[REPLY]
Jeg valgte vestegnens bilsyn til, at toldsyne min mc da jeg tidligere har haft gode erfaringer med denne synshal.
Også denne gang var de imødekommende trods travlhed i butikken og var meget hjælpsomme omkring det videre forløb når man som mig impoterer en mc fra udlandet.
Jeg valgte Vestegnens Bilsyn på baggrund af flere positive omtaler, og jeg må sige, at jeg ikke blev skuffet. En venlig og imødekommende synsmand tog imod og svarede under hele synet beredvilligt på allehånde spørgsmål. Man fornemmede på intet tidspunkt, at han gerne ville have det overstået - tværtimod følte jeg mig velkommen og særdeles godt behandlet. Han var gavmild med gode råd, og da det viste sig, at forlygterne på Mondeoen lyste en anelse for højt, fandt han straks frem til det sted, hvor de indstilles, og fik dem justeret. De 30 sekunder sparede mig for en tur til mekaniker og tilbage igen. Alt i alt et anbefalelseværdigt sted - og så har de god kaffe!
Høflig betjening.
Pæne lokaler, flinke folk, godt læsestof .
En god oplevelse.
Åben når alle andre holder lukket.
God pris, god og venlig betjening. Rent og pænt værksted.
Jeg plejer at køre hos applus for at syne bil... men nu har jeg fundet et nyt sted jeg ville benytte frem over.. men spare penge.. for gode råde og servicet er i top klasse...god stemning :) ja jeg kan blive ved.. listen er lang..
Det gik alt for hurtigt tal at være grundigt. Ikke sikkert.
Ingen ventetid, flink synsmand og gode råd om vedligeholdelse af bilen over en kop kaffe, kan ikke blive bedre.
Bestemt et sted jeg kommer til at syne bilen frem over.
Billigt - flink personale - gratis kaffe og sofa at sidde i. Kan kun anbefales.
Jeg fik andbefalet stedet af en veninde og valgte at køre hele vejen ud til taastrup for at syne bilen.. jeg bestilte over nettet.. fik nysynet min bil til 350 og fik masser af gode råd med på vejen.. god kaffe og slik der kan nydes samme tid med at bilen bliver synet..
Nemt og hurtigt
Jeg kørte over hos dem kl. 8. Synsmanden gik straks i gang og 20 minutter efter var bilen gennemgået. Jeg fik gode råd til min bil hvordan jeg kan vedligeholde min bil bedre. Desuden var der gratis kaffe og aviser hvis man heller vil det, fremfor at høre lidt om bilen.
Kan kun anbefales
Det er første gang jeg har været til syn med så meget service det var lige før der blev tjekket olie og forruden blev pudset og de gav sig god tid til at forklare om fejlene.Fine faceliteter ,caffe latte .Eneste ulempe ikke nogen blade for damer at læse i.
Rigtig Gode Service
Rigtig Gode Kaffe
Ingen Ventetid ..... Kan Kun Anbefales
God service. De kom med masser af input til hvad jeg skulle gøre for at forlænge levetid på bilen.
Er glad for at jeg fik synet min bil hos vestegnens bilsyn, synsmanden var troværdig og professionel. Derudover var synsmanden rådgivende om hvordan jeg kunne forlænge bilens levetid og spar nogen penge hos mekanikeren. Jeg syns det fungerede meget optimal, og de havde ikke et lang ventetid. Vil med glæde anbefale virksomheden for andre.