11. juni 2010
Ingen levering inden for aftalte tid!
langt fra begejstret over deres behandling af min ordre. Dog er jeg ikke blevet snydt eller på anden måde behandlet dårligt, men når der står at der er 3-5 dages levering, så forventer jeg 3-5 dages levering. Nedenfor følger email korrespondance:
Hej
Sendt: 6. juni 2010 09:04
jeg har bestilt det her ur for ca. en uge siden, men hvornår kan i levere? Skal bruge det senest 15. juni! Kam se i skriver at det kan hjemtages på mellem 3-5 dage.
Mvh
Kasper
Sendt: 7. juni 2010 11:14
Hej,
Nu nåede vi til din mail :0)
Som sagt - vender vi lige tilbage når vi hører noget Beklager ulejligheden - men vi er sikre på at vi kan nå det
Finn Koch
Urskiven.dk
Østergade 32
3600 Frederikssund
tlf +45 32 122 551
mail salg@urskiven.dk
Sendt: 10. juni 2010 12:42
Hej Finn
Nu er jeg ved at være en lille smule nervøs i forhold til levering, da jeg skal bruge uret på tirsdag. Udover leveringsproblemer, så er der selvfølgelig også Post Danmarks strejke som formentlig også kan påvirke leveringen. Derfor er jeg nu meget interesseret i at vide om i er sikre på om leveringen kan overholdes?
Kasper
Sendt: 11. juni 2010 09:55
Hej Kasper,
Det er sq ikke skægt at komme tilbage til dig med denne besked, men pakken hvor dit ur er i - er blevet væk for os i PostDanmarks system.
Hele dagen i går have vi eftersøgning i gang - og i dag har de meldt tilbage at de IKKE kan finde kassen og at vi nu skal til at lave en erstatnings sag på den.
Vi må derfor beklageligvis annullere din bestilling, da vi ikke kan nå din deadline
Som kompensation, så vil vi give dig 10% rabat på din næste bestilling i en af vores netshop.s - se mere på www.noshop.dk - og håber selvfølgelig at se dig igen
Finn Koch
Urskiven.dk
Østergade 32
3600 Frederikssund
tlf +45 32 122 551
mail salg@urskiven.dk
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.