We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Vesterkopi anmeldelser

Vesterkopi Logo
Kunderne om Vesterkopi : »Nedsættende udtalelser hos Vester kopi Nørregade« »Super dårlig service i Nørregade og Gothersgade« 3
Lavt
4.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Nedsættende udtalelser hos Vester kopi Nørregade

Der var en fejl i regningen, men da det var lige ved lukketid, måtte jeg komme tilbage dagen efter, for at få det rettet.
Servicen var så dårlig, at jeg ikke ønsker at handle der igen. Jeg fik at vide, at jeg havde en dårlig attitude, at jeg var ubegavet fordi jeg ikke fattede deres interne regnskabssystemer og at en fejl i regningen var min skyld og det udelukkende var en hjælp fra deres side, at de ville kigge på det.
Jeg kan på ingen måde anbefale Vester Kopi på Nørregade.

Vesterkopi

Meget skuffet og kommer aldrig igen

Skulle have lavet 100 stk. storformat blækprint for en stor kunde, og havde leveret PDF samt en A3 laser print til at sammenligne med. Pga. tidspres skulle de sende materialet direkte til kunden. Efter levering ringer kunden og siger, at det ser "lidt mærkeligt ud". Da jeg ser et print mangler der en masse elementer på materialet, og transparente elementer er pludselig ikke så gennemsigtige mere. Det ser hæsligt ud og ligner på ingen måde mit A3 eksempel. Vesterkopi manglede kontrol af printet. Både i forhold til skærm og A3 print. Og det viste sig, at de slet ikke kunne skrive filen ud, selvom det var en helt alm. pdf lavet i Illustrator og Indesign. Deres drivere fejlede igen og igen. Deres reaktion? De trak lidt på skuldrene og virkede ikke specielt kede af det, men jeg skulle selvfølgelig ikke betale for det. Jeg gik i stedet til www.kopicenter.eu og fik det printet perfekt fra dag til dag.

Super dårlig service i Nørregade og Gothersgade

Ingen Mac support. Super dårlig kundeservice.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk