[REPLY]
Sikker kontakt og behandling af ønskerne fra mig.
Den bestilte cykelholder fra Thule, som jeg ikke kunne finde billigere andre steder, blev leveret på 2. dagen efter bestilling. Jeg blev holdt orienteret om forsendelsen flere gange, og da varen ankom til udleveringssted fik jeg både SMS og Email.
Derfor overskriften: PERFEKT!
Kaj Larsen
Jeg kan fint anbefale varerum,Varen blev leveret hurtigt og præcist.
Intet negativt at sige...kun positivt..nem bestilling og hurtig levering...
Mvh MI
Fandt varen til billigste pris hos VARERUM og fik efter bestilling mail om, at varen desværre var udgået fra lager, og om det var ok at "vi kom ind i næste uge" og at forsendelse ville ske direkte fra leverandør til mig.
Det var derfor med stor overraskelse og glæde, at jeg alligevel modtog varen allerede i samme uge som bestilt. Kan varmt anbefales :-)
Købte en vare og modtog den dagen efter ingen komplikationer overhovedet!
En særdeles positiv oplevelse, hvor jeg har fået en flot service op vejledning.
Har anbefalet Jer til andre.
Janus Nørgaard Tøndering fandt anmeldelsen nyttig
God pris og HURTIG levering gør at man gider komme tilbage og handle der.
Alt er forløbet efter forventning kunne ikke være bedre
Såvel bestilling som levering kørte smertefrit. De kan kun anbefales.
30 min efter, jeg afgav ordren modtog jeg besked om, at den var pakket og klar til afsendelse. Næste dag ankom varen :-)
Nemt at finde rundt i og det samme gør sig gældende med det skal udfyldes. Hurtigt og effektivt.
Super oplevelse, Prøv det
Dejlig overskuelig hjemmeside og webshop. God feedbak, selvom varerne var i restordre gik der ikke lang tid før de kom. Særdeles positiv oplevelse af hele forløbet
God beskrivelse på hjemmesiden af produktet.
Hurtig levering.
Super service - bestilte en Thule cykelholder til 3 cykler torsdag aften, fredag morgen var varen afsendt - og mandag kunne varen afhentes.
Sådan !!
Varen var billigere end andre netbutikker, dog var leveringstiden ikke 1-2 dage. Men om det er Varerum eller GLS, der har været længere om leveringen, ved jeg ikke. Jeg er tilfreds med produktet.
Tusen -tusen hjertelig takk for en behagelig handel.
Jeg bestilte en tagboks med dag til dag levering. Den blev afsendt om Tirsdagen, så jeg skulle have den om Onsdagen. Der kom en e-mail med et GLS Tracking nummer på, som jeg kunne spore pakken med. Problemet var så bare at det kunne jeg ikke, da den åbenbart ikke var sendt med GLS. Pakken dukkede ikke op om Onsdagen, Så jeg ringede og efterlyste den ved Varerum.dk om Torsdagen.
De satte så en efterlysning i gang på pakken.
Torsdag Eftermiddag dukkede pakken så op med et fragtfirma hjemme hos mig.
Jeg er som sådan nogenlunde tilfreds med ordrebehandlingen.
Men forstår ikke helt, at man får et Tracking nummer man kan spore pakken på, Når nu pakken slet ikke er sendt med GLS.
Måske skulle man heller ikke skrive dag til dag levering på, når pakken tager 2 dage om at nå frem.
Hej Kim
Tak for din ordre på varerum.dk
Når du bestiller en tagboks, står dette angivet på produktet:
Alle tagbokse leveres Gratis med fragtmænd, som er specialister i skånsom håndtering af store pakker. I checkout (step2) skal du stadig vælge GLS da dette er en ekstra service vi kun tilbyder på tagbokse.
Jeg beklager meget at fragtselskabet var to dage om leveringen, det må kun tage en enkelt dag.
Varerum.dk
God hjemmeside, gode priser og hurtig levering - alt i alt rigtig godt.
Kan varmt anbefales.
Jeg bestilte min vare, og modtog den med posten næste dag.
Alt var perfekt handler gerne der igen god personlig kontakt via mail .Flinke og rare
Det køleskab vi havde bestilt kom til aftalt tid. Da vi konstaterede en skjult fejl ved (et dæksel var beskadiget) det havde vi en dialog med varerum. Efter behørig dokumentation fik vi tilsendt et nyt dæksel uden beregning.
Ingen problemer alt var ok ved handelen, tør godt handle med Varerumm igen.
M.V.H. Jan
jeg fikhvad jeg bestilte, og levering var perfekt. Vil heltsikkert handle der igen, hvis prisen er OK