[REPLY]
Bestilte batterioplader og to sæt genopladelige batterier. Pakken kom som lovet og varen er fin. Dog kunne jeg efterlyse lidt bedre info på hjemmesiden omkring batterierne, for os uden den store indsigt i teknik og termer ;) men alligevel 5 stjerner herfra!
meget hurtig levering, og gratis levering, kan ikke blive bedre
Gode vare til fine priser alt var som det skulle være også god service på tlf.
Jeg bestilte en elektronvægt. Den var billig, og den kom med posten til mit arbejde to dage senere. Perfekt service. Perfekt vare.
UK København
Er meget tilfreds, varen havde en god pris,
og en meget hurtig levering, og enda gratis levering.
Jeg manglede en præcisionvægt og blev henledt til jeres hjemmeside. Da jeg var i tvivl om noget, kontaktede jeg Anders pr. e-mail og fik prompte svar næste morgen. Vi skrev sammen et par gange i løbet af formiddagen, hvor jeg fik supplerende oplysninger og en udførlig brugsanvisning på dansk, vedhæftet. Det førte til, at jeg bestilte samme dag og næste dag lå vægten i postkassen. Vægten er meget præcis, let at bruge, fylder ikke meget, god kvalitet og opfylder mit behov.
Det var meget nemt at bestille varer. Der kom mail så man følte sig sikker på varen, og den blev leveret superhurtigt.
Efter bestilling fik jeg en mail da min vare var blevet afsendt fra butikken. Levering med post dagen efter. Kan varmt anbefales. Hvis jeg får brug for andre ting så kunne jeg sagtens finde på at bruge samme butik igen. Upåklageligt. God service og hurtig levering til fair pris.
Hurtig levering. God kvalitet i forhold til prisen.
Bestilte en brevvægt.
Fik den lynhurtigt.
Hensigstmæssigt pakket ind.
Jeg bestilte en finvægt, med dag-til-dag levering, klokken kvart i fem tirsdag eftermiddag, og pakken lå i min postkasse dagen efter. Jeg havde ikke forventet at de kunne nå at leve til dagen efter når det nu var så sent jeg bestilte, dagen før! Pakken var fint og sikkert pakket ind. Vil helt klar anbefale, og benytte deres service igen hvis det bliver nødvendigt.
har handlet med tre gange nu, hurtig levering, gode prudukter.
er fuldt ud tilfreds med at handle med dem
Fuldt ud tilfreds med min seneste handel..
Fejl ved produkter tages meget seriøs og rettes med hurtig ombytning eller kreditering.
Meget fokuseret på at give kunderne en god oplevelse
Det var fedt at få hurtig og nem levering og varen levede op til mine forventninger
hurtig og tilfreds respons og hurtig levering af bestilte varer
Upåklagelig service og hurtig leverance. Hjemmesiden nem og overskuelig. Alt ialt en godt oplevelse.
Det var kort sagt bare i orden at handle i Valueshop.
Flot og informativ hjemmeside, prisrigtige priser
Selvom mailen om at varen var afsendt lørdag, kom den først onsdag
Fin og overskuelig webshop, god opfølgning og hurtig til at svare på mails hvis man har yderligere spørgsmål.
Jeg synes at det med at kører med fri levering er en god idé da sådanne priser kan variere meget og det bliver lidt uoverskueligt hvad varen egenligt kommer til at koste.
Dejligt med tilbagemeldinger om pakkens rute til mig.
Det er meget godt at i sender spørgeskema ud inden man har fået ordrebekreftelse eller vare tilsendt,det gør det meget nemt at svare så. Jeg ved intet om hvor gode i er men hurtige det er i.
Jeg har købt en vægt hos Valueshop, jeg har, op til købet, fået god vejledning, så jeg fik den rigtige vare. Derfor vil jeg anbefale at handle ved Valueshop.
07. okt bestilte jeg en brevvægt.
11. okt havde jeg stadig ikke modtaget vægten men pengene var trukket fra min konto.
Dette retter jeg henvendelse om via reply på Ordrebekræftelsen. Jeg får straks efter en support sag og kan afvente savr inden 48 Timer.
13. Okt. rykker jeg grundet manglende svar på supportsag. Jeg får et par timer efter et spørgsmål fra "supporter - maj" om jeg har modtaget pakken ellers kan den være blevet væk i posten.
- Ja det er jo derfor jeg skriver og hvis den er blevet væk i posten, kunne et track and trace nummer hjælpe hvilket jeg spurgte efter ved min første henvendelse 6 dage tidligere.
17. Okt. Rykker jeg igen for svar og har intet fået. Der er et fint sags forløb hvor alle mine mails står listet. Dog kun med et svar jeg ikke kan bruge til noget.
Med denne butik ser det ud til at det går godt "når det går godt" men når det går skidt, ville man ønske man havde handlet et andet sted.
Hvis du alligevel handler her så køb ikke for mere en du har råd til at miste
Nu må jeg se om jeg kan få banken til at trække mine penge hjem igen. Ikke lige det jeg havde håbet på da jeg bestilte.
Hej Kennet
Først og fremmest er vi rigtig kede af vores behandling af dig som kunde indtil nu.
Vi talte netop sammen i telefonen - og har netop aftalt, at vi sender dig en ny vægt i dag og udover det refunderer dig pengene. Vores håndtering af denne sag er desværre gået helt af sporet internt, selvom det jo let kunne løses med et enkelt telefonopkald.
Jeg håber du bliver glad for vægten, og har fået en fornyet opfattelse af os som virksomhed.
Anders, Valueshop.dk
1 dag så var varen i min postkasse jubiiii god web butik