ MED POSTEN. FIK MAIL NÆSTE DAG, URET MODTAGET OVERSIGT OVER REP.CA.PRIS( DER KOM TIL AT PASSE) OG VARIGHED FOR UDFØRELSE. MAIL MED BILLED AF RESULTATET,NY LÆNKE I RESTORDRE? OK, JEG VENTER TIL URET ER FÆRDIGT! 2 UGER SENERE MAIL: URET KLAR, SENDER INCL.DE UDSKIFTEDE DELE OG KT.NR.- MODTAGET NÆSTE DAG MED POST - FLOT ARBEJDE- OVERFØRT FAKT.BELØB SAMME DAG.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Bra jobbat och snabbt utfört arbete
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
I would without hesitation trust this shop with my most valuable items for correct service and repair.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Jag hade lämnat in min klocka till en större klockkedja för batteribyte, fick tillbaks klockan med meddelandet att den var sönder och det inte gick att laga den. Via internet hittade jag urmager-kvarneberg.dk. Jag mejlade till dom och sedan skickade jag klockan till dom. Efter 1 vecka fick jag tillbaks den lagad. Priset var det vi kommit överrens om. Jag är mycket nöjd.
/Henric
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Johan har renoveret et standur og repareret et andet til min fulde tilfredshed.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Helt igenom fantastiskt bra! Mycket vänligt bemötande och hela tiden en känsla av att min önskan att få reparera klockan betydde något.
TACK!
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Väldigt bra och snabbt utfört service samt vänligt bemötande av er!
Se ovenstående. Se ovenstående. Se ovenstående. Se ovenstående.Se ovenstående
My dealings with urmager-kvarneberg went perfectly.. I was a bit worried at först about sending my watch by post however it all went well..
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Venlig betjening, perfekt arbejde, fair pris :O)
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Top fin service og smidig forretningsgang. Venlig og vidende betjening. Kunne næppe være bedre. Man fornemmer at Johan er stolt af sit fag.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Ingen slinger. God og hurtig respons på mail.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Jag har fått min Omega Constellation från 1965 reparerad och rengjord av urmakare Johan Kvarneberg.
Efter byte av datumarm samt fullständig rengöring och uppsmörjning av urverket fungerar klockan perfekt .Mycket profesionellt utfört arbete, och ett mycket förtroendeingivande bemötande. Priset var också mycket humant.
Jag rekommederar varmt denna, kompetenta urmakarverkstad.
MVH Hans Pettersson
Enkelt att få kontakt.
Lyhördhet, kunnighet och tydlighet i kontakten.
Smidig process och logistik.
Bra resultat.
:-) :-) :-) :-) :-)
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har haft mit Omega ur til reparation hos urmager-kvarneberg og er yderst tilfreds med alt. Dette firma vil jeg gerne varmt anbefale til alle. Ualmindelig god service og pris!
Kompetent urmager der hurtigt og effektivt har udfører den krævede opgave. Og endvidere den bedste pris på markedet.
Med venlig hilsen John Nielsen
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Valde Urmakare Johan Kvarneberg då jag hade en 50-tals klocka som behövde ses över. Efter ett telefonsamtal (Urmakaren ringde upp mig efter att ha läst min mail-förfrågan) dröjde det bara någon dag till paketet med porto låg i brevlådan och jag skickade iväg klockan.
Resultatet är en fint fungerande, mycket väl omhändertagen klocka och jag rekommenderar Urmakare Johan Kvarneberg och kommer definitivt att använda dennes tjänster i framtiden!
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Havde mit Omega-ur til service. Udover en perfekt gennemgang og uret, var prisen også yderst tilfredsstillende ift. andre urmagerer, som jeg havde forespurgt til.
Positiv behandling, og jeg vil fortsat være tryg ved at benytte Kvarneberg igen.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Jag är mycket nöjd med hur det sköttes. Från att hag fick en kartong att skicka den tills den kom tillbaka. Urmakaren ringde talade om hur det låg till vad som behövdes göra och vad det skulle kosta. Själva fakturan var sedsn också vacker och handgjord. Proffsigt från början till slutet. Man kan säga att det kändes väldigt personligt.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Utmärkt hela vägen, från första kontakt till färdigt arbete.
Extremt professionell service.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Alt gik gnidningsfrit fra bestilling til modtagelse på posthuset.
Jeg vil bestemt anbefale Dem.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Pris, samtale, forsendelse frem og tilbage som aftalt og til min største tilfredsstillelse.
De venligste hilsener
Jørgen Rerup
4632 Bjæverskov
I must say that Kvarneberg is very service minded and highly skilled.
My very best recommendations!
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Jag lämnade in min Tissot PRC 200 för att laga länken som hade gått sönder vid ett fall. Jag bad om ett paket, och ett par dagar senare kom det. Förpackningen var väldigt smidig och förtroendeingivande, och jag fick ett mail när klockan hade kommit fram. Från det att jag bad om paketet, tills dess att jag fick tillbaka klockan tog det runt 2 veckor, men då får man tänka på att det är över 80 mil fågelvägen mellan där jag bor och Helsingør. Resultatet av reparationen kunde inte varit bättre, och jag fick till och med ett litet kvitto med mätresultat på att klockan hade provtryckts, utan att jag behövde betala för det. Mycket bra!
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Mycket bra att ha att göra med. Snabb kommunikation och väl utfört arbete.
Klarade även av att fixa min något obskyra ryska quartz-klocka utan problem.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Skickade min Visetti klocka för reparation då axel samt stoppurs knappen ramlar bort ochde gick inte att få tag på delar. Efter en vecka fick jag tillbaka klockan med en ny axel och en stilren plug där stoppursknappen tidigare satt. Snabbt och bra och till en låg kostnad. Rekommenderas!!!
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Snabb och tydlig i kommunikationen. Rimligt pris.
Vore kanske bra med en bekräftelse på att betalningen mottagits.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Urmakare Johan Kvarneberg tog hand om en av mina vintage-favoriter, en Zenith 28800 AutoSport (cal 2562PC) i stål, från ca 1970.
Med en genomgång och justering av verket samt ett nytt glas går den mycket exakt och ser mycket bra ut.
Det innovativa "returpaketet" är gediget och skyddar klockan under postgången.
Jag planerar att använda Kvarneberg också för nästa vintage-klocka som behöver service.
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Urmakare Kvarneberg verkar vara en av de bättre urmakare som finns att tillgå i Norden. Snabb, skicklig och arbetet är mycket prisvärt. Enkelt och smidigt att skicka klockan på posten.
Kvarneberg har reparerat och gjort service på två av mina vintage-klockor, en automatisk och en manuell, och jag är mycket, mycket nöjd. Tack!
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
100 % tilfreds! Hurtigt og professionelt arbejde udført til den aftalte pris. Meget konkurrencedygtige priser i øvrigt. TAK
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Det är inte ofta man träffar på företag som detta,från början till
slut fungerade allt med ett snyggt utfört arbete och hjälp
med leverans.Dessutom till ett rimligt pris.
Tack för ett toppjobb!
www.urmager-kvarneberg.dk fandt anmeldelsen nyttig
Snabbt och bra utförd service till ett bra precis. Kommer att använda mig av urmakare Kvarneberg framöver. Skönt att hitta en urmakare som har en hög personlig och snabb och bra service.