[REPLY]
Jeg havde over en længere periode gået og overvejet at anskaffe mig en ny kat da mit putte gen simpelthen ikke blev udfyldt af min lille diva, hun gider simpelthen ikke det kæleri, samtidig føltes det lidt som om hun gik og kedede sig.
Jeg havde kigget diverse annoncer igennem men kunne simpelthen ikke finde en kat der fangede øjnene og hjertet.
Til sidst faldt jeg så over Sahko der var annonceret på kattegalleri, han er simpelthen den smukkeste kat jeg nogensinde har set.
Skyndte mig at skrive til annoncens ejer, og fik heldigvis hurtigt svar. Jeg var bare sikker på det var min kat.
Kort tid efter tog jeg turen fra Odense til Vejle for at kigge og endte self. med at tage ham med hjem. Efterfølgende har jeg været rigtig pylrekattemor og kontaktet hende der havde annoncen oppe flere gange, hver gang har hun rådgivet mig med god kompetence.
Derudover er min lækre dreng fuldstændig passet med ALT og det er for mig rigtig rigtig vigtigt.
Det kan ikke beskrives hvor uendeligt lykkelig jeg er for at jeg fandt Vejle dyrehospital!
Jeg kom ind da vi på en tur med dyr i bilen blev opmærksomme på at nogle af dyrene pludselig var meget syge. Vejle dyrehospital var tættest på, og det begræder jeg den dag i dag.
Jeg fik skæld ud over at det var min skyld hvad der var sket, han kaldte det dehydrering og sagde at de havde lidt i mange timer (men de havde alle haft det fint en time inden). Siden fandt vi ud af hos mere kompetente dyrlæger at det der var sket var kulilteforgiftning. Dyrlægen i vejle havde travlt med at komme hjem, han gav dem kun væske under huden og så var det det. Havde de fået ilt havde de nok overlevet.
Alle mennesker kan tage fejl, men aldrig har jeg følt mig så dårligt behandlet. Jeg stod der med mine elskede døende dyr og fik at vide at jeg havde gjort det imod dem. Jeg græd og græd, men blev bare bedt om at tage mig sammen og holde min k*ft. Udover dette blev mine dyr fejlbehandlet og overlevede ikke.
Jeg sætter aldrig mine ben her igen, og bare det at skrive denne anmeldelse gør utroligt ondt, selv om det nu er et par år siden.