[REPLY]
Fin service i telefonen, lidt lang levering tid bestilte 1. maj og modtog 8. maj. Produktet er ikke taget ibrug endnu men håber det er i orden.
Jeg har en del gange købt reservedele til min Lupo hos Vagshop, og kan ikke sige andet end godt om butikken. Varene kommer til tiden. (1 dags leverance som regel)
Hvis ikke det man har brug for lige findes i shoppen, er det som regel ikke fordi Steffen ikke har det. Så i steder for at søge videre, kan jeg varmt anbefale at give ham et ring eller sende en mail, så finder han som regel det man mangler, og til ganske fornuftige priser!
Mvh.
Anders W. Jensen
Vagshoppen kan jeg kun anbefale..... ingen problemer overhovede!!
bestildte varer over nettet varerne ankom meget hurtigt og ingen problemer med at noget var forkert jeg er meget tilfreds jeg vil godt anbefale denne butik jeg vil bruge dem fremover til mine køb
mvh klaus
Bestilte rep.sæt til bagrudevisker sen aften, næste morgen lå der en mail med at det var afsendt og dagen efter fik jeg pakken...
Beskrivelsen på siden er god, prisen er god (DK billigste) og stumperne lever op til forventningerne...
/Jesper
Hurtig levering og virkelig god kundekontakt. Her handler jeg gerne igen :)
Var meget posetivt at handle med VAGs web shop,og fik de bestilte dele 2 dage efter så det var hurtigt ;O).
VAGshop havde det jeg skulle bruge og sendte det med det samme.
Pakken var fint sikret mod postens behandling.
Alt var som det skulle være.
Hej Søren!
Tak for din anmeldelse af VAGshop.dk
Vi prøver konstant på at gøre tingene bedre, hvis vi kan, og det bruger vi blandt andet Trustpilot til. Vi kunne derfor godt tænke os at vide, hvad vi kan gøre bedre til næste gang for at ramme 5 ud af 5 stjerner og gøre oplevelsen af at handle hos os HELT perfekt.
Igen, tak fordi du handlede ved VAGshop.dk
Mvh Steffen
Bestilte div ting til luppen som jeg manglede, orignal varer spiller.
Levering perfekt til mesters adresse.
Bestilte en støddæmper og et sæt skumfiduser og kom med posten den efterfølgende dag, fik track og trace nummer super forretning!
Man kan hurtigt komme til at bruge formuer på kemi, så det er dejligt at der findes firmaer som vagshop hvor servicen også er i orden.
Jeg har handlet med www.VAGshop.dk flere gange, altid super service, hurtig levering og gode priser, hvis ikke lige de har det man mangler skriver man en mail om hvad man mangler og så får de fat i det til den rigtige pris !!!
Kim Brinkmann Olesen
Kan varmt anbefales til andre, lynhurtig levering og god telefonisk support ved vanskeligheder med montering af opgraderingsæt til oliefyr.
Tak for det.
Det er nemt at navigerer rundt på siden og finde hvad man skal bruge og betalingsprocessen er ligeledes meget simpel og nem at finde ud af.
God information om hvordan det står til med ordren og hurtig ordre behandling!
Helt sikkert her der handles igen hvis de har det jeg skal bruge :)
Hurtig levering, kompetent rådgivning. Bliv ved med det!
Meget hurtig levering,bestilte den ene dag og havde varen den næste,og den var ligeledes pakket godt ind,så vil helt sikkert handle der igen
Får virkelig dårlig smag i munden at snakke med Steffen fra Vag-tech. Han foreslår selv jeg bruger VW fremover. OK - fremover bruger jeg howdiaudi eller NAP! det her gider jeg simpelthen ikke.
Til den konkrete sag:
Jeg foreslog dig, at du kunne få pengene tilbage for dit køb, og køre til VW og hente de ting, du skulle bruge hurtigt, da det lød som om, at du ikke kunne vente til dagen efter med at modtage dine varer.
Vi har begået en fejl i forsendelsen, det er beklageligt, men når en kunde ikke udviser forståelse for problemstillingen og løsningforslaget, er det svært at stille dem tilfreds, da vi anser det som menneskeligt at fejle.
Langt de fleste af vore kunder er meget tilfredse med den service vi tilbyder, og i denne konkrete sag har vi eftersendt tingene til den rigtige adresse, uden at opkræve noget ekstra, kræve returnering af før fremsendte pakke, som var sendt til en adresse angivet i systemet grundet manglende opdatering af oplysninger fra kunden. Hvorefter du så kontakter os igen og spørg om vi nu har sendt tingene til den rigtige adresse. Eftersom der er begået en fejl en gang sørger vi selvfølgelig for at være 100% sikker på, at systemet får den rigtige adresse, under track & trace informationerne på pakken står der også den er udleveret. Så afslutningen på denne sag må ligge ved post danmark, som måske har fejludleveret den.
Du har ligeledes fået dokumentation fra os angående forsendelsen, som viser at vi har gjort, hvad vi kan i dette tilfælde.
Mvh Steffen Petersen
VAGshop.dk
Jeg har fået sendt en trykkugle til min Lupo, hvor er det dejligt nemt, bare sætte sig til skærmen og bestille, betale og dagen efter er reservedelen med posten.
Vag Shop giver en rigtig god service også selv om man klokker lidt i det.
Super service, billig og hurtig levering. Bliver ikke bedre!
super hurtig svar på henvendelser hurtig forsendelse, super service
Fin hjemmeside og pris og levering var iorden. Skiftede trykkuglen på min 3L og nu starter den meget hurtigere.
Det er en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man hurtigt finder det man søger! Det er ikke sidste gang jeg handler her! :o)
Nemt og lige til efter bøsøg på, lupo3lklub.dk/forum, blev der købt en Lupo 3l og den var ikke i orden, så oplysning om de Lupo specialister der er i danmark, her under VAG.tech. Der blev brug for rensemidler til motor, som ikke er afprøvet endnu, men som nok skal få løsnet turbo stiller.
Hilsen Kjeld
Hej Kjeld!
Tak for din anmeldelse af VAGshop.dk
Igen, tak fordi du handlede ved VAGshop.dk
Mvh Steffen
En rigtig god oplevelse at handle med Vagshop.
En super service og et virkeligt godt produktkendskab.
Har købt hos Steffen flere gange, og priserne er altid billige, og selv besøg hos ham er herligt. Skulle have lavet min bil hos ham, og grundet fejl i information om hvornår det skulle foregå, var han i Fredericia da jeg holdte hos ham. Han skyndte sig hjem, og fik ordnet min bil til perfektion. Kan varmt anbefale ham!
Fik den vare som jeg havde bestilt i original udgave
Fik inden købet rigtig god, telefonisk service. Bestilling og levering foregik helt uden problemer.
Kan klart anbefales.
Ingen problemer, billige produkter og hurtig forsendelse.
God service Hurtig & Billig levering
God overskuelig webshop. Fyldestgørende produkt info.
Hurtig ekspedition.
Modtog ordrebekræftelse med det samme og varen leveret 2 dage senere.
Sådan skal det bare gøres!
Varen var ikke på lager så kort tid efter afsendelsen af bestillingen, fik jeg tilbud om køb af større mængde til reduceret pris, eller afvente til varen kom på lager efter 2 dage, virkelig god service.