We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Veggerautohandel anmeldelser

Veggerautohandel Logo
Kunderne om Veggerautohandel : »Glad kunde« »Elendig service« »Dårlig Dårlig service« 5
Lavt
4.2 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Glad kunde

Vegger er specialist i SMART-biler.

Jeg har udelukkende kørt min SMART til eftersyn hos dem og har ALTID fået en FANTASTISK behandling med gratis lånebil mv.

De kan deres kram og er yderst rimelige i deres priser for service / reparation.

Reparationer og service er altid blevet lavet til UG med x og o.

Kan kun anbefales!

Mvh. en glad SMART-ejer fra Aarhus

Udvalgt anmeldelse om Veggerautohandel

Elendig service

Vi købte en Touran, som iflg. Vegger autohandel stod som ny.Vi var blevet oplyst om at der var skiftet tandrem,vandpumpe, og at der lige var lavet stort service, og at der simpelthen ikke var noget at komme efter, da bilen stod som nærmest ny! Da vi kommer hjem med bilen skriver displayet Service now, og vi sender bilen til vores egen mekaniker, som kan oplyse os om at der hverken er skiftet tandrem,vandpumpe eller lavet service.I mellemtiden prøver Vegger auto, at få os til at komme op med bilen, fordi den er indkaldt på stelnr. til rep. af fejl på ledningsnettet, hvilket viser sig at være løgn.....jeg kontakter wv, og får at vide at der ikke er nogen indkaldelse på denne model...nu lyder historien så , at det er fordi der er sket en fejl mellem værksted, og salgsafdeling, og at tingene ikke er udbedret fordi de ikke havde alle delene hjemme!Vi har i mellemtiden fundet flere fejl, som Vegger siger at de også vil udbedre, men da vi får bilen retur er der kun blevet lavet en brøkdel af de ting der er aftalt! Nu har vi så fået nok af Vegger, og beder ham aflevere de 18" alufælge m.dæk, som de har liggende på dækhotel+nogle stumper der mangler, fælge som er omtalt som fine rs6 fælge og med godt det halve af mønstret tilbage! De bliver så leveret med fragtmand.....Alle fælge er flossede i kanten, næsten hele vejen rundt, og dækkene er slidt fuldstændigt skæve...altså værdiløse, og ikke fine.... Hver gang vi har kontaktet Vegger, er vi blevet mødt med løgne, og dårlige undskyldninger.JEG ADVARER MOD AT HANDLE MED VEGGER AUTOHANDEL.Thomas bay, silkeborg

Dårlig Dårlig service

Denne forhandler skal man holde sig langt væk fra da forhandleren ikke holder hvad han lover. Og han lyver kunderne lige op i ansigtet. Det ser så flodt ud at der kan opnåes en salgs pris på sin gamle bil og de biler der hentes hjem fra tyskland er der forholdsvis meget udstyr i men man skal ikke lade sig lokke. Jeg købte en VW Touran i maj 2010 og er først langt om længe kommet ud af det med denne forhandler, jeg havde en regning som jeg lavede en aftale om i april og der skulle først igen betales sidst i december men her midt i november blev jeg truet til inden for 5 dage skulle der betales 11.500 men jeg skyldte kun 8000 ellers blev den indgivet til inkasso fordi de havde glemt denne aftale. så vil man ikke køres ned psykisk ned skal man ikke handle her.

Dårlig service, og glemsomhed

Jeg har haft vores passat oppe ved vegger snart 18 gang inden for 1 år's tid, og hver gang er det enten fordi de har glemt noget, eller ikke har lavet det ordenligt. Og det er vi meget utilfreds med , de har snart udskifet alt og alligevel kan de finde flere fejl "pga noget de ikke har set/ glemt at ordne fra før" som et godt eksempel :
vi skulle have bilen klar til syn. Den blev færdig vi kørte den til syn. den dumpede. pga knækket for fjeder ca 5-8 ca var knækket af, og defekt bremseslange , det havde de lige overset mens den havde vært oppe til grundigt eftersyn..
Jeg vil ikke råde andre til at købe / få lavet bilen deroppe.
MvH den uheldige Passat ejer.

• Kim
  • Svenstrup, DK
  • 1 Anmeldelse

sløseri ang. pris

Jeg er meget interesseret i en bil der står ved vegger autohandel, og de har haft billeder og set min bil irl og givet en pris på den, men alligevel vælger han at at undlade at ringe at sige at den var blevet lavet(der var lige et par stumper der skulle skiftes) så jeg kunne låne den fredag, for at se om hele familien kan være i den, men hørte intet fra ham, så måtte selv til at ringe til ham idag torsdag, hvor han så kommer frem til at bytteprisen pludselig ikke var den samme som aftalt, synes dælme det er træls når man har fået bank og det hele med på den.

Veggerautohandel

sløset og fuld af dårlige undskyldninger

Jeg havde en bil til reparation, der var dækket af reklamationsret fra en anden forhandler, havde derfor brug for at Vegger autohandel gemte de udskiftede dele, da jeg ville oprette en sag ved forbrugerstyrelsen, imod den forhandler der tidligere havde solgt mig bilen og ikke overholdt sin reklamationsret.

Vegger autohandel, var så langsom til at sende delene til forbrugerstyrelsen at sagen blev skrottet og jeg tabte sagen (ca. 20.000,-) (der er mange opfattelser af tid, så må hellere skrive at langsom i det her tilfælde er 2-3 måneder). Ringede naturligvis til vegger mange gange under vejs, for at fremskynde at delene blev sendt, og er her blevet mødt at 5-6 forskellige undskyldninger for hvorfor delene ikke er kommet afsted - flere gange modstridende undskyldninger.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk