We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

UreTilAlt.dk - Følg med tiden anmeldelser

UreTilAlt.dk - Følg med tiden Logo
Kunderne om UreTilAlt.dk - Følg med tiden : »Professionel og serviceminded virksomhed« »God service« »Rigtig fin handel« 39
Godt
8.7 af 10

39 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (39)

Lidt lang leveringstid

Leveringtiden var lidt lang. Men fint at der var info undervejs.

Udvalgt anmeldelse om UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Professionel og serviceminded virksomhed

Min bror og jeg har nu handlet med firmaet igennem et par år (primært køb af kvalitets dykkerure) og forløbet er det samme, hver gang vi køber ure: Man får præcis besked om forventet leveringstid, dette overholdes til punkt og prikke. Yderligere har firmaet givet særdeles favorable betalingsvilkår - alt sammen parametre, der gør at vi gerne køber her igen! Emails besvares uanset om weekend- eller ferietid, det er flexibilitet udover alle grænser. Kan kun anbefale UreTilAlt.dk

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Jeg har købt et Seiko ur hos UreTilAlt.dk. Jeg havde en god korrespondance på mail med UreTilAlt omkring reserveremme til uret.
Mail korrespondancen fungere fint og jeg købte derefter en reserverem til uret. Jeg havde derfor en god oplevelse omkring købet og er glad for uret.

Super professionel service

Jeg købte et D&G herreur til min tilkommende i morgengave. Jeg modtog allerede uret et døgn efter bestillingen. Jeg havde lidt problemer omkring betalingen og igen fik jeg en fantastisk service pr Tlf af firmaet, som guidede en novice i ehandel. Det er ikke sidste gang, jeg handler via dette firma...

Rigtig fin handel

Bestilte et Seiko ur hos UreTilAlt.dk. Kunne se på siden at det ikke var på lager og ville tage ca. en uge at levere. Fik mail en søndag aften om at uret var bestilt og hvis ellers fragtfirmaet overholdte deres aftale ville uret blive sendt til mig den kommende fredag. Det gjorde det også og jeg havde det som lovet efter en uge (plus en weekend). Rigtig god service hele vejen igennem.

Track and trace på pakken via Post Danmark kunne evt. gøre det endnu bedre.

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Fin service og hurtig levering

Hejsa

Jeg vil bare udtrykke min store tilfredshed.

Jeg bestiller uret en Tirsdag og det ankommer Onsdag,
Men da jeg bestiller kommer jeg ved en fejl til at skrive forkert i adressen. Det skriver jeg så en mail med. 10 min efter er der svar at mit nye ur kommer til den rigtige adresse.

Det var ud over al forventning. Og virkeligt flot af en så lille virksomhed.
God stil.

Anbefalelsesværdig.

Super service og gode tilbagemeldinger. Havde ikke uret hjemme, men fik det hjem på en uges tid. Har købt 2 seiko ure, der begge går fint. Kasserne virkede lidt nussede, men urene er helt nye med dækplastik m.m. Super fede ure til en rigtig fin pris. Og der bliver ydet en super service.

Mangelfund kontakt.

Jeg har købt et Seiko ur her hos Uretilalt.
Selve handlen gik hurtigt og fint.
Efter kort tid blev det sendt til rep. fik det tilbage alt ok.
Så begyndtel uret at gå i stå og jeg rettede derfor hendvendelse via mails, om at jeg gerne ville have rettet fejlen.
Efter 2 mails og telefon opkald i 2 uger hørte jeg intet fra firmaet, andet end at de har modtaget min henvendelse og at de vil svare hurtigst muligt.
Fik derefter en mail og blev bedt om at sende uret til rep. igen.
Har nu fået uret tilbage og indtil vidre går uret.

Hel reel

Efter min bestilling tog det noget tid, inden jeg fik svar på, at uret først skulle hjemtages fra USA.
Men ellers helt reel handel.

Hurtigt og effektivt.

Jeg havde set et Seiko hos UreTilAlt.dk, gik ned til min lokale urmager for at hører om jeg kunne købe det hos dem til samme pris. Men nej skulle give 1800 mere. Så gik hjem og bestilte det med det samme, det var her dagen efter. Lækker ur!

God oplevelse

God pris, service, og information samt hurtig levering.

Hilsen

Henrik

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

kanon hurtigt og godt sted at handle

ure til alt, købte et casio ur, enormt hurtigt leveret og uret er i top.

Fantastisk

seiko dame velatura chronical skønt ur og den bedste betjening

Eksemplarisk service.

Jeg bestilte et Seiko Kinetic ur med 5-7 dages leveringstid. Og det var præcist hvad det tog.
Blev venligt holdt opdateret med mails omkring status på bestillingen, leverance osv.
Alt i alt en fantastisk kunde oplevelse.

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Super god kundeservice og hurtig tilbagemelding på mails

Rigtig god opfølgning til de kunder, som har bestilt en vare som er i restordre.

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Kanon betjæning og god respons på mail.

Super handel varen leveret på 24 timer.

Hurtig levering !!

Jeg manglede en afløser for mit udtjente "Pingo" ur.
Og www.Uretilalt.dk havde varen.
Hurtig , overskuelig hjemmeside og næste dag var jeg udstyret igen :-)
Og til den bedste pris !!
Klart stedet når jeg skal anbefale urkøb .....!!

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Super Service og et flot ur!

Jeg bestilte et ur fra uretilalt.dk, da jeg længe have ledt på nettet efter den billigste leverandør. Af flere urtyper og mærker var uretilalt.dk ofte billigst.
Mit ur blev levere et par hverdage efter jeg havde bestilt det og det var som forventet.
Intet at klage over! Det var billigst og servicen var i top.

100% tillid

Skulle bruge et flottere ur til en nyudklækket student. Uret blev fundet på nettet bestilt og få dage efter blev uret leveret. I mellemtiden fik jeg informationsmail om hvorlangt ordren var. Super god leverendør og så til 20-30% under prisen af hvad jeg skal give nede i byen.
NB: Det var ingen problem af få lænken tilpasset hos en lokal uremager.

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Jeg købte mit Seiko ur på uretilalt.dk da det var bedste pris.
Uret var ikke på lager men blev leveret til tiden.
God service og hurtig levering. Jeg handler gerne der igen.

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Hurtig levering, god service.

Jeg bestilte uret (et Casio Pro-Trek) Lørdag aften, og på trods af en besked om der pga. ferie måtte påregnes længere svar- og leveringstid end normalt, modtog jeg uret om Tirsdagen.
Informations niveauet er ganske fint, uret er i orden og som beskrevet på siden.

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Uretilalt.dk -super service og hurtig levering, og billige varer.

Jeg købte mit nye seiko ur på uretilalt.dk og fik lynhurtigt svar pr. mail. Et par dage efter kom det med posten. God service og hurtig levering. Og det billigste sted på nettet til det ur jeg købte. Jeg handler helt klart der igen.

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Hurtig og effektiv service.

Hurtig og effektiv service.
billig

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Jeg har købt et rigtig flot D&G ur. Bestilte uret og fik det allerede 2 dage efter. Hurtig og effektiv service.
Siden er nem og finde rundt på og produktvalget er helt fint.

Det kan anbefales at smutte forbi denne side og se det store udvalg af ure.

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Hurtigt, billigt og god kommunikation

Har købt et lækkert Citizen ur. Varen blev sendt dagen efter ordren var indgivet, og kommunikationen med sælger over mail er også øjeblikkelig. Fik tilsendt en dansk manual pr. mail uden problemer. Uret har jeg fået til næsten halv pris i forhold til urmagers udsalgspris! Kan bestemt anbefales. Jeg handler der gerne igen.

Super fin handel

Købte et lækkert Seiko ur til en julegave. Varen blev leveret som aftalt og der var en fin kommunikation med sælgeren over mail. Kan klart anbefales - jeg handler der gerne igen.

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Alt stemmer til yderste neglspids.

Købte et ur hvilket jeg er super glad for, og til fantastisk pris oven i købet:-)

Knagende god service

Har købt Citizen Skyhawk Hos Uretilalt. Havde først været inde på nettet, sågar et smut til Göteborg får at finde uret, men opdagede så ved et tilfælde at uret kunne fås til en meget favorabel pris hos Ure til alt. God service og ikke mindst hurtig service. Uret går upåklageligt og vækker lidt misundelse hos andre. Har købt ure andre steder, men vil uden tvivl vende tilbage til Uretilalt en anden gang. Anebefaler siden til min omgangskreds

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Ok med plads til forbedringer i forhold til overhovedet at kunne få kontakt med firmaet.

Jeg har købt et ur af Uretilalt.dk. Samlet set er det gået ok. Varen er leveret i den ønskede kvalitet og der er ikke noget at klage på der. Derimod var jeg utilfreds med ikke kan kunne få kontakt med firmaets hovedperson over flere dage og perioden hvor jeg havde trykket godkend på min onlinebetaling til jeg følte mig tryg ved dette, var lige et par dage for lang. På grund af den manglende kontakt blev jeg i tvivl om, hvorvidt jeg havde dummet mig i junglen af nethandelsmuligheder. Og det er jo ikke rart følelse.

Besvarelse fra UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Beklager naturligvis den lidt for lange ventetid (2 dage), det er selvfølgelig noget der arbejder på at forbedre. Jeg takker for din vurdering af handlen, Lone og håber at se dig tilbage en anden god gang.

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

God behandling og god service da jeg købte uret.
Har intet, som jag kan udsætte på virksomheden, kan kun anbefale at handle der.

God og pålidelig service

Jeg har bestilt op til flere ure fra dette site, og har aldrig oplevet problemer med hverken betaling eller levering. Hurtig respons på spørgsmål vedr. produkter og ordre. Denne sælger kan ubetinget anbefales til andre, hvilket jeg allerede har gjort.

Mvh
En tilfreds og tilbagevendende kunde

God behandling

God behandling da jeg købte et ur. Svarer hurtigt på mail.
Vendte selv tilbage til mig da der var blevet vedlagt forkert manual. Og så er det billigt.
Kan kun anbefale at handle her.

Super

Jeg har bestilt to ure, over to handler og er meget tilfreds, med både, service, forsendelse, pris og varer.

Kan anbefales

God og troværdig service

Jeg købte et Citizen JP2000-08E dykkerur på uretilalt.dk-hjemmesiden. Det er en meget overskuelig og troværdig hjemmeside. Jeg fik en supergod service og hurtige svar pr. mail. Jeg måtte dog vente ca. 7-8 hverdage på at få uret hjem, da det ikke var på lager. Men det er vist også det mest negative, jeg umiddelbart kan finde på om uretilalt.dk. :) Uret kom endelig frem i god behold, og jeg er fuldt ud tilfreds med internetshoppen.

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Super service og hurtig levering af mit favorit ur

Jeg var på udkig efter et Estana DiveMaster med rød skive, et superfedt ur!
Bestilte det på www.uretilalt.dk og dagen efter lå det til afhentning på posthuset, fedt!
Super hurtig service og til den rigtige pris!

fantastisk!

Intet mindre end en forbløffende god side!
Urene på siden er de flotteste og nyeste designs til markedets laveste pris! Og tilmed kan man få andre ure bestilt hjem, hvis det man ønsker ikke lige er på siden.
Jeg fik en fremragende behandling og en meget hurtig levering, og urene er stadig i perfekt stand efter et års brug.... Kan kun anbefale den her side, og vil aldrig selv bruge andre butikker/netshops når jeg skal handle ure...

100% service

Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos URETILALT.DK

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Levering som lovet "Super"

God rådgivning på spørgsmål, hurtig svar på e-mail, levering som lovet. Kan varmt anbefale URETILALT.dk

UreTilAlt.dk - Følg med tiden

Billige priser - stor hjælpsomhed - hurtig svar på e-mails - levering svarende til de angivne tidsrum.

Jonas Lyngholm fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk